Adams matkasse: Erfaringer og vurdering (2024)

Adams Matkasse er et høykvalitets alternativ for deg som er ute etter å få levert matkasse på døren til rett tid og vi kan trygt anbefale Adams Matkasse til våre lesere.
8.3/10 (Redaksjonens vudering)
Matkasseleverandøren er rangert som #2 i kategorien Leverandører

I denne artikkelen har vi testet og deler våres og forbrukerens erfaringer med Adams Matkasse. Vi anbefaler deg å lese videre for å fatte din egen vurdering av leverandøren.

Alt i alt er vi i matkassetorget.no strålende fornøyd med Adams Matkasse.

De er konkurransedyktige på pris og kvalitet i forhold til konkurrenter og med Adam Bjerck i spydspissen leverer de gode matretter til en fornuftig pris. Derfor måtte vi inkludere en vurdering av selskapet i vår jakt på landets beste matkasse.

Innholdsfortegnelse

Vår vurdering

Fordeler og ulemper med Adams matkasse

Fordeler
 • Seks forskjellige ferdige matkasser å velge mellom.
 • Muligheter for å kunne lage din egen meny ved å velge mellom 60 forskjellige retter.
 • Fleksibelt å bytte mellom de forskjellige matkassene uten noen form for bindingstid.
 • Bærekraft og kortreist mat i fokus.
 • Leverer i store deler av Norge da de er en veldig godt etablert bedrift.
 • Vegetar, laktose og glutenfrie alternativer.
 • Sunne og friske råvarer.
 • Enkle og raske oppskrifter uten at det kreves noen kokkeferdigheter.
Ulemper
 • Man kan kun bestille matkasser for 2, 4 eller 6 personer..
 • Litt repeterende matretter over tid, men med 60 retter så er det en del å velge mellom.

Som listen overfor viser er det en rekke positive sider, og et par negative sider med Adams Matkasse. La oss gå litt dypere til verks.

Noen fordeler som er verdt å merke seg

 1. Adams matkasse kan skilte med hele seks ferdigstilte menyer som forandrer seg på ukentlig basis satt opp av anerkjente kokker som Adam Bjerck selv, men man kan også velge hvilke retter man vil ha av 60 ulike retter.
 2. Man kan også endre hvilken kasse man vil ha eller velge å sette opp sin egen meny for den forekommende uken og vår erfaring med dette er at det er fantastisk med så mye fleksibilitet uke etter uke. Enkelte uker var det godt med en fastsatt meny satt opp av kokker, mens andre uker vil man helst velge selv hva man vil ha.
 3. Ut ifra egen erfaring så kan det være utrolig godt i en travel hverdag å slippe å tenke på hva man vil ha. Med utgangspunkt i min egne travle hverdag så var det veldig deilig å slippe å tenke på hva jeg skulle ha til middag i tillegg til å slippe ikke måtte planlegge handleturer.
 4. Ved å bestille matkassen fra Adams fikk jeg også smakt mange nye retter jeg aldri hadde kommet på å lage selv og fant meg også noen nye favoritter slik som denne meksikanske retten.
 5. Vår erfaring her i matkassetorget er at alt av retter falt i smak både hos voksne og barn. Alle oppskriftene var overkommelige og lettvinte slik at selv folk med lite erfaring på kjøkkenet kan briljere på kjøkkenet.
 6. Man får også mye for pengene og slipper matsvinn samtidig som det åpner dørene for nye smaker og opplevelser. Adams matkasse har også et bærekraftig fokus noe vi også velger å vektlegge i vår vurdering.
 7. Det er lokalt og kortreist mat hvor det er søkelys på de beste råvarene samtidig som det støtter Norge produsenter med bærekraft i fokus. Med en verden i forandring blir det viktigere å sette søkelys på ting som bærekraft noe du kan lese mer om her.
 8. Det finnes også løsninger for folk med allergener, intoleranse eller for folk som er vegetarianer.

Noen ulemper som er verdt å merke seg

 1. Noe negativt er det at man kun kan bestille porsjoner beregnet til 2, 4 eller 6 personer som gjør det vanskelig for husholdninger som består av flere eller færre medlemmer.
 2. I tillegg kan det være litt lite variasjon over tid med tanke på at de har 60 retter man kan velge og rullere.

Test av produktetene til Adams Matkasse

Mer om adams matkasse sine produkter

MatkasserDetaljer
Sunn og lettFor deg som vil ha et sunt og lett kosthold. Kassen inneholder mer grønnsaker og fiber, men har like høyt proteininnhold.
InspirasjonKassen for deg som liker å utforske nye retter og smaksopplevelser. Kassen med mest variasjon av råvarer og smakskombinasjoner.
LaktosefriLaktosefritt alternativ som innehar like høy smaksmessig og kvalitetsmessig standard som de øvrige kassene selv om den inneholder laktosefrie råvarer.
GlutenfriGarantert glutenfritt alternativ for de som ikke kan spise gluten. Fantastiske råvarer og smarte kombinasjoner gjør dette til en sikker vinner.
VegetarAdams matkasse sin vegetarkasse inneholder grønn og sunn mat som faller i smak enten du er vegetarianer eller bare glad i vegetarisk mat.
EkspresskassenEnkelt og raskt å tilberede uten å ofre kvaliteten i rettene. Dette er kassen for de som ikke har mulighet eller vil tilbringe ekstra tid på kjøkkenet.

Adams matkasse leverer et bredt spekter av produkter. Faktisk kan du bestille 6 matkasser med ulike sammensetninger og egenskaper. Videre i dette avsnittet vil vi gå inn på hver og en av de slik at valget av hvilket produkt du skal gå for blir litt lettere.

Adams matkasse produkter

Sunn og lett-kassen

Et sunt og smakfullt alternativ som inneholder mer grønnsaker og fiber. Adams matkasse har klart å lage et produkt som smaker like godt som de øvrige kassene, men med hovedfokus på sunnere og lettere råvarer.

Inspirasjonskassen

Dette er kassen for de som liker å utforske nye og spennende matopplevelser. Matkassene inneholder en stor variasjon av råvarer og nye smakskombinasjoner.

Laktosefri-kassen

Adams Laktosefrie matkasse er så velsmakende at man ikke legger merke til at den inneholder laktosefrie produkter. Dette er et supert alternativ for de med laktoseintoleranse.

Glutenfri-kassen

Matkasse som inneholder råvarer helt frie for gluten, men fulle av smak. Med et så stort fokus på gode råvarer laget av anerkjente kokker klarer Adams matkasse å lage utrolig smakfulle retter helt uten gluten.

Vegetarkassen

For deg som er vegetarianer eller bare vil spise mer grønnsaker. Et helhetlig produkt som er nøye lagt opp med tanke på næringsinnhold slik at du som vegetarianer får i deg alt det nødvendige.

Ekspresskassen

På farten? Da er denne kassen for deg. Adams Matkasse Ekspress inneholder middager som er kjappe å lage hvor store deler av jobben er gjort på forhånd slik at det kan tilberedes hurtig og enkelt. I en travel hverdag er det ikke alle som har tid til å tilbringe timevis på kjøkkenet daglig og da er denne kassen perfekt. Alle rettene innehar like høy standard smaksmessig som de øvrige kassene, men de er enkle og raske å tilberede.

Test av kundeservice og levering

Adams matkasse levering og kundeservice

Levering

Alt i alt er vi utrolig fornøyd med hvordan leveringen fra Adams matkasse skjer og fant lite problemer annet enn at det manglet noen små råvarer her og der, men det ble man kompensert for i ettertid uten noen form for trøbbel.

Leveringen var meget enkel å forholde seg til siden det skjer på faste tidspunkt hver uke.

Hvis man av en eller annen årsak ikke har mulighet, så kan man enten endre tidspunktet eller få hjelp av venner og familie.

Hvis man vanligvis får levering en søndag, men vet at man kommer til å være borte den dagen så er det veldig enkelt å endre leveringstidspunktet til mandag hvis man melder ifra endringer innen tirsdag klokken 23:59, 6 til 7 dager før levering.

Man kan også avslutte eller pause kundeforholdet om ønskelig ved å gi beskjed 6-7 dager i forveien, noe matkassetorget.no fikk bruk for da en av oss reiste på en lengre ferie i sommer. Det ble enkelt gjenopprettet når vi var hjemme uten noen form for vanskeligheter.

Adams matkasse levering
 • Det finnes tre forskjellige alternativer å velge mellom hvis man bor i de største områdene i Norge: Søndag klokken 16:00 – 22:00, mandag klokken 10:00 – 14:00, eller mandag klokken 16:00 – 22:00. I enkelte mindre områder leverer de kun søndager og mandager mellom klokken 16.00 og 22.00.
 • Adams Matkasse tilbyr sine tjenester og produkter i store deler av Norge da de er en av de største og mest veletablerte aktørene i markedet.
 • Du vil få en SMS når matkassen er levert, men hvis du ikke er hjemme så kan det være lurt å få noen i familien eller noen naboer til å passe på kassen til du er hjemme.
tips om levering av matkassen
Matkassen inneholder kjøleelementer, noe som gjør at den tåler å stå ute en liten stund, men det lønner seg alltid å ta inn matkassene så fort som mulig selv om. De er også utsatt for vær og vind avhengig av hvor man befinner seg i landet og boforhold.

Vår erfaring med kundeservice

De få gangene det oppstod et problem eller mangel på kvalitetssikring var de veldig behjelpelige å trekke dette fra i summen på neste levering i tillegg til å gi kompensasjon for trøbbelet.

Svartiden og responsen vi fikk var veldig positive og vi hadde ingen negative opplevelser når vi måtte kontakte kundeservice hos Adams.

Det er verdt å nevne at Adams Matkasse har kundeservice med forlenget åpningstid til 22.30 enkelte dager slik som søndag og mandag. Man kan dermed enkelt nå de ved enten å ringe, skrive mail eller kontakte dem gjennom chat på deres egne nettsider.

Men hva om våres erfaring er unntaket? Hva sier andre om kundeservicen hos Adams?

Derfor har vi også sjekket anmeldelser andre steder på nettet.

Og det første som møter oss er veldig gode anmeldelser på Trustpilot. En overveldende andel av kundene er strålende fornøyd med tjenestene og produktene Adams matkasse tilbyr.

Her er enkelte utdrag fra anmeldelser fra Trustpilot:
 1. “Veldig fornøyd med Adams matkasser. Har prøvd noen andre matkasser, men gikk tilbake til denne. Råvarene er alltid gode og mange spennende oppskrifter. Veldig god kundeservice i tillegg, svarer raskt og alltid finner en god løsning👍🏼👏🏼❤️”
 2. “En av grønnsakene i matkassa var råtten inni. Jeg sendte bilde av den og en kort tekst til Adams matkasse og de beklaget med én gang, samt fjernet en liten sum fra prisen for matkassa. Veldig fornøyd med kundebehandlingen og de satte pris på tilbakemeldingen.”
 3. “Er kjempe fornøyd med maten fra Adams matkasse. Det er mye mat til hvert måltid, det er gode råvarer og veldig bra kjøtt/fisk/fugl produkter ! Veldig kjekt med forskjellig sammensetning og gode smaker, og mye grønnsaker til hver rett jeg har bestilt. Mye godt utvalg. Har opplevd at en eller to ingredienser har manglet eller ene gangen at en grønnsak var mindre frisk, men da jeg tok kontakt var de raskt med svar og ga meg litt rabatt på neste kasse. Det koster litt ekstra, men til gjengjeld får en restaurant mat !”

Sammenlign Adams Matkasse med andre matkasser

Adams Matkasse VS Hello Fresh og Godt Levert

Matkassetorget.no har valgt å sammenligne de tre største aktørene i Norge slik at det er lettere for deg som forbruker å velge hvilken aktør du skal velge.

De seks punktene vi har valgt å sammenligne er:

 • Pris
 • Variasjon i matrettene
 • Er de allergi- og intoleranse vennlig?
 • Leverer de i store deler av landet?
 • Har de tilbud for single?
 • Satser de på bærekraft og miljø?

Vi har valgt å vurdere disse punktene da alle aktørene tilbyr gode matmessige produkter hvor individuell smakssanser kommer mer inn i spill enn noe annet.

Hva med å prøve alle aktørene for å finne ut hvilken nettopp du foretrekker?

Adams Matkasse vs Hello Fresh vs Godt LevertSammenligning av matkasser
VS
VS
PrisBillig/dyr
VS
VS
VariasjonVarierte matretter
VS
VS
AllergivennligTilpasset allergi og intoleranse
VS
VS
Nasjonal leveringLevering i store deler av Norge
VS
VS
MiljøbevisstOpptatt av bærekraft og miljø
VS
VS

Matkassetorget.no sin vurdering av Adams Matkasse sett opp mot konkurrentene er at de leverer et gjennomført produkt som er veldig konkurransedyktig.

Det eneste punktet de ikke leverer på er matkasser for single. Alle de tre største aktørene har et solid fotfeste i markedet nettopp fordi de leverer gode produkter oss forbrukere er fornøyde med.

Det er lite som skiller de og av egen erfaring så kommer det mer ned til preferanse i forhold til smaker da det er få ting som skiller de.

Med søkelys på matsvinn og bærekraftig emballasje, oppskrifter som inneholder lokale råvarer ser vi at alle aktørene har valgt å sette bærekraft høyt noe som gjorde at Adams Matkasse og Godtlevert gjennom Godtlevertgruppen AS vant holdbarhetsprisen i 2022.

Vi i Matkassetorget.no kan anbefale Adams Matkasse på det varmeste sett opp mot konkurrentene Hello Fresh og Godt levert. Det kommer mer ned til personlig preferanse enn noe annet. God middag!

Priser

Hva koster Adams matkasse?

Sunn & Lett Mest verdi for pengene

En matkasse skreddersydd med få kalorier. Inneholder maksimalt 750 kcal per middag.
kr 703,20kr 879 Se dagens kampanjer

Inspirasjonskassen Mest variert

Adams matkasse sitt tilbud for deg som er opptatt av smaksrike opplevelser. Her må du forvente på bruke litt ekstra tid på kjøkkenet.
kr 703,20kr 879 SE dagens kampanjer

Ekspresskassen Best for de travle

Matkassen for deg som er på farten. Alle rettene tar under 30 minutter å lage.
kr 703,20kr 879 Se dagens kampanjer

Laktosefri For deg som er laktoseintolerant

Denne matkassen er skreddersydd for deg som sliter med intoleranse mot laktose.
kr 703,20kr 879 Se dagens kampanjer

Glutenfri for deg med glutenallergi

Det er ikke alle som tåler gluten. Derfor har Adams matkasse laget denne matkassen.
kr 703,20kr 879 Se dagens kampanjer

Vegetarkassen For vegeterianeren og veganeren

Egen matkasse for deg som er veganer eller vegeterianer.
kr 703,20kr 879 Se dagens kampanjer
 • Alle matkassene til Adams matkasse koster kr 879,- ordinært, med nåværende tilbud til kr 703,20,-. Dette gjelder 3 middager per uke tilpasset til 2 personer.
 • 5 middager til 2 personer koster kr 1089,- per levering.
 • Den største leveringen med 5 middager tilpasset 6 personer koster 1769,- per levering.

I tillegg vil prisene variere basert på gjeldene tilbud. Man vil også få andre priser dersom man er 3 eller 4 personer, eller dersom man ønsker å få levert 4 middager per levering.

Del din erfaring

Erfaringer og omtaler fra forbrukeren

8.3 Vudering

8.3Redaksjonens vudering
Kvalitet
8.5
Variasjon
6
Kundeservice
10
Levering
10
Pris
7
8.2Brukeranmeldelse
Kvalitet
9
Variasjon
6
Kundeservice
8
Levering
10
Pris
8
Legg igjen omtale  |  Les anmeldelser og kommentarer
3 Kommentarer
Vis alle Mest hjelpsom Beste rangering Laveste Rangering Legg igjen omtale
 1. Matkassene fra Adams Matkasse leverer god mat i tide hver gang. Personlig har jeg funnet mye inspirasjon gjennom å ha vært kunde der over flere perioder 🙂

 2. 4.1
  Kvalitet
  90
  Variasjon
  60
  Kundeservice
  80
  Levering
  100
  Pris
  80

  Fornøyd jevnt over, men litt lite variasjon i matrettene.

  + FORDELER: Leverer alltid som lovet Bra kvalitet på råvarene
  - ULEMPER: Mye av de samme matrettene
  Hjelpsom(0) Lite hjelpsom(0)You have already voted this

Kommenter

Din vurdering

Matkassetorget | Sammenlign og finn beste matkasse
Logo