Kokkeløren: Erfaringer og vurdering (2024)

Vel konstruert matkasse med råvarer av ypperste kvalitet. Kokkeløren leverer et utrolig bra produkt med ferske lokale råvarer.
8.3/10 (Redaksjonens vudering)
Matkasseleverandøren er rangert som #3 i kategorien Leverandører

I denne artikkelen har vi testet og deler våres og forbrukerens erfaringer med Kokkeløren. Vi anbefaler deg å lese videre for å fatte din egen vurdering av leverandøren.

Lokale råvarer av utrolig høy kvalitet satt sammen til fantastiske retter. En av de mest velsmakende kassene, men til en noe høyere pris.

En matkasse som ligger helt i toppen når det kommer til kvaliteten på råvarene. Rettene smaker helt ypperlig og kokkene i kokkeløren har skapt et fantastisk produkt, men de er noe dyrere enn mange av de mest populære aktørene. Dette gjorde at vi i Matkasetorget.no valgte å inkludere kokkelørene i vår jakt på landets beste Matkasse.

Innholdsfortegnelse

Vår vurdering

Fordeler og ulemper med kokkeløren sin matkasse

Fordeler
 • Enkelt konsept med kun en matkasse for 2 eller 4 personer.
 • Lokale råvarer av ypperste kvalitet.
 • Mulighet for å plukke opp matkassen hvis du bor i Oslo i stedet for å få den levert.
 • Bærekraft og kortreist mat i fokus.
 • Tilbyr enkelte ekstra produkter basert på sesong.
 • Ingen bindingstid og mulighet for å sette tjenesten på pause eller avslutte den veldig enkelt.
Ulemper
 • De har kun matkasser for 2 eller 4 personer.
 • Lite valgmuligheter da de kun tilbyr en matkasse som forandrer seg på ukentlig basis.
 • Ingen tilpasning for allergener eller intoleranse.
 • Noe dyrere enn de største konkurrentene.
 • Kun mulig å bestille 3 retter i uken.

Vi kan se at det er en del positive sider, men også noen negative sider ved kokkeløren sin mattkasse. Videre i avsnittet skal vi utforske disse fordelene og ulempene.

Noen fordeler som er verdt å merke seg

 1. Hvis du ikke helt klarer å bestemme deg for hvilken kasse du vil ha hos de andre aktørene og liker å utforske nye smaker og opplevelser så tilbyr kokkeløren kun en matkasse. Det kan virke litt lite, men kvaliteten på disse rettene er så høye at det meste faller i smak hos både store og små.
 2. Kokkeløren er kanskje den aktøren med mest fokus på kortreiste og bærekraftige råvarer. Hvis du er like engasjert når det kommer til Norske råvarer som oss kan du klikke her for å lese mer om kokkelørenes produsenter.
 3. Kokkeløren tilbyr også pickup hvor du kan hente matkassen helt selv på utvalgte lokasjoner i Oslo.
 4. De tilbyr av og til enkelte ekstra produkter og tjenester basert på sesong som for eksempel en egen grillkasse eller spareribs. Les mer om dette her.
 5. De setter bærekraft høyt og jobber hardt for å minske matsvinn så vel som emballasjebruk.
 6. Det er lett å avbestille eller sette tjenestene på pause. Man kan styre alt dette fra deres hjemmeside.
 7. Ved å ha et så sterk fokus på gode lokale råvarer har kokkeløren klart å skape noen aldeles fortreffelige retter hvor råvarene snakker for seg selv.

Noen ulemper som er verdt å merke seg

 1. Noe negativt er det at man kun kan bestille porsjoner beregnet til 2 eller fire medlemmer. De tilbyr således løsninger hvor porsjonene er beregnet på 2 barn og 2 voksne også, men det gjør det fremdeles vanskelig om husholdningen består av flere eller færre medlemmer.
 2. De har kun en fastsatt meny som forandrer seg fra uke til uke, mens enkelte konkurrenter tilbyr 5-6 samtidig som man kan sette opp sin egen meny fra uke til uke.
 3. De legger ikke til rette for allergener og intoleranse.
 4. I et veldig konkurranseutsatt marked så har de en del dyrere pris. Dette trekker naturligvis en del ned i forhold til konkurrentene hvor de har lagt seg ganske likt på pris noe vi i matkassetorget.no sin test av beste matkasse i [yea] har valgt å vektlegge ganske høyt i en trangere økonomi.
 5. tilbyr kun meny for tre dager i uken.

Test av produktetene til Kokkeløren

Mer om Kokkeløren sine produkter

MatkasserDetaljer
KokkelørenKokkeløren tilbyr kun en matkasse og man har derfor ikke noen valgmulighet for hvilken kasse man vil velge i motsetning til en del av konkurrentene. Dette har nok ikke noe å si for mange, mens andre vil ha større autonomi over hva de spiser fra uke til uke. Denne kassen inneholder mange spennende retter med stort fokus på lokale råvarer.

Kokkeløren tilbyr kun en matkasse med variert innhold fra uke til uke. Menyen er fastsatt en uke i forveien og man kan sjekke dette gjennom deres nettside. De tilbyr også kun retter for tre dager i uken. Selv om de har lite fleksibilitet i valgmuligheter leverer de et særdeles godt produkt.

Vi i matkassetorget.no fant rettene både spennende og inspirasjonsrike. Videre i artikkelen skal vi ta for oss litt om hva kassen til kokkeløren gjør bra eller dårlig. Vi skal ta et lite dypdykk inn i matkassen til kokkeløren og under kan du lese mer om dette.

Test av produktene til kokkeløren

Kokkeløren sin matkasse

Selv med kun en matkasse har kokkeløret klart å skape et produkt hvor de fleste nok blir tilfreds. Kvaliteten på råvarene så vel som variasjonen i oppskriftene får denne kassen til å fungere meget godt. De er helt oppe i det øvre sjiktet når det kommer til smak, men har en noe dyrere kasse. Hvis du setter pris på gode råvarer og ikke har noe i mot å betale litt ekstra kommer du til å like denne kassen.

Kortreist lokal mat

Kokkeløren skiller seg noe ut fra de andre matkassene ved å ha et søkelys på kortreist og lokal mat. De henter produktene sine fra en rekke spennende produsenter som Spikkerud gård på Vang i Telemark, Rueslåtten ysteri i Hol kommune og Myrdal gard på Tysnes i Sunnhordaland for å nevne noen. Med bærekraft og økologisk mat i søkelyset skiller kokkeløren seg ut ved å ta i bruk lokale matprodusenter. Her kan du lese mer om bærekraftsmålene til FN.

Kun en matkasse å velge mellom

Kokkeløren har valgt å fokusere på kvalitet over kvantitet og har med dette valgt å kun tilby en mulighet med fastsatt meny som inneholder tre retter i uken. De tilbyr også bare porsjonering til 2 eller 4 personer med ekstra valgmuligheter som 2 voksne og 2 barn, men sett opp mot konkurrentene så er vår vurdering at det blir litt for rigid for mange familier.

Test av kundeservice og levering

Kokkeløren levering og kundeservice

Levering

Kokkeløren tilbyr levering hjem, men gir deg også mulighet til å hente matkassen selv på enkelte steder i Oslo. Du kan enkelt sjekke om de leverer til nettopp deg og hvilke dager de leverer på ved å benytte deg av denne lenken.

Avhengig av du bor leverer de hjem til deg mandag, tirsdag, lørdag og søndag i gitte intervaller mellom 09:00 og 22:00.

Man kan også hente selv på utvalgte lokasjoner i Oslo mellom 15:30 og 18:00. Dette finner du mer om på hjemmesiden deres som vi linket til litt over i artikkelen eller du kan fortsette å lese videre nedover i artikkelen

Man kan også avslutte eller pause kundeforholdet om ønskelig ved å gi beskjed før søndag klokken 23:59 uken før den aktuelle leveringen. Dette fikk Matkassetorget.no bruk for da vi reiste på en ferie i sommer. Vi satte leveringene på pause for så å gjenopprette det til vi var hjemme igjen helt problemfritt fra vår konto på deres nettside.

Test av kundeservice og levering. Lokalmat fra kokkeløren.
 • Avhengig av hvor du bor leverer kokkeløren på disse dagene:Lørdager: 09:00 – 15:00 & 14:00 – 18:00, Søndager: 10:00 – 16:00 & 15:00 – 22:00, Mandager: 13:00 – 18:00 & 16:00 – 22:00. Tirsdager: 13:00 – 18:00 & 14:00 – 22:00 & 16:00 – 22:00
 • Hvis du bor i Oslo og omegn kan du hente matkassen på disse stedene:Juels 33 Kolonial, Meltzers gate 9, Oslo, Henting fra 15:30 – 18:00, 454 50 015, Fruktboden på Slemdal, Tennisveien 1, Oslo, Henting fra 15:30 – 18:00, 22490289, Husebybakken 28B, Henting fra 15:30 – 18:00
tips om levering av matkassen
Du kan enkelt administrere dine leveringen på min side hos kokkeløren.

Vår erfaring med kundeservice

Vi i matkassetorget.no opplevede svært få problemer med leveringen eller kvalitetssikringen. Vår erfaring er at når det først har oppstått feil så er kokkeløren veldig omgjengelige og medgjørlige.

Responsen og svartiden til kokkeløren var veldig rask og vår erfaring med kokkeløren sin kundeservice var kun positiv.

Det er mulig å kontakte kundeservice på telefon: 451 80 893 eller på Epost: post@kokkeloren.no.

Men hva om våres erfaring er unntaket? Hva sier andre om kundeservicen hos Kokkeløren?

Vi har også sjekket andres erfaringer på Faceboook og de var overveldende positive. Her kan du selv gå inn å lese om folks erfaringer rundt kokkeløren sin kundeservice og matkasse.

Her er enkelte utdrag fra anmeldelser på Facebook:

Dette var seriøst noe av det beste jeg har smakt.. – Glaserte kyllingvinger med glassnudelsalat.. – Oppskrift finner du i kommentarfeltet..

Takk til Kokkeløren for en veldig morsom uke, med varierte og gode middager. Spesielt gode lokale råvarer gjør at vi er ekstra glade for disse matkassene. Første uke er ferdig og vi sier. Recommended / anbefales!! Løp og kjøp.

Matkassetorgets vurdering avslutningsvis.

kokkeløren leverer et gjennomført produkt av høy kvalitet til en noe stivere pris enn de største konkurrentene. I et veldig kompetitivt marked får de noe trekk for dette i vår test av beste matkasse 2024 hvis du vil lese testen i sin helhet klikker du her.

Matkassen bugner av gode råvarer og retter, men de ligger noen hakk bak de andre aktørene på enkelte aspekter som hvor de leverer, variasjon, valgmuligheter og allergi vennlige og intoleranse vennlige alternativer i forhold til de største aktørene.

De leverer absolutt når det kommer til kvaliteten i rettene og råvarene de har valgt å bruke, men lever ikke helt opp når det kommer til fleksibilitet, pris og valgmuligheter. Hvis du er ute etter en smakfull kulinarisk opplevelse hvor retter er forhåndsbestemt 3 dager i uken kan vi anbefale kokkeløren på det varmeste.

Hvis du fremdeles er usikker på hvilken aktør du skal velge kan du klikke her for å lese vår test av beste matkasse. God middag!

Priser

Hva koster kokkeløren sin matkasse?

2 Voksne For dere som er to voksne.

3 ukentlige retter for 2 voksne og 1 lite barn.

2 Voksne og små barn For småbarnsfamilien

Dette er kassen for en familie med to små barn og to voksne. 3 ukentlige middager.

4 Voksne eller 2 Voksne og 2 store barn Matkasse for fire.

Matkasse for en husholdning med fire voksne eller store barn tre dager i uken.
 • Kokkeløren leverer bare en matkasse som inneholder retter for tre middager.
 • Det lønner seg å bestille en kasse for fire personer for å få mer for pengene.

I tillegg vil prisene variere basert på gjeldene tilbud med forbehold om fremtidige forandringer i pris, levering, eller porsjonerings muligheter.

Del din erfaring

Erfaringer og omtaler fra forbrukeren

8.3 Vudering

8.3Redaksjonens vudering
Kvalitet
8.5
Variasjon
6
Kundeservice
10
Levering
10
Pris
7
8.2Brukeranmeldelse
Kvalitet
9
Variasjon
6
Kundeservice
8
Levering
10
Pris
8
Legg igjen omtale  |  Les anmeldelser og kommentarer
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Din vurdering

Matkassetorget | Sammenlign og finn beste matkasse
Logo