Barnevennlig matkasse (april 2024)

Ser du etter en barnevennlig matkasse? Vi har tatt for oss de tre største aktørene som tilbyr barnevennlige matkasser i denne artikkelen.
Barnevennlig matkasse

På jakt etter barnevennlige matkasser? I denne artikkelen vil vi vise deg hvilke aktører som leverer barnevennlige matkasser og hvor mye disse koster slik at det blir enklere for deg å finne din leverandør av matkasser. april 2024.

Vi har også gjort en omfattende test av de seks største aktørene i matkasse segmentet. Hvis du vil lese hvordan de forskjellige leverandørene gjorde det i vår test av beste matkasse 2024 kan du klikke her.

Videre i artikkelen vil vi vise deg noen muligheter, men man kan også bestille matkasser for større husholdninger eller for flere dager i uken da de tilbyr en rekke forskjellige løsninger.

Barnevennlig matkasse for 2 personer

Listen nedenfor viser deg de 3 billigste barnevennlige matkassene til 2 personer og 3 middager i uken. Aktørene tilbyr flere valgmuligheter. Klikk på se dagens kampanjer for å få opp flere muligheter fra den aktuelle leverandøren.

10
HelloFresh Logo billigste matkasse

HelloFresh Matkassetorget.no sin testvinner

HelloFresh har en fastsatt matkasse som heter Familievennlig. Denne består av gamle klassikere og nye favoritter som faller i smak hos både store og små.
Kr 410,-Kr 759,- Se dagens kampanjer
10
Adams matkasse Logo billigste matkasse

Adams Matkasse Inspirasjonsrike retter

Adams matkasse sin ekspresskasse inneholder mange spennende retter som faller i smak hos både store og små.
Kr 703,-Kr 879,- Se dagens kampanjer
10
Godtlevert Logo billigste matkasse

Godtlevert Kanskje de beste råvarene?

Godtlevert sin favorittkasse er tilrettelagt for familier med barn. Her kan store og små finne seg nye favoritter samtidig som de finner igjen gamle klassikere.
Kr 594,30,-Kr 849,- Se dagens kampanjer
Barnevennlige matkasse for 2 personer

Barnevennlig matkasse for 4 personer

Listen nedenfor viser deg de 3 billigste matkassene for 4 personer og 3 middager i uken. Aktørene tilbyr flere valgmuligheter. Klikk på se dagens kampanjer for å se flere muligheter hos den aktuelle leverandøren.

10
HelloFresh Logo billigste matkasse

HelloFresh Matkassetorget.no sin testvinner

HelloFresh leverer velsmakende retter som falt godt i smak hos redaksjonen. Deres matkasse som heter familievennlig inneholder barnevennlige retter.
Kr 580,-Kr 999,- Se dagens kampanjer
10
Adams matkasse Logo billigste matkasse

Adams matkasse Inspirasjonsrike retter

Adams matkasse sin ekspress kasse inneholder mange klassiske favoritter, men legger også til rette for at man kanskje oppdager nye favoritter.
Kr 831,20,-Kr 1039,- Se dagens kampanjer
10
Godtlevert Logo billigste matkasse

Godtlevert Kanskje de beste råvarene?

Barnevennlig matkasse for 4 personer 3 dager i uken. Godtlevert sin favorittkasse inneholder spennende måltider som faller i smak hos hele familien.
Kr 699,30,-Kr 999,- Se dagens kampanjer

Alle de tre største aktørene i Norge tilbyr fastsatte barnevennlige matkasser som forandrer seg på ukentlig basis, men man kan også sette sammen sine helg egne menyer ved å velge selv blant forskjellige retter. Her kan man la kokkene hos de respektive aktørene velge for deg gjennom å velge de mer barnevennlige menyene eller så kan man rett og slett ta saken i egne hender å sette sammen en egen matkasse.

Vi i matkassetorget.no kan anbefale alle aktørene siden de leverer vel gjennomførte produkter og tjenester av høy kvalitet til en noenlunde lik pris. Du kan selv klikke inn på de forskjellige aktørene for å finne et produkt som passer deg.

Hvordan fungerer barnevennlige matkasser?

I tabellen ovenfor kan du se hva matkasser for 2 og 4 personer 3 dager i uken koster, men de forskjellige leverandørene tilbyr større familier opp til 6 personer og 5 middager i uken. Du kan selv sjekke dette ved å klikke inn på en av de forskjellige leverandørene.

Videre under skal vi ta for oss alle stegene du må gå igjennom for å bestille en matkasse.

 1. Finne ut hvilket behov din familie har. Hvor mange personer er dere og hvor mange ukentlige retter vil dere ha?
 2. Finne ut om aktøren har en barnevennlige løsning slik de tre aktørene vi har tatt for oss i denne artikkelen har.
 3. Sjekke om de leverer til deg ved å fylle inn postnummeret ditt på deres side.
 4. Velge hvilken fastsatte matkasse som forandrer seg på ukentlig basis dere vil ha, eller sette sammen sin helt egne meny ved å velge mellom forskjellige retter.
 5. Fullføre bestillingen og velge hvor ofte man vil ha levering. Enkelte tilbyr levering annenhver uke i stedet for en, man må også velge leveringstidpunkt.
 6. Leveransen leveres hjem til deg den dagen og i mellom det tidspunktet du har valgt. f.eks. søndag mellom 1600-2200.
 7. Ta inn eller i mot matkassen så fort som mulig slik at råvarene holder seg best. Matkassene inneholder kjøleelementer, men tåler ikke å stå ute for lenge avhengig av vær og vind.
 8. Følge de enkle, men gode oppskriftene.
 9. God middag.

Hvem leverer barnevennlige matkasser?

Alle de tre største aktørene på markedet tilbyr barnevennlige retter og fastsatte ukentlige matkasser. HelloFresh, Adams matkasse og godtlevert tilbyr alle barnevennlige matkasser. De leverer i store deler av landet og innehar høy kvalitetssikring i alle ledd. Her finner nok alle og enhver noe som faller i smak.

Det er også utrolig enkelt å bytte matkasse om man vil prøve litt forskjellig for i finne sin favoritt da det ikke er noe bindingstid på abonnementstjenestene. Du kan enkelt sjekke om de leverer til deg ved å trykke på se dagens kampanjer.

Priser på barnevennlige matkasser

HelloFresh sin barnevennlige matkasse koster fra kr 410,- opp til kr 1299,- avhengig av antall måltid og personer i uken. Adams matkasse koster fra kr 703,- opp til kr 1769,-. Godtlevert sin matkasse koster fra kr 594,30,- opp til kr 1549,-.

Er det billigere med matkasse enn mat i butikken?

Hvis man har en del impulskjøp, har lang reisevei til butikk eller finner det vanskelig å beregne porsjoner slik at det blir mye matsvinn kan det være penger å spare ved å velge en matkasse. Man slipper å handle inn unødvendige ting man ikke har behov for når man er på butikken. Det er mye lettere å få ferdig porsjonerte retter som metter noe som forhindrer matsvinn.

Passer matkasser for barn?

Matkasser passer absolutt for familier med barn. De tre største aktørene vi har tatt for oss leverer alle barnevennlige løsninger. Man kan også velge helt selv hvordan uke menyen skal se ut ved å velge mellom et stort utvalg retter hver uke. Da kan man skreddersy matkassen slik at man er helt sikker på at den faller i smak hos store og små.

Hvis man har litt eldre barn kan man jo våge seg litt unna matkassene som er familie og barnevennlige og teste litt andre matkasser. Det er enkelt å bytte matkasse eller leverandør da det ikke er noe bindingstid. Her kan man prøve og feile til man finner noe som passer for dere og barna enten de er store eller små.

Barna kan også bistå med selve matlagingen da mange av rettene er enkle og raske å lage.

Barnevennlige matkasser. Passer matkasser for barn?

Barnevennlig matkasse ved allergier eller intolerans.

Enkelte leverandører tilbyr løsninger for folk med allergier eller intoleranse, men alle oppgir allergener og intoleranser på sine retter. Hvis man setter sammen sine egne matkasser kan man unngå enkelte produkter. Godtlevert har foreksempel glutenfrie løsninger. Adams matkasse har glutenfrie og laktosefrie løsninger.

Fordeler og ulemper med barnevennlige matkasser

Videre under skal vi ta for oss noen av de største fordelene og ulempene

Positive
 • Enkelte familier kan spare penger ved å få rabatter ved større bestillinger og få hver porsjon billigere.
 • Færre handleturer på butikken.
 • Nye smaksopplevelser for store og små.
 • Sunn og variert mat.
 • Spar tid i en hektisk hverdag.
 • Ingen bindingstid.
 • Levering på døra.
 • Mange av rettene er veldig enkle å tilberede og inneholder en del oppkuttede råvarer som er raske å tilberede.
 • Unngå matsvinn.
Negatives
 • Det kan være noe dyrere hvis man er flink til å planlegge innkjøp og unngå dyre impulskjøp på butikken.
 • Mindre utvalg enn hvis man kan velge helt selv.
 • Leveringstidspunktene kan være ubeleilige for enkelte familier og man må være hjemme under leveransen eller ha et sted de kan sette fra seg matkassen.

Det kan være vanskelig å bestemme seg for om man skal gå for en barnevennlig matkasse eller bare handle varene selv på butikken. For mange vil det nok lønne seg økonomisk å gå for en matkasse. Vi i redaksjonen erfarte selv hvor tidsbesparende det er å ha matkasse og fant ut at det lønte seg økonomisk også siden vi slapp ekstra handleturer hvor man alltid kjøpte meg seg noe ekstra.

Enten du velger HelloFresh, Adams matkasse eller Godtlevert har de alle gode produkter å tilby og det kan være lurt å teste ut flere aktører før man finner sin favoritt. Du kan lese vår test av beste matkasse i sin helhet eller se hvordan vi har valgt å rangere de ulike aktørene i samsvar med Norges befolkning.

Vi slapp også en del matsvinn noe som blir viktigere i en tid med mer fokus på bærekraft. Her kan du lese mer om FNs bærekraftmål. Selv om matkassene er litt dyrere enn å handle butikken kan man både spare penger og naturen ved å unngå unødvendig matsvinn. Matkassene inneholder passelig porsjoner for en vanlig familie.

Ofte stilte spørsmål

Hva er den billigste Barnevennlige matkassen?

Den billigste matkassen med 3 måltider i uken for 2 eller 4 personer er HelloFresh sin matkasse med 3 måltider for 2 personer koster henholdsvis kr 410,- med rabatt og kr 759,- til original pris. Det vil være variasjoner i prisene avhengig av størrelse på husholdningen og hvor mange antall måltider i uken man vil ha.

Finnes det barnevennlige matkasser som tar hensyn til allergener?

Alle aktørene skilter med allergener og man kan selv sette sammen egne matkasser basert på dette, men enkelte leverandører som Adams matkasse og Godtlevert tilbyr matkasser som er glutenfrie og laktosefrie.

Er det billigere for matkasse ennå å handle butikk for en familie?

Enkelte familier vil kunne spare penger på å benytte seg av matkasser, mens andre vil tape på dette. Det kan ofte lønne seg da man unngår unødvendige kjøp på butikken samtidig som det blir mindre matsvinn. Man slipper også kjøringen til og fra butikken siden man får maten levert hjem.

Er matkasser barnevennlige?

De største matkasseaktørene som HelloFresh, Adams Matkasse og godtlevert har alle egne familievennlige løsninger for barnefamilier. Man kan også sette opp sin helt egne meny ved å velge mellom mange spennende retter hver uke.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Matkassetorget | Sammenlign og finn beste matkasse
Logo