Lavkarbo matkasse (april 2024)

Lavkarbo matkasser som ikke inngår kompromiss med kvalitet og smak. Tilbered enkle, sunne, varierte og raske oppskrifter med lavkarbo retter selv eller få ferdig tilberedte middager som kun må varmes levert rett hjem.

Ser du etter en lavkarbo matkasse? Det å gå på lavkarbo kan kreve mye planlegging rundt måltid eller føre til at man spiser veldig ensformig. Ved å velge en matkasse får man oppleve nye spennende smaker samtidig som man får i seg mindre mengder med karbohydrater ved å velge en av deres sunne og lette matkasser eller lage sin helt egne meny.

#Lavkarbo matkasser
1.Lavkarbo fra HelloFresh – Sjekk ut kalorismarte måltider fra HelloFresh her.
2.Lavkarbo fra GodtLevert – Oppdag Roede-kassen fra GodtLevert her.
3.Lavkarbo fra Adams Matkasse – Se Sunn & Lett-kassen her.

Vi har også testet de seks største leverandørene av matkasser. Hvis du er nysgjerrig på hvordan de forskjellige aktørene gjorde det kan du klikke her for å lese hele testen.

Her er noen av aktørene som tilbyr sunne og lette matkasser med lite karbohydrater for 2 personer og 3 middager i uken.

Lavkarbo matkasse for 2 personer

Listen nedenfor viser deg 4 billige lavkarbo matkasser til 2 personer og 3 middager i uken. De forskjellige leverandørene tilbyr også matkasser til flere eller færre enn to personer og mer enn 3 middager i uken. Klikk på se dagens kampanjer for å finne ut mer om den aktuelle leverandøren.

10
HelloFresh Logo billigste matkasse

HelloFresh Matkassetorget.no sin testvinner

HelloFresh tilbyr spennende smaker fra alle verdens hjørner. Deres matkasse kalorismart inneholder kun retter under 650 kalorier og består av en større mengde kjøtt og grønnsaker, men mindre karbohydrater.
Kr 410,-Kr 759,- Se dagens kampanjer
10
Adams matkasse Logo billigste matkasse

Adams Matkasse Inspirasjonsrike retter

Adams sunn og lett matkasse passer for deg som går på lavkarbo. Her er det mer fokus på grønnsaker og kjøtt som gjør at den inneholder mindre karbohydrater, men samtidig smaker godt.
Kr 703,-Kr 879,- Se dagens kampanjer
10
Godtlevert Logo billigste matkasse

Godtlevert Kanskje de beste råvarene?

Godtlevert havnet på en god andre plass i vår test og har en lavkarbo matkasse i form av deres Roedekasse. Den er utviklet i samarbeid med Roede-metoden.
Kr 594,30,-Kr 849,- Se dagens kampanjer
10
Spisriktig leverer en rask og enkel middag som kommer i ferdige beholdere som kun må varmes.

Spisriktig Må bare varmes

Spisriktig har en egen lavkarbo matkasse og tilbyr ferdig tilberedte retter. De tilbyr også Halal og flere veganske retter.

Lavkarbo matkasse for 4 personer

Listen nedenfor viser deg 4 matkasser med lavkarbo for 4 personer og 3 middager i uken. Prisene vil variere litt avhengig av hvor mange personer dere er i husholdningen og antall middager man vil ha i uken. Du kan selv se hva de forskjellige leverandørene tilbyr ved å klikke på se dagens kampanjer under.

10
HelloFresh Logo billigste matkasse

HelloFresh Matkassetorget.no sin testvinner

HelloFresh tilbyr spennende smaker fra alle verdens hjørner. Deres matkasse kalorismart inneholder kun retter under 650 kalorier og består av en større mengde kjøtt og grønnsaker, men mindre karbohydrater.
Kr 580,-Kr 999,- Se dagens kampanjer
10
Adams matkasse Logo billigste matkasse

Adams matkasse Inspirasjonsrike retter

Godtlevert havnet på en god andre plass i vår test og har en lavkarbo matkasse i form av deres Roedekasse. Den er utviklet i samarbeid med Roede-metoden.
Kr 831,20,-Kr 1039,- Se dagens kampanjer
10
Godtlevert Logo billigste matkasse

Godtlevert Kanskje de beste råvarene?

Godtlevert havnet på en god andre plass i vår test og har en lavkarbo matkasse i form av deres Roedekasse. Den er utviklet i samarbeid med Roede-metoden.
Kr 699,30,-Kr 999,- Se dagens kampanjer
10
Spisriktig leverer en rask og enkel middag som kommer i ferdige beholdere som kun må varmes.

Spisriktig Må bare varmes

Spisriktig har en egen lavkarbo matkasse og kommer med ferdig tilberedte retter. De tilbyr også Halal og flere veganske retter.

I tabellene viser vi prisene for gitte antall personer og måltider per uke. De forskjellige aktørene tilbyr flere løsninger enn dette og du kan selv se om aktørene kan tilfredsstille din husholdnings behov ved å klikke på se dagens kampanjer.

Aktørene tilbyr alt fra 3 retter for 1 person i uken til 6 retter for 5 personer i uken.

Vi har gjort en test av alle de aktuelle leverandørene og kan trygt anbefale alle disse. HelloFresh, adams matkasse og godtlevert tilbyr matkasser som man må tilberede selv, mens spisriktig sin matkasse kommer med ferdig tilberedte retter som bare må varmes.

Hva er en lavkarbo matkasse?

En lavkarbo matkasse er en matkasse som inneholder en mindre mengde karbohydrater med mer fokus på kjøtt og grønnsaker. Det blir en fordelaktig fordeling i favør protein og fett enn karbohydrater. I Norge blir et inntak på mindre enn 150 gram karbohydrater om dagen ansett som lavkarbo.

Her kan du lese mer om lavkarbo.

Hvem leverer lavkarbo matkasser?

HelloFresh, Adams matkasse, Godtlevert og Spisriktig har alle matkasser med lavkarbo og leverer i store deler av landet.

Du kan enkelt sjekke hvor de leverer ved å klikke på se dagens kampanjer også fylle inn ditt postnummer før du bestiller.

Her skal vi gå igjennom alle stegene du må ta for å bestille en lavkarbo matkasse.

 1. Finne ut antall hvor mange personer du vil bestille matkasse til og hvor mange ukentlige retter du vil ha.
 2. Hvilke leverandører tilbyr lavkarbo matkasser? Alle i denne artikkelen har sunne og lette alternativer.
 3. Kan aktøren levere til din adresse? Det finner du ut ved å klikke på se dagens kampanjer og skrive inn postnummeret ditt.
 4. Velge en fastsastt meny eller lage sin helt egne meny ved å velge mellom mange spennende og næringsrike retter.
 5. Velge leveringstidspunkt og om man ønsker levering hver uke eller annenhver.
 6. Lavkarbomatkassen vil så bli levert til ønsket leveringsadresse.
 7. Det er viktig å ta matkassen inn i kjøleskapet så fort som mulig slik at råvarene holder seg lengst mulig. Hvis man ikke har mulighet til på ta imot kassen fysisk kan denne settes utenfor så lenge det er forsvarlig.
 8. tilberede eller spise middagen alt ettersom hvilken leverandør man velger.
 9. God middag!

Priser på lavkarbo matkasser

HelloFresh sin kalorismart koster fra kr 410,- opp til kr 1299,- avhengig av antall måltid og personer i uken. Adams sunn og lett matkasse koster fra kr 703,- opp til kr 1769,-. Godtlevert sin roedekasse koster fra kr 594,30,- opp til kr 1549,-. Spisriktig sin matkasse koster fra kr 520,- til kr 6060,60,-

Alle prisene avhenger av antall personer og antall måltid per uke. Det kan også variere i henhold til tilbud eller forandring i priser over tid.

Finnes det ferdig tilberedt lavkarbo middager levert på døren?

Spisriktig tilbyr ferdig tilberedte lavkarbo middager levert rett hjem til deg. Disse trenger du kun å varme opp og de kommer i egne beholdere du bare må stikke hull i før du varmer de i mikrobølgeovnen. Det eneste du trenger å gjøre er å ta imot leveransen også varme måltidene slik får du ferdige middager levert på døren.

I en hektisk hverdag kan det være utrolig befriende og tidsbesparende å velge en matkasseleverandør som tilbyr ferdig tilberedte matretter. Enten du ikke liker å tilbringe tid på kjøkkenet, vaske opp eller rett og slett bare vil ha litt mer tid i hverdagen så kan det nok lønne seg å gå for spisriktig sin matkasse.

Er det billigere med lavkarbo matkasse enn mat i butikken?

Det vil nok variere litt med hvorvidt det er billigere med en lavkarbo matkasse enn å handle i butikken. Dette må nok hver enkelt gjøre et lite regnestykke på, men det er både ulemper og fordeler ved å bestille matkasse kontra det å handle i butikk. Her er noen punkt man kan spare litt penger på ved å benytte seg av matkasser.

 • Man slipper unødvendige kjøp om man ikke planlegger og gjør store innkjøp.
 • Man slipper å reise til butikken for å handle mat. Mindre reiseutgifter.
 • Mindre matsvinn siden matkassene kommer ferdig porsjonerte noe som medfører at det blir kastet mindre middag.
 • Det man sparer mest på er nok tiden og for enkelte så er tid penger.

Hva må man unngå ved en lavkarbo diett?

Når man går på lavkarbo er det viktig å minimere inntaket av karbohydrater og man skal helst holde seg under 150 gram karbohydrater om dagen. Da er det enda viktigere å sette søkelys på mer proteiner og grønnsaker for å bli mettet samtidig som man får i seg nok næring og energi for å komme seg igjennom dagen.

Man kan spise det man vil så lenge inntaket av karbohydrater er lavt så holder man seg innenfor rammene av en lavkarbo diett.

Fordeler og ulemper med lavkarbo matkasser

Det er flere fordeler og enkelte ulemper ved å velge en lavkarbo matkasse. I tabellen under tar vi for oss noen av de største.

Positivt
 • Det kan være økonomisk gunstig ved å unngå matsvinn og unødvendige kjøp på butikken.
 • Færre handleturer.
 • Spennende nye smaker.
 • God, sunn og variert kost.
 • Veldig tidsbesparende.
 • Ingen bindingstid.
 • Levert på døren.
 • Raske og enkle retter å tilberede uten noe særlig forkunnskaper.
 • Allergi vennlige og glutenfrie alternativer.
 • Enkelte leverandører tilbyr ferdig tilberedte retter man kun trenger å varme.
Negativt
 • Det kan være noe dyrere enn å handle i butikken avhengig av kjøps vaner etc..
 • En del mindre utvalg siden ikke alle rettene er lavkarbo.
 • Ugunstige leveringstidspunkt for enkelte husholdninger.
 • Vanskelig å skille mellom hele husholdningen eller om det kun er en som vil spise lavkarbo.

Hvorfor velge en lavkarbo matkasse?

Det kan være økonomisk gunstig og tidsbesparende å velge en lavkarbo matkasse. Enkelte husholdninger kan spare penger samtidig som det frigjør mer tid i en ellers hektisk hverdag. Hvis du ikke liker å stå på kjøkkenet finner man også lavkarbo matkasser med helt ferdig tilberedte retter som kun må varmes opp. Matkassene inneholder varierte, sunne retter med lite karbohydrater. Det gjør det enkelt å spise variert.

I lavkarbo matkasser finner man mange spennende retter som man kjenner igjen, men også mange nye retter slik at man får nye smaksopplevelser og sanseinntrykk.

Hvorvidt det er gunstig for din husholdning vil nok variere noe, men det er ingen bindingstid på tjenesten og man kan enkelt sette tjenesten på pause ved ferier og av andre årsaker, eller avslutte kundeforholdet helt. Dette gjør at man også kan prøve de forskjellige leverandørene.

Hvorfor ikke gi lavkarbo matkasse en sjanse?

Hvordan velge en lavkarbo matkasse?

Det er mange ting man må ta hensyn til når man bestiller en matkasse. Det er flere aktører som tilbyr lavkarbo matkasser som HelloFresh, Adams matkasse, Godtlevert og Spisriktig. Her er noen av de viktigste punktene når det kommer til hvordan man velger en lavkarbo matkasse.

 • Man må finne husholdningens behov i forhold til diett, lavkarbo, smaks preferanser, barn etc.
 • Finne riktig leverandør som tilbyr matkasser som samsvarer med husholdningens behov og preferanser.
 • Aktørene tilbyr forskjellige antall middager per uke i tillegg til hvor mange personer de leverer til. Da er det viktig å finne en som kan levere riktig antall middag til riktig antall mennesker.
 • Har de mulighet til å levere til din adresse?
 • Det kan være lurt å ta en titt på menyen til de forskjellige aktørene.
 • Sammenligne pris og gå igjennom budsjettet.
 • Alle leverandørene tilbyr litt forskjellige matretter og benytter seg av forskjellige råvarer. Vår anbefaling er å teste ut de forskjellige slik at du finner en som passer til din husholdning. Det er enkelt å bytte leverandøren eller å avslutte tjenestene siden ingen har bindingstid.

Det kan være vanskelig å velge hvilken matkasse man skal gå for. Vi i matkassetorget.no har tatt en omfattende test av hver leverandør slik at det skal bli lettere for deg å velge. Du kan lese vår test i sin helhet ved å klikke på lenken. Test av beste matkasse 2024.

Ofte stilte spørsmål

Lavkarbo matkasse med ferdige middager levert på døren i Oslo ?

Det finnes flere aktører som leverer ferdige middager levert på døren i Oslo. En av de som tilbyr lavkarbo matkasse med middager man kun trenger å varme opp er Spisriktig. De har en egen lavkarbo matkasse som leveres i Oslo.

Er lavkarbo matkasse sunt?

Lavkarbo matkasser består av sunne, lette og gode matretter som inneholder mindre karbohydrat med mer fokus på proteiner og sunt fett. Lavkarbo matkasser er sunt for de fleste.

Hvor mye karbo pr dag på lavkarbo?

Det er flere definisjoner på hva som er lavkarbo, men den generelle konsensusen er at lavkarbo er mindre enn 100-150gram med karbohydrater hver dag avhengig av hvem du spør.

Har adams matkasse lavkarbo?

Adams matkasse har et lavkarbo tilbud i form av sin sunn og lett matkasse. Man kan få en fastsatt meny som forandrer seg hver uke eller velge selv blant mange spennende lavkarbo retter.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Matkassetorget | Sammenlign og finn beste matkasse
Logo