Matkasse Alta (april 2024)

Ser du etter matkasser i Alta? Vi skal vise deg to leverandører som leverer matkasser helt til Alta!
Matkasse Alta. Nordlys katedralen.

Alta ligger veldig langt Nord og det vil med dette være få selskaper som leverer helt til Alta, men det finnes faktisk to leverandører som har klart å presse det logistiske så langt Nord.

Dette er to av de største aktørene på markedet og de leverer en utrolig god tjeneste uavhengig av hvilken du velger. Her får du virkelig valuta for pengene!

Matkasser i Alta

Dette er de to aktørene som leverer matkasser i Alta! Godtlevert og Adams matkasse er to vanvittig gode matkasser vi kan anbefale på det varmste.

Disse stakk av med solide 2. og 3. plasser vi vår test av matkasser! Dette er sikre valg.

Prisene i tabellen nedenfor er for deres billigste alternativ til 2 personer med 3 middager i uken. Prisene vil variere avhengig av antall måltider og middager i uken man vil ha.

10
Adams Matkasse logo

Adams Matkasse Inspirasjonsrike retter

En av Norges største aktører. De havnet på en solid 3. plass i vår test av matkasser og leverer gjennomgående høy kvalitet i alle ledd.
Fra kr 703,-Kr 879,- Se dagens kampanjer
10
Godtlevert Logo billigste matkasse

Godtlevert Kanskje de beste råvarene?

Godtlevert stakk av med en god 2. plass i vår test av beste matkasser. De har over 85 ulike middager å velge mellom, og her finner nok hele familien noe som faller i smak.
Fra kr 594,30,-Kr 849,- Se dagens kampanjer

Hvis du lurere på hva det koster for matkasser for flere personer eller flere dager i uken kan du sjekke deres nettside selv for å finne prisene som passer til din husholdning.

Vi vil minne folk på at de selv må sjekke de ulike prisene før de velger å bestille. Disse kan variere over tid, avhenge av tilbud og andre variabler.

Hvem leverer matkasser i Alta

Det er litt skuffende at ikke flere leverer matkasser til Alta, men det gjør ikke så mye da to av de beste selskapene leverer hit. Vi håper at flere leverer så langt nord, men enn så lenge kan man kun benytte seg av disse to aktørene!

Fordeler og ulemper med en matkasse i Alta

Alta har en ulempe ikke byer mer sentralt til i Norge har, og det er den vanskelige beliggenheten i forhold til logistikk. Ut over dette er det flere fordeler, men også noen ulemper med matkasser.

Fordeler
 • Spar penger!
 • Enkelt å tilberede.
 • Unngå unødvendig innkjøp.
 • Null bindingstid.
 • Mindre matsvinn.
 • Diett- og allergivennlige valg.
 • Levert rett hjem.
 • Hold oversikt over kostholdet ditt enklere.
 • To aktører leverer i Alta!
 • Smak retter og råvarer du aldri ville forsøkt uten en matkasse.
Ulemper
 • Kan være noe dyrere enn å handle selv.
 • Kun 2 leverandører å velge mellom.
 • Hvis du har allergener og sterke diettkrav vil det bli mindre valgmuligheter.

Hvorfor velge en matkasse i Alta?

Det beste med matkasser er alle de nye smakene og rettene man får oppleve. Det er lett å gå seg fast i rutiner hvor man bare rotere på 10 ulike retter i årevis.

Spis mer variert og sunt eller rett og slett mindre hvis du slanker deg, og her er det virkelig lett å følge med på kostholdet.

Hvis man er urutinert eller ikke flink til å planlegge kan man også spare penger ved å velge matkasser i stedet for å handle på butikken. Unngå dårlige innkjøp og ekstra matsvinn.

Enten du velger Adams Matkasse eller Godtlevert er dette utrolig gode valg, og vi i matkassetorget kan ikke anbefale disse nok! De har gjennomgående høy kvalitetssikring i alle ledd.

Hvis du er ny i Alta kan du sjekke ut denne flotte artikkelen om morsomme ting å finne på i en av Nord Norges mest spennende byer fra VisitAlta.

Vi har også skrevet artikler om andre byer i nærheten som for eksempel Tromsø, Harstad, Narvik eller Bodø!

Ofte stilte spørsmål

Finnes det matkasser for single?

Ja, man kan også bestille en matkasse for 2 personer som er billigere også spise det samme måltidet 2 ganger enten dette er 2 middager eller en middag og en lunsje/kvelds.

Er Morgenlevering i Alta?

Nei, Morgenlevering leverer ikke til Alta enda, men kanskje en gang i fremtiden?

Leverer Adams matkasse i Alta?

Ja, Adams matkasse leverer helt opp til Alta. Her kan man velge mellom mange spennende matkasser eller sette sammen sin egen matkasse.

Hvilken matkasse er billigst?

HelloFresh sin matkasse for 2 personer 3 dager i uken er billigst og koster fra kr 410,- ved å benytte seg av deres tilbudskampanje for nye kunder!

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Matkassetorget | Sammenlign og finn beste matkasse
Logo