Billigste matkasse (mai 2024)

Her finner du de billigste matkassene. Vi har tatt for oss de tre billigste og største aktørene på markedet slik at det skal bli enklere for deg å velge leverandør.
Billigste matkasse

I en tid hvor alt blir dyrere og inflasjonen når nye høyder blir det viktigere å ta gode økonomiske beslutninger. I denne artikkelen vil vi vise deg Norges billigste matkasser per mai 2024.

Vi har også gjort en omfattende test av de seks største aktørene i matkasse segmentet. Hvis du vil lese hvordan de forskjellige leverandørene gjorde det i vår test av beste matkasse 2024 kan du klikke her.

Listen nedenfor viser deg de 3 billigste matkassene til 2 personer og 3 middager i uken.

10
HelloFresh Logo billigste matkasse

HelloFresh Matkassetorget.no sin testvinner

Matkassen med størst variasjon fra verdens største leverandør av matkasser. Inneholder 3 middager i uken for 2 personer.
Kr 410,-Kr 759,- Se dagens kampanjer
10
Adams matkasse Logo billigste matkasse

Adams Matkasse Inspirasjonsrike retter

Velg fra fastsatte menyer eller sett sammen din egne meny fra over 60 retter .Inneholder middager for 2 personer 3 dager i uken.
Kr 703,-Kr 879,- Se dagens kampanjer
10
Godtlevert Logo billigste matkasse

Godtlevert Kanskje de beste råvarene?

Godtlevert holder gjennomgående høy kvalitet. Du kan trygt velge denne leverandører. Inneholder middager for 2 personer 3 dager i uken.
Kr 594,30,-Kr 849,- Se dagens kampanjer

HelloFresh er Norges billigste matkasse for 2 personer. HelloFresh som er den billigste koster kr 68,33,- per porsjon med rabtt, original pris per porsjon er kr 115,-. Godtlevert er den nest billigste og koster kr 99,05,- per porsjon med rabatt, original pris per porsjon er kr 141,50,-. Adams matkasse er den tredje billigste og koster kr 117,20,- per porsjon med rabatt, original pris er kr 146,50 per porsjon.

Billigste matkasse spar penger

Billigste matkasse for 4 personer

Listen nedenfor viser deg de 3 billigste matkassene for 4 personer og 3 middager i uken.

10
HelloFresh Logo billigste matkasse

HelloFresh MATKASSETORGET.NO SIN TESTVINNER

Matkassen med størst variasjon fra verdens største leverandør av matkasser. For 4 personer 3 dager i uken.
Kr 580,-Kr 999,- Se dagens kampanjer
10
Adams matkasse Logo billigste matkasse

Adams matkasse Inspirasjonsrike retter

Velg mellom syv fastsatte menyer eller sett sammen din egne meny fra over 60 retter. Matkasse for 4 personer 3 dager i uken.
Kr 831,20,-Kr 1039,- Se dagens kampanjer
10
Godtlevert Logo billigste matkasse

Godtlevert Kanskje de beste råvarene?

Godtlevert holder gjennomgående høy kvalitet. Du kan trygt velge denne leverandøren. Matkasse for 4 personer 3 dager i uken.
Kr 699,30,-Kr 999,- Se dagens kampanjer

HelloFresh er Norges billigste matkasse med 3 retter for 2 personer og koster kr 48,33,- per porsjon med rabatt, original pris per porsjon er kr 75,50,-. Godtlevert er den nest billigste og koster kr 58,28,- per porsjon med rabatt, original pris per porsjon er kr 83,25,-. Adams matkasse er den tredje billigste og koster kr 69,25,- per porsjon med rabatt, original pris er kr 86,58,- per porsjon.

Matkasse kurv billigste matkasse

Kan man få ekstra billig matkasse som student?

Enkelte leverandører slik som HelloFresh tilbyr studie rabatter som gjør at man får en billigere matkasse, men de fleste aktørene på markedet tilbyr ikke studie rabatt.

Er det billigere med matkasse enn mat i butikken?

Matkasse kan for mange være et billigere alternativ siden man slipper matsvinn med riktige porsjoner. Mange vil også kunne spare en del penger ved å foreta mindre turer til butikken som igjen kan føre til at man kjøper med seg noe ekstra man egentlig ikke har behov for. Det kan også lønne seg mer for større familier siden man får en noe rabatert pris om man bestiller for flere personer.

Fordeler og ulemper ved å velge matkasse

Det er både fordeler og ulemper med å bestille en matkasse, om det er lønnsomt nettopp for deg avhenger nok av mange faktorer som impulskjøp, matsvinn, lang reisevei til butikk, hvor flink man er til å planlegge innkjøp og beregne porsjons størrelser. Den største besparelsen kommer nok i form av tid siden rettene veldig ofte er raske og enkle å tilberede også sparer man mye tid ved å slippe å planlegge og finne oppskrifter samtidig som man får nye og spennende smaksopplevelser.

Videre under skal vi ta for oss noen av de største fordelene og ulempene.

Fordeler
  • Man kan spare penger ved å unngå matsvinn og slippe ekstra turer på butikken hvor man kjøper med seg unødvendige varer.
  • Det fører til mindre handleturer hver uke slik at man kan spare litt penger på kjøring til og fra butikken.
  • Nye smaksopplevelser.
  • Sunn og variert mat.
  • Rettene er ofte enkle og raske å tilberede og den største besparelsen kommer nok i form av spart tid, spesielt hvis man velger en av de matkassene med de raskeste rettene å tilberede.
  • Ingen bindingstid hos de fleste leverandørene.
  • Man får rabatter ved større bestillinger. Det er mer å spare for litt større familier og ved å velge flere middager per uke.
Ulemper
  • Kan være noe dyrere hvis man er flink til å handle inn varer selv i butikken og unngår dyre impulskjøp.
  • Mindre fleksibilitet i valgmuligheter avhengig av hvilke butikker man har tilgang til.
  • Man må være hjemme eller ha et sted hvor leverandøren kan sette matkssen fra seg under leveringen.

Det kan virke som om et abonnement på matkasse er dyrere enn å handle i butikken, men hvis man tar med alle faktorene så er det nok mange familier som sparer penger ved å benytte seg av matkasser. Det er alltid lurt å sjekke om det er økonomisk fordelaktig for nettopp din husholdning å benytte seg av matkasser.

Ofte stilte spørsmål

Hva er den billigste matkassen?

Den billigste matkassen med 3 måltider i uken for 2 eller 4 personer er HelloFresh sin matkasse med 3 måltider for 2 personer koster henholdsvis kr 410,- med rabatt og kr 759,- til original pris. Prisene vil variere avhengig av antall måltid i uken og hvor mange personer man bestiller til.

Hvor mye koster HelloFresh?

Prisene vil variere avhengig av antall middager i uken og antall personer. Matkassene koster alt fra kr 410,- til kr 1299,-. HelloFresh koster kr 410,- for 3 middager til 2 personer med rabatt eller kr 759,- med original pris. HelloFresh med 3 middager til 4 personer koster kr 580,- med rabatt eller kr 999,- med original pris.

Hvor mye koster Adams Matkasse?

Prisene vil variere avhengig av antall middager i uken og antall personer i husholdningen. Matkassene koster fra kr 703,20,- til kr 1769,-. Adams matkasse sin billigste matkasse inneholder 3 middager til 2 personer for en uke koster kr 703,20,- med rabatt og kr 870,- til original pris.

Hvor mye koster en matkasse fra GodtLevert?

Matkassene varierer i pris ut i fra antall retter per uke og antall medlemmer i husholdningen. Matkassene koster fra kr 594,30,- til kr 1549,- Den billigste matkassen til Godtlevert inneholder 3 retter for 2 personer i uken koster kr 594,30,- med rabatt og kr 849,- til original pris.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Matkassetorget | Sammenlign og finn beste matkasse
Logo