GodtLevert: Erfaringer og vurdering (2024)

Godt Levert var først ute med å lansere matkasser i Norge - og det er ikke uten grunn at matkasser virkelig har tatt av her til lands. Vi kommer derfor ikke utenom at Godt levert må vurderes når Norges beste matkasse skal kåres
8.2/10 (Redaksjonens vudering)
Matkasseleverandøren er rangert som #6 i kategorien Leverandører

I denne artikkelen har vi testet og deler vår samt. forbrukerens erfaringer med Godtlevert sine matkassser. Vi anbefaler deg å lese videre for å fatte din egen vurdering av leverandøren.

Singlekassen til Godtlevert er vår soleklare vinner når det kommer til single forbrukere.

Godtlevert lever opp til sitt navn og leverer et utrolig godt produkt som er konkurransedyktig på alle plan. De skiller seg også ut fra resten av aktørene ved å tilby den beste singelkassen etter vår vurdering.

Innholdsfortegnelse

Vår vurdering

Fordeler og ulemper med Godtlevert

Fordeler
 • Seks forskjellige ferdige matkasser som forandrer seg fra uke til uke.
 • Ingen bindingstid, noe som gir forbruker mye fleksibilitet.
 • Kortreiste råvarer med fokus på bærekraft.
 • Bærekraft og kortreist mat i fokus.
 • Leverer i store deler av Norge.
 • Man har mulighet til å lage sin egen ukemeny ved å velge mellom 80 forskjellige retter.
 • De tilbyr kasse til single forbrukere.
 • Sunne alternativ som roedekassen og vegetarkassen.
 • Oppskriftene er enkle, og rettene er raske å tilberede.
 • Glutenfrie alternativ
 • Brukervennlig App hvor man kan gjøre endringer.
Ulemper
 • Ingen laktosefrie eller allergivennlige alternativ
 • Kun mulig å bestille for 1,2,4,6 personer.

Som listen overfor viser er det en rekke positive sider, og et par negative sider med Godtlevert. La oss gå litt dypere til verks.

Noen fordeler som er verdt å merke seg

Godt levert tilbyr seks ferdigstilte menyer som forandrer seg på ukentlig basis og man kan enkelt bytte mellom disse, sette tjenestene på pause eller avslutte kundeforholdet ved å laste ned appen til Godtlevert. Denne kan lastes ned på google play eller Apple store.

2. Det er mulig å lage sin helt egne ukemeny ved å velge mellom hele 80 forskjellige retter hvis man vil ha noe spesifikt eller om man eventuelt har funnet noen favoritter som faller så godt i smak at man gjerne vil ha de ukentlig.

Av egen erfaring falt noen retter så godt i smak at de ble faste inventarer på ukemenyen i perioder slik som denne deilige hamburgeren.

3. I en ellers hektisk hverdag kan det være godt å spare tid der man kan, og med allerede fastsatte menyer uke til uke sparer man tid ved å slippe å planlegge samtidig som at alle rettene er enkle og hurtige å tilberede.

Vår egen erfaring her i matkassetorget.no er at det åpnet opp mye tid i ukedagene og man fikk dermed tid til å fokusere på andre ting man heller vil bedrive enn å stå på kjøkkenet.

4. Rettene er så enkle og raske å tilberede at selv folk uten noen som helst erfaring på kjøkkenet kan følge disse oppskriftene.

5. Restaurant opplevelse uten matsvinn. Med bærekraft i vinden blir det mer og mer fokus på å redusere matsvinn, og vi i matkassetorget reduserte vårt matsvinn drastisk etter å ha tatt i bruk matkassene fra Godtlevert.

6. Singelkassen til Godtlevert leverte over all forventning og ble med det best i test i singel kategorien til matkassetorget.no.

7. De tilbyr forskjellige matkasser ut ifra forskjellige ønsker eller behov slik som glutenfrie alternativer, vegetarkassen eller Roedekassen.

Noen ulemper som er verdt å merke seg

1. Det kan være noe negativt for husholdninger med flere eller færre enn 1,2,4,6 personer å bestille matkasse med riktig mengde mat.

2. Folk med laktoseintoleranse eller andre allergener kan finne det vanskelig å benytte seg av matkassene til godtlevert.

Test av produktetene til Godtlevert

Mer om Godtlevert sine produkter

MatkasserDetaljer
EkspressEnkle og raske retter uten å inngå noe kompromiss i kvaliteten og smakene på rettene.
FleksitarianerInneholder minst en fiskemiddag, en kyllingmiddag og en vegetarmiddag hver uke.
VegetarMatkasse for vegetarianere eller folk som bare vil spise mer grønt i hverdagen. Smakfull og mettende matkasse.
RoedeEn sunnere matkasse for den som vil overvåke kostholdet sitt litt bedre i samarbeid med Roede.
SingelMatkasse for single med mange gode klassikere og nye smaker i rause porsjoner.
FavorittDen mest varierte kassen hvor du kan utforske nye smaksopplevelser og råvarer.
Glutenfrie alternativerDe tilbyr også glutenfrie alternativer hvor man velger en av matkassene også får man en glutenfri versjon av denne eller så kan man selv velge mellom forskjellige glutenfrie retter på menyen å sette sammen egne ukemenyer.

Godtlevert har et bredt utvalg når det kommer til matkasser. De har seks forskjellige matkasser i tillegg til at man kan gjøre disse glutenfrie om ønskelig. Videre i dette avsnittet skal vi dypere inn i hva disse matkassene inneholder slik at det blir enklere for deg å velge hvilken du skal gå for.

Godt levert produkter test

Ekspress

Raske og enkle middager som inneholder en del ferdig oppkuttede råvarer. Dette er kassen for deg som har en hektisk hverdag eller ikke vil tilbringe unødvendig tid på kjøkkenet, men som likevel vil spise mat av høy kvalitet.

Fleksitarianer

Denne esken tilbyr varierte former for protein hver uke hvor man er sikret minst en fiskemiddag, en kyllingmiddag og en vegetarmiddag. Dette er noe vi ikke har sett hos konkurrentene og det er noe vi hos matkasssetorget.no erfarte var en god løsning for de som vil ha variasjon i kosten.

 Vegetar

Kompromissløs matkasse som ikke ofrer smak eller næringsinnhold på tross av at det er en vegetarkasse. Det er nøye utvalgte råvarer satt sammen i gode smakskombinasjoner som gjør at denne matkassen trygt kan velges uavhengig av om du er vegetarianer eller bare glad i frukt og grønt.

Roede

Næringsrike retter laget i samråd med Roede. Roede-metoden er en anerkjent metode som fokuserer like mye på gode næringsrike retter som en sunn livsstil utenfor kjøkkenet.

Godtlevert har klart å lage et produkt som ikke ofrer smak og matglede på tross av at det er et sunnere alternativ enn de andre matkassene.

Singel

Godtlevert matkasse som er spesielt utviklet for deg som er singel. Det er ikke alle aktører som tilbyr en løsning for folk som er single, men Godtlevert leverer et gjennomført produkt med rause porsjoner uten at det går ut over kvalitet.

Vår erfaring i matkassetorget.no er at det å kunne lage enkle, raske, men like fullt smakfulle middager som single er en game changer. Man vil ofte ikke bruke timevis på kjøkkenet daglig når man kun lager middag til seg selv, og med denne kassen slipper man det.

Favoritt

Den mest varierte kassen. Her får du en haug med nye og spennende smaksopplevelser hver uke. Denne kassen er for deg som vil oppleve og utforske nye smaker uten å måtte tenke på handlelister og innkjøp av råvarer.

Dette ble matkassetorget.no sin favorittkasse av alle kassene. Her får du enkle oppskrifter å følge, men med stor variasjon i råvarer og retter. Det ble rett og slett vår favoritt!

Test av kundeservice og levering

Godtlevert levering og kundeservice

Levering

Leveringen foregikk tilnærmet problemfritt. Vi hadde utrolig få problemer under våre tester av Godtlevert sine matkasser.

Det eneste som er verdt å nevnte er at hendte at det manglet noen råvarer her og der eller at de var litt forsinket i forhold til normal leveringstid, men det var ikke noe som forekom ofte og Godtlevert gjorde sitt beste for å sikre normal leveringstid og at kassene inneholdt de produktene de skulle.

Ved feil og mangler ble man kompensert i ettertid enten ved fratrekk i pris på neste kasse eller at man fikk noe ekstra som kompensasjon for svikten i kvalitetssikringen.

Erfaringsmessig er vi veldig fornøyd med produktet og leveringen til Godtlevert. Vår vurdering av Godtlevert etter å ha lest brukeranmeldelser på trustpilot og Facebook i tillegg til egen erfaring er at de ordner opp hvis det skulle forekomme feil eller mangler ved leveransen.

Du kan også lese tilbakemeldinger og anmeldelser de har fått på sin egen Facebook-side.

Godtlevert levering
 • Matkassene leveres på søndag eller mandag. De leveres rett på døren, men de kan også settes utenfor etter avtale med leveringsbudet.Du vil få en telefon like før leveransen og det er viktig at du er tilgjengelig på dette tidspunktet for å avtale levering.
 • Du kan selv velge når leveringen skal skje og i enkelte deler av landet tilbyr de tre leveringsmuligheter.Mandag mellom klokken 16.00 – 22.00 er fast leveringstid i hele landet, men enkelte steder leverer de også mellom søndag klokken 16.00 – 22.00 og mandager mellom 10.00 – 14.00.
tips om levering av matkassen
 Du kan enkelt sjekke om de leverer til deg ved å skrive inn postnummeret ditt her.

Vår erfaring med kundeservice

Alt i alt har vår opplevelse med kundeservice vært overveldende positiv. De få gangene det har vært problemer med levering eller mangler i matkassene har man møtt imøtekommende og forståelsesfulle medarbeidere på kundeservice.

Vår erfaring er at de tar mangler og problemer relatert til leveringen seriøst og man får rask kompensasjon for mangler i kassen eller problemer rundt levering.

Med forlenget åpningstid mandag, tirsdag og søndag kommer man lett i kontakt med kundeservice ved å gå inn på deres kontakt oss side. Man kan nå de gjennom telefon, mail, eller chat.

Åpningstidene er ganske varierte gjennom uken, men de fleste dagene har de åpent fra 09.00- 15.30. De har også forlenget åpningstid på mandager, tirsdager og søndager hvor man kan kontakte dem helt til klokken 22.30.

Men hva om våres erfaring er unntaket? Hva sier andre om kundeservicen hos Godtlevert?

Derfor har vi også sjekket anmeldelser andre steder på nettet.

Hvis du vil ha andre folks opplevelser og erfaringer rundt Godtlevert sin kundeservice kan du sjekke ut Trustpilot sine anmeldelser her.

Her er enkelte utdrag fra anmeldelser fra Trustpilot:
 1. “Jeg mottok matkassen på søndagskveld. Åpner alltid med en gang for å planlegge uka. Da oppdaget jeg at det ikke var levert laks til fiskesuppen. Jeg sendte en melding i chatten og fikk svar og hjelp med en gang! Det er første gang at jeg opplever at det mangler noe fra kassen og sånt kan jo skje. Når det da tas tak i dette umiddelbart, er det helt i orden! Jeg er veldig fornøyd med Godtlevert!!!”
 2. “Kundeservice raskt til og svare,manglet noe til rettene som skulle vært i matkassen i dag, de ordnet opp med en gang, fikk litt avslag,det er lett og komme i kontakt med kundeservice, flinke medarbeidere i Godtlevert vil anbefale de til venner og bekjente veldig greit at en får oppskriften med,lett og lage retten, er veldig fornøyd med alt”
 3. “Utrolig god service. På kundesenteret er de imøtekommende, svarer raskt og finner gode løsninger når jeg har spørsmål. Jeg oppfatter også de som jobber på kundesenteret selv har mandat til å finne løsninger som oppstår, i motsetning til flere instanser som må undersøke i mange instanser før forslag til løsning kommer.”

Sammenlign Godtlevert med andre matkasser

Adams Matkasse VS Hello Fresh og Godt Levert

Matkassetorget.no har valgt å sammenligne de tre største aktørene i Norge slik at det er lettere for deg som forbruker å velge hvilken aktør du skal velge.

De seks punktene vi har valgt å sammenligne er:

 • Pris
 • Variasjon i matrettene
 • Er de allergi- og intoleranse vennlig?
 • Leverer de i store deler av landet?
 • Har de tilbud for single?
 • Satser de på bærekraft og miljø?

Vi har valgt å vurdere disse punktene da alle aktørene tilbyr gode matmessige produkter hvor individuell smakssanser kommer mer inn i spill enn noe annet.

Hva med å prøve alle aktørene for å finne ut hvilken nettopp du foretrekker?

Adams Matkasse vs Hello Fresh vs Godt LevertSammenligning av matkasser
VS
VS
PrisBillig/dyr
VS
VS
VariasjonVarierte matretter
VS
VS
AllergivennligTilpasset allergi og intoleranse
VS
VS
Nasjonal leveringLevering i store deler av Norge
VS
VS
MiljøbevisstOpptatt av bærekraft og miljø
VS
VS

Vår vurdering av Godtlevert sine matkasser sett opp mot de andre konkurrentene er at de leverer et produkt som absolutt lever opp til forventningene som en av de største aktørene i markedet.

Godtlevert lever bokstavelig talt opp til sitt navn og vi kan skrive under på at det er godt levert fra Godtlevert.

I et konkurranseutsatt marked som matkasser er det små forskjeller som skiller de største aktørene og det vil i de fleste tilfeller komme ned til preferanse og individuelle smakssanser. Her er noen av punktene vi har valgt å sette søkelys på som skiller Godtlevert fra sine konkurrenter.

Godtlevert har den største variasjonen i antall retter, noe vi i matkassetorget.no erfaringsmessig setter veldig pris på da man får utforsket mange forskjellige og spennende matretter.

De har den beste singlekassen av alle aktørene matkassetorget.no har testet. Det er ikke alle andre aktører som tilbyr matkasser til single, for eksempel gjør ikke Adams matkasse dette. Her kan du lese vår vurdering og våre erfaringer med Adams matkasse

Godtlevert skiller seg også noe ut da de har et enormt søkelys på bærekraft og matsvinn. De vant i 2022 holdbarhetsprisen sammen med Adams matkasse gjennom GodtlevertGruppen AS. Her kan du lese et utdrag fra juryens begrunnelse.

I et så konkurranseutsatt marked har Godtlevert funnet måter å skille seg ut ved å tilby løsninger som singelkasse samtidig som de leverer et gjennomført produkt med høy kvalitetssikring.

Priser

Hva koster Godtlevert?

Ekspress Raske retter

Matretter som er raske å tilberede. Alle grønnsaker kommer ferdig oppkuttet
kr 594,30kr 849 Se dagens kampanjer

Fleksitarianer Mest variasjon

Kassen som varierer mye og er tilpasset både kjøttelskere og vegetarianere
kr 594,30kr 849 SE dagens kampanjer

Favoritt Favorittretter

Denne matkassen inneholder familiens favoritter. En sikker vinner for de uten noen spesielle behov.
kr 549,30kr 849 Se dagens kampanjer

Vegetar For vegeterianeren

Denne matkassen leveres utelukkende med vegetar-retter.
kr 594,30kr 703,20 Se dagens kampanjer

Roede Roede-metoden

Denne matkassen er laget som et samarbeid med Roede og leverer derfor kun retter etter Roede-metoden.
kr 594,30kr 849 Se dagens kampanjer

Singel For 1 person

Singelkassen er en egen matkasse tilpasset for 1 person.
kr 370,30kr 529 Se dagens kampanjer
 • Alle matkassene til Godtlevert (utenom Singelkassen) koster kr 849,- ordinært, med nåværende tilbud til kr 794,30,-. Dette gjelder 3 middager per uke tilpasset til 2 personer.
 • 5 middager til 2 personer koster kr 1109,- per levering.
 • Singeklassen koster ordinært 529,- per levering for 3 middager.

I tillegg vil prisene variere basert på gjeldene tilbud. Man vil også få andre priser dersom man er 3, 4 eller 6 personer, eller dersom man ønsker å få levert 4 elelr 5 middager per levering.

Del din erfaring

Erfaringer og omtaler fra forbrukeren

8.2 Vudering

8.2Redaksjonens vudering
Kvalitet
8
Variasjon
6
Kundeservice
10
Levering
10
Pris
7
8.2Brukeranmeldelse
Kvalitet
9
Variasjon
6
Kundeservice
8
Levering
10
Pris
8
Legg igjen omtale  |  Les anmeldelser og kommentarer
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Din vurdering

Matkassetorget | Sammenlign og finn beste matkasse
Logo