Gavekort på matkasse (mai 2024)

Enkelte leverandører gir deg muligheten til å kjøpe gavekort på matkasser. HelloFresh, Adams matkasse og Godtlevert er noen av disse. I denne artikkelen skal vi vise deg noen priser og muligheter når det kommer til gavekort på matkasser.
Gavekort på matkasse. Mann som holder en gave han har fått eller skal til å gi

Noen av leverandørene på matkasse fronten lar deg kjøpe et gavekort til noen du er glad i eller setter pris på. Her vil vi vise deg et par eksempler på hvilke aktører som leverer dette og vise deg noen tilbud på matkasser.

Vi har gjort en omfattende test av matkasser hvis du vil lese hvilken leverandør som ble best i test og sjekke hvordan de andre aktørene gjorde det kan du lese vår test av beste matkasse.

Videre i artikkelen skal vise deg flere tilbud på matkasser og ta et lite dypdykk i hva en matkasse er og hvordan man får denne levert hjem.

Her kan du se flere alternativer om du vil ha en asiatisk matkasse for 2 personer 3 dager i uken. De aktuelle leverandørene tilbyr også retter for flere eller færre personer og flere antall middager i uken.

Gavekort på matkasser for 2 personer.

I tabellen under vil vi vise deg noen av aktørene som tilbyr gavekort for matkasser til 2 personer. Aktørene tilbyr mange ulike matkasser og man kan velge antall måltid i uken fra 3-5 dager i uken. Prisene vil variere noe ut i fra antall dager i uken og for hvor mange personer man vil ha matkasse til.

Klikk på se dagens kampanjer for å få vite mer om hva de aktuelle leverandørene tilbyr.

10
HelloFresh Logo billigste matkasse

HelloFresh Matkassetorget.no sin testvinner

HelloFresh har gavekortog man kan selv velge hvilken sum man vil gi. HelloFresh stakk av med førsteplassen i vår test av matkasser og er en verdensledende aktør med mat fra alle verdens kanter.
Kr 410,-Kr 759,- Se dagens kampanjer
10
Adams matkasse Logo billigste matkasse

Adams Matkasse Inspirasjons rike retter

Adams matkasse tilbyr også gavekort på matkasser og her finner man mange spennende retter og ulike matkasser å velge mellom. Som en av Norges største aktører har de høy kvalitetssikring.
Kr 703,-Kr 879,- Se dagens kampanjer
10
Godtlevert Logo billigste matkasse

Godtlevert Kanskje de beste råvarene?

Godtlevert har over 80 ulike matretter å velge mellom og tilbyr også gavekort. De kom på en solid andreplass i vår test av matkasser. Dette er et sikkert valg om du vil gi bort noe fint.
Kr 594,30,-Kr 849,- Se dagens kampanjer
Gavekort på matkasser til 2 personer. Salat og spekemat

Gavekort på matkasse for 4 personer

Her er noen priser for matkasser til 4 personer. Prisene vil variere ut i fra antall middager i uken og for hvor mange personer man ønsker en matkasse til.

Du kan selv sjekke hva de ulike leverandørene har å tilby ved å klikke på se dagens kampanjer.

10
HelloFresh Logo billigste matkasse

HelloFresh Matkassetorget.no sin testvinner

HelloFresh har gavekortog man kan selv velge hvilken sum man vil gi. HelloFresh stakk av med førsteplassen i vår test av matkasser og er en verdensledende aktør med mat fra alle verdens kanter.
Kr 580,-Kr 999,- Se dagens kampanjer
10
Adams matkasse Logo billigste matkasse

Adams matkasse Inspirasjonsrike retter

Adams matkasse tilbyr også gavekort på matkasser og her finner man mange spennende retter og ulike matkasser å velge mellom. Som en av Norges største aktører har de høy kvalitetssikring.
Kr 831,20,-Kr 1039,- Se dagens kampanjer
10
Godtlevert Logo billigste matkasse

Godtlevert Kanskje de beste råvarene?

Godtlevert har over 80 ulike matretter å velge mellom og tilbyr også gavekort. De kom på en solid andreplass i vår test av matkasser. Dette er et sikkert valg om du vil gi bort noe fint.
Kr 699,30,-Kr 999,- Se dagens kampanjer

I de to tabellene ovenfor vil du kun se et lite antall utvalg av hva de ulike aktørene har å tilby. De leverer matkasser for 1-6 personer og 3-5 middager i uken. Klikk på se dagens kampanjer hos en av aktørene for å finne ut mer om hva de har å tilby.

Hvis du vil vite mer generelt om hva de ulike aktørene kan tilby og hvordan de gjorde det kan du lese vår test av beste matkasse 2024.

Gavekort på sunne matkasser

Ser du etter gavekort på sunne matkasser? Det er flere leverandører som tilbyr sunne, varierte matkasser med næringsriktg innhold. Alle aktørene i denne artikkelen som HelloFresh, Adams matkasse og godtlevert har alle sunne og lette alternativ. Hvis du vil lese mer om sunne og lette matkasser kan du gå inn her.

Gavekort på glutenfrie matkasser

Mange sliter med allergier og intoleranser. Dette kan gjøre det noe vanskeligere å finne en matkasse og planlegge spisingen sin rundt det. Det er heldigvis flere aktører som leverer glutenfrie matkasser samtidig som de tilrettelegger for andre allergener og intoleranser. Det går også an å kjøpe gavekort hos disse aktørene.

Hvis du vil lese mer om cøliaki har vi skrevet en hel artikkel om dette.

Hvem leverer gavekort på matkasser?

HelloFresh, Adams matkasse, Godtlevert er noen av de som leverer matkasser med gavekort. Det er lurt å sjekke de ulike aktørene for å sammenligne de før man velger hvilken man vil gå for.

Sjekk om de leverer til ønsket adresse ved å taste inn postnummeret på den aktuelle leverandøren sin egne nettside.

Slik får man levert en riktig matkasse til ønsket adresse.

 1. Finn husholdningens behov til diett og preferanser. Antall personer og middager ønsket levert i uken.
 2. Leverer de i ønsket område? Tast inn postnummeret på deres side for å se om de leverer dit.
 3. Finne en leverandør som tilfredstiller alle eller flest mulig krav og preferanser.
 4. Ta en titt på menyen for å finne noe som frister.
 5. Velge når man vil ha det levert ut i fra de mulighetene man har.
 6. Sjåføren vil levere matkassen til ønsket adresse. Denne kan settes utenfor hvis det lar seg gjøre, men hvis ikke må noen møte leverings budet for å ta imot matkassen personlig.
 7. Husk å kjøl ned kjølevarene så fort som mulig.
 8. Tilbered middagen.
 9. God middag!

Er det billigere med gavekort på matkasser enn mat i butikken?

Det kan være billigere med gavekort på matkasser enn å handle inn maten selv fra en butikk og den billigste matkassen til 2 personer med 3 middager i uken begynner fra kr 410,- med rabatt fra HelloFresh. Her er noen punkt som gjør at det blir billigere med matkasse enn å handle på butikken. Hvorvidt det er billigere for enkelte husholdninger vil variere veldig.

 • Slipp ekstra reisevei og unngå ekstra turer på butikken med unødvendige innkjøp.
 • Ferdig porsjonerte matkasser. Slipp matsvinn.
 • Spar tid og bruk tiden til andre ting som jobb, trening eller andre fritidssysler.
 • Avhengig av hvor flink man er til å planlegge måltid og innkjøp kan det være billigere med gavekort på matkasser.

Her må man sammenligne priser med matbudsjettet sitt å se om det er penger å spare. Det varierer nok mye fra husholdning til husholdning.

Gavekort på matkasser til single

Mange finner det kjedelig å lage mat til kun seg selv og det kan føre til lite variasjon i kostholdet, at man spiser ute ofte eller at man rett og slett går for lette løsninger som ferdigpizza etc. Ved å benytte seg av en matkasse vil man kunne spise mer variert og sunnere til en ålreit pris.

Hvis du vil lese mer om fordelene ved å velge en singelkasse kan du klikke her.

Fordeler og ulemper med gavekort på matkasser

Det er mye positivt, men også noe negativt å velge en matkasse. I tabellen nedenfor skal vi ta en titt på flere av disse.

Positivt
 • Noen husholdninger vil spare penger.
 • Mindre turer på butikken. Slipp ekstra unødvendige innkjøp.
 • Sunne og variert mat.
 • Opplev nye favoritter og bli bedre kjent med gamle klassikere.
 • Spar tid.
 • Null bindingstid.
 • levert til ønsket adresse.
 • Raskt og enkelt.
 • Allergivennlige løsninger
 • Lettere å holde kontroll på kostholdet sitt.
Negativt
 • Det kan være noe dyrere.
 • Færre muligheter å velge mellom enn i butikken.
 • Det er ikke sikkert at de leverer i ditt område eller at leveringstidspunktene passer.
 • Noe mindre utvalg av aktører å velge mellom siden ikke alle tilbyr gavekort.
 • Det kan være litt lite variasjon i rettene over tid, men man kan alltid prøve andre aktører.

Hvorfor velge å kjøpe gavekort på matkasser?

Det er flere grunner til å kjøpe et gavekort på matkasser. Det kan være besparende for den som mottar matkassen i tillegg til at man kan spare tid. Det gjør det også lettere å spise sunt og variert. Mat er noe som binder folk sammen og det er alltid kjekt å få mat i gave.

Matkassene inneholder retter som er lette å tilberede og det er flere mulige matkasser å velge mellom. Uavhengig av hvem du velger å gi gavekortet til faller det nok i smak hos de fleste siden det er mange muligheter å velge mellom. Man kan lage sin helt egne matkasse eller velge en av de fastsatte menyene som forandrer seg på ukentlig basis.

Det er heller ingen bindingstid. Den du gir det til kan selv avgjøre om de vil fortsette tjenesten eller avslutte kundeforholdet uten noen form for binding.

Hvorfor velge å kjøpe gavekort på matkasser? Kalkun middag.

Hvordan velge en leverandør av gavekort på matkasser?

Siden alle aktørene i denne artikkelen har mye av de samme valgmulighetene kan det være vanskelig å velge hvem man skal gå for. HelloFresh, Adams matkasse og Godtlevert er noen av disse. Vi vil vise deg noen punkt som gjør det lettere for din husholdning å velge hvilken matkasse man vil ha eller i dette tilfellet finne et gavekort som passer de du gir det til.

 • Krav til diett og preferanser. Antall middager i uken og personer.
 • Alle leverandørene i denne artikkelen tilbyr gavekort til matkasser.
 • Finne en leverandør som oppfyller flest krav.
 • Leverer de til ønsket adresse?
 • Ta en titt på menyene. Det er store variasjoner i matretter mellom enkelte aktører.
 • Gå gjennom budsjettet ditt og sammenlign priser hos de ulike aktørene. Her kan det være litt å spare.
 • Noe vi anbefaler alle er å teste ulike matkasser for å finne sin favoritt. Det går an å teste alle de ulike leverandørene siden de aller fleste ikke har noen form for bindingstid. Man kan også kjøpe gavekort hos flere leverandører slik at de får testet ut flere ulike matkasser før de bestemmer seg for hvilken de skal gå for.

Vanskelig å bestemme seg? Hvis du vil lese mer inngående om hva de ulike aktørene har å tilby og hvordan de gjorde det stilt opp mot hverandre kan du lese vår test av beste matkasse i 2024.

Ofte stilte spørsmål

Er det lov å sette utløpsdato på gavekort?

Gavekort er ikke lovregulert og det er opp til utsteder å velge utløpsdato eller ikke. De fleste vil gjøre dette da det ikke fører til noen problemer ti år frem i tid etc. Det er rett og slett enklere for de å gjøre det i tilfellet det skulle være noe Det er lurt å sjekke utløpsdatoen før man kjøper et gavekort.

Kan man få pengene tilbake igjen ved kjøp av gavekort?

Det finnes ingen lovfestede rettigheter til det, men det vil nok variere litt fra aktør til aktør. Det kan være lurt å spørre om før man kjøper et gavekort hvis du tror du får bruk for det.

Hva er den beste matkassen?

HelloFresh stakk av med seieren i vår test av beste matkasse. Det er veldig tett i toppen og matkasse bransjen er et kompetitivt marked. Hvilken matkasse som vil falle best i smak vil nok variere fra husholdning til husholdning, men i vår test stakk HelloFresh av med seieren ved å levere gjennomgående høy kvalitetssikring og mange spennende og gode matretter som falt i smak hos store og små.

Finnes det gavekort til lavkarbo matkasser?

Ja, de tre største aktørene i Norge tilbyr alle gavekort på matkasser med lavkarbo. HelloFresh, Adams matkasse og Godtlevert har alle gavekort og sunne og lette alternativer å velge mellom.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Matkassetorget | Sammenlign og finn beste matkasse
Logo