Matkasse for 2 personer (mai 2024)

I denne artikkelen vil vi tar for oss flere leverandører som leverer matkasser for 2 personer. Det kan være vanskelig å velge riktig aktør og her skal vi gå litt mer inn på hva en matkasse for 2 personer innebærer og hjelpe deg med å velge din leverandør.
Matkasse for 2 personer. Mann og dame lager mat

Ser du eter matkasser for 2 personer? Vi vil ta for oss seks av de største aktørene for å hjelpe deg på riktig vei til hvilken aktør du skal velge. I denne artikkelen skal vi ta et dypdykk i matkasser for 2 personer. Det kan være vanskelig å velge riktig matkasse, men med litt veiledning kan det bli noe lettere.

Matkassetorget.no har gjennomført en test av forskjellige aktører i matkassebransjen og hvis du vil lese vår test i sin helhet kan du lese test av beste matkasse i 2024.

Videre i artikkelen vil du få se hvem som leverer matkasser for to personer og litt mer informasjon om matkassene.

Matkasser for 2 personer

Her er noen av de største aktørene i Norge som tilbyr matkasser for 2 personer, 3 dager i uken. De ulike leverandørene har også matkasser til flere eller færre personer og et høyere antall middager i uken. Du kan selv sjekke akkurat hva de aktuelle leverandørene tilbyr ved å klikke på se dagens kampanjer.

10
HelloFresh Logo billigste matkasse

HelloFresh Matkassetorget.no sin testvinner

HelloFresh ble vår vinner i vår test av beste matkasse 2024. De leverer jevnt over veldig bra i alle aspekter og ved å velge denne leverandøren kan man være sikker på at man får gode produkter og en vel gjennomført tjeneste med høy kvalitetssikring i alle ledd.
Fra kr 410,-Kr 759,- Se dagens kampanjer
10
Adams matkasse Logo billigste matkasse

Adams Matkasse Inspirasjonsrike retter

Adams matkasse kom på en jevn 3. plass i vår test og er et sikkert valg om du vil ha en matkasse for 2 personer. De leverer mange ulike matkasser som dekker alle husholdningens behov og man kan også sette sammen sin helt egne meny.
Fra kr 703,-Kr 879,- Se dagens kampanjer
10
Godtlevert Logo billigste matkasse

Godtlevert Kanskje de beste råvarene?

Godtlevet kom på en solid 2.plass i vår test og leverer gjennomgående bra resultater i alle ledd. Her får du spennende middager med gode råvarer. De har også et kjempe stort utvalg av middager og man kan sette sammen sin helt egne meny ved å velge mellom over 80 forskjellige matretter.
Fra kr 594,30,-Kr 849,- Se dagens kampanjer
10
Singelkasse spisriktig logo

Spisriktig Ferdig tilberedte middager som bare må varmes

Spisikrig gjør det lettere å spise riktig ved å tilby mange forskjellige sunne alternativer. De leverer også matkasser med halal hvis man skulle ønske det. All maten er ferdig tilberedt og trenger kun å varmes.
Fra kr 589,- Se dagens kampanjer
10
Singelkasse makroboks Logo

Makroboks Ferdig tilberedte middager som bare må varmes

Makroboks har ferdiglagede retter som kommer i en beholder man kun trenger å varme. Her slipper du matsvinn og oppvask samtidig som du sparer masse tid.
Fra kr 423,33,- Se dagens kampanjer
10
Matkasse for 2 personer kokkeløren logo

Kokkeløren Lokale kortreiste råvarer

Kokkeløren tilbyr smakfulle matkasser stappfulle i gode lokale råvarer av høyeste kvalitet. Hvis du ser etter spennende og nye smaksopplevelser med fokus på lokale råvarer som støtter opp under Norske produsenter tilbyr kokkeløren nettopp dette.
Matkasser for 2 personer

Matkasse for en person

Det er flere aktører som tilbyr matkasse for en person, en såkalt singelkasse. Noen av disse er HelloFresh, Adams matkasse, godtlevert, spisriktig og Makroboks.

Spisriktig og Makroboks sine matkasser kommer med ferdig tilberedte retter i egne beholdere som kun trenger å varmes, mens HelloFresh, Adams matkasse, Kokkeløren og Godtlevert sine middager må tilberedes. Avhengig av hvilken aktør du velger vil du få raske middager levert rett hjem for en person.

Aktørene tilbyr også alt fra 3 retter for 1 person i uken til 6 retter for 5 personer i uken hvis du kjenner til noen som er interessert i muligheter for større husholdninger.

Enkelte aktører tilbyr studentrabatt slik som HelloFresh gjennom studentbeans.

Matkasser til husholdninger av ulikt antall personer

Her kan du lese mer om ulike aktører som tilbyr matkasser til flere eller færre personer:

Hva er en matkasse for 2 personer?

Matkasser for to personer inneholder ferdig tilberedte matretter eller retter du selv må tilberede råvarene. Det er flere leverandører som leverer matkasser for to personer rett hjem eller til din valgte leveringsadresse. Matkassen inneholder middager for to personer med retter for 3 dager i uken til 7 dager i uken avhengig av hvilken aktør man velger.

Hvem leverer matkasser til to personer?

HelloFresh, Adams matkasse, godtlevert, Kokkeløren, spisriktig og makroboks er noen aktører som leverer matkasser til to personer.

Hvis du vil sjekke om de leverer til deg klikker du på en av de aktuelle leverandørene overfor og taster inn postnummeret ditt på siden deres. De største aktørene leverer i alle de største byene som for eksempel Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim.

Hvordan få levert en matkasse hjem til deg?

Her er stegene du må ta for å få levert en matkasse for to personer hjem til deg.

 1. Sjekke hvilke aktører som tilbyr matkasser for to personer. Kartlette husholdningens krav til diett og preferanser som for eksempel vegetariske matretter, allergener, eller sunnere matkasser.
 2. Kan de levere til din adresse? Sjekk dette på nettsiden til den aktuelle leverandøren.
 3. De forskjellige aktørene tilbyr flere forskjellige muligheter når det kommer til matkasser og menyer. Sjekk menyene til de aktuelle leverandørene for å finne din favoritt.
 4. Velge hvilken dag i uken eller annenhver uke du vil ha matkassen din levert innenfor gitte tidssoner.
 5. Matkassen for to personer vil så bli levert hjem til deg.
 6. Hvis leverings budet har fått beskjed om å sette igjen matkassen utenfor vil budet gjøre dette så lenge det lar seg gjøre trygt. Hvis ikke må noen fra husholdningen møte budet fysisk for å ta i mot matkassen.
 7. Hvis du har valgt en leverandør med ferdig lagede middager kan du spise med en gang, men hvis ikke må til tilberede maten.
 8. God middag!

Priser på Matkasser for 2 personer

HelloFresh sine singelkasser koster fra kr 410,- opp til kr 1299,- uken. Adams matkasse koster fra kr 703,- opp til kr 1769,-. Godtlevert koster fra kr 594,30,- opp til kr 1549,-.Kokkeløren koster fra kr 895,- til kr1270,- Spisriktig koster fra kr 520,- til kr 6060,60,- Makroboks koster fra kr 423,33,- avhengig av antall måltid per uke og hvor mange personer man velger..

Prisene kan variere noe i henhold til nye rabatter, priser eller hvis det kommer nye matkasser etc

Billige matkasser

Det finnes flere leverandører som tilbyr billige matkasser. Den billigste har HelloFresh og koster fra kr 410,- til kr 1299,-. Det er flere leverandører som tilbyr billige matkasser som for eksempel Adams matkasse, Godtlevert, Kokkeløren, Spisriktig og Makroboks.

Er det billigere med matkasser for 2 personer enn mat i butikken?

Hvorvidt det er lønnsomt for din husholdning vil nok variere, men for mange vil det være billigere å benytte seg av en matkasse tjeneste i stedet for å handle i butikken. Man kan spar penger og tid ved å betille matkasser.

Her er noen holdepunkt som er med på å gjøre det billigere å benytte seg av matkasser enn å handle mat i butikken avhengig av husholdningens kjøps vaner.

 • Slipp unødvendige innkjøp ved ekstra turer på butikken.
 • I stedet for å spise ute kan man få restaurant kvalitet levert rett hjem.
 • Mindre matsvinn siden det er ferdig porsjonerte retter for 2 personer.
 • Mange vil kunne spare tid ved å benytte seg av maktasser da rettene er enkle og raske å tilberede eller hvis man benytter seg av en matkasse man kun trenger å varme samtidig som det blir levert rett hjem på døren.. For noen er tid penger.
 • Reiseutgifter ved å reise til butikken ofte.

Test av matkasser

Redaksjonen i matkassetorget.no har gjort en omfattenede test av ulike matkasse leverandører. VI har tatt for oss seks av de største aktørene i Norge som alle leverer litt ulike løsninger og matretter. HelloFresh stakk av med en velfortjent førsteplass med gjennomgående høy kvalitetssikring i alle ledd. Hvis du vil lese mer om vår test av beste matkasse 2024 kan du benytte deg av lenken.

Fordeler og ulemper med matkasser til to personer

Det er positive ting og negative ting ved å velge en matkasse. I tabellen under skal vi ta for oss noen av de største fordelene og ulempene.

Fordeler
 • Mulig å spare penger.
 • Unngå unødvendige kjøp og ekstra turer på butikken.
 • Opplev nye spennende matretter og gamle klassikere.
 • Sunn variert kost.
 • Spar mye tid avhengig av hvilken aktør du velger.
 • Null bindingstid.
 • Levert der du ønsker.
 • Oppskriftene er overaskende enkle og raske
 • Allergier eller intoleranse? De tilbyr matkasser som tar hensyn til det.
 • Spar penger ved å spise restaurant mat hjemme.
Ulemper
 • Kan være noe dyrere.
 • Mindre å velge mellom enn i butikkene.
 • Hvis man har allergener eller preferanser kan det være litt lite variasjon i rettene over tid.
 • Lite valg hos mange aktører når det kommer til levering.

Hvorfor velge en matkasse for to personer?

Det fører til større variasjon i kosten for mange husholdninger og man vil oppleve nye og spennende matretter i tillegg til gamle klassikere. Det kan også være billigere avhengig av kjøps vaner og hvor mye matsvinn man har. Den største fordelen kan for mange husholdninger komme i form av at det åpner tid til andre ting avhengig av hvilken type matkasse man velger.

Hvorvidt en matkasse for to personer er noe for dere varierer nok veldig. Mange finner det nok både tidsbesparende og økonomisk gunstig, mens andre liker å ha valgmuligheten til å lage hva de vil hver dag.

Det er ingen bindingstid og man kan enkelt bytte leverandør eller avslutte kundeforholdet. Hvorfor ikke prøve en matkasse for 2 personer?

Hvorfor velge en matkasse for to personer.
Matrett med svin og asparges

Hvordan velge en matkasse for 2 personer

Det kan være vanskelig å vite nøyaktig hvilken aktør man skal gå for når det er så mange muligheter. HelloFresh, Adams matkasse, godtlevert, Kokkeløren, spisriktig og makroboks er noen av aktørene som tilbyr matkasser for 2 personer.

Her er flere punkt det er viktig å ta med i betraktning når du skal velge en matkasse.

 • Finn en aktør som leverer matkasser som passer med dine krav til diett eller husholdningens preferanser. Kartlegge antall personer og måltider man vil ha i uken. Det er stor variasjon i hva forskjellige leverandører kan tilby.
 • Sjekk om de leverer i området ditt.
 • Ta en titt på de forskjellige menyene for å se om du finner matretter som kan falle i smak.
 • Sammenlign de forskjellige aktørene sine priser og gå over budsjettet ditt for å finne en aktør som passer inn i ditt budsjett.
 • Smak og preferanser er subjektivt og vi anbefaler folk flest å teste ut forskjellige aktører for å finne sin favoritt. Det er store forskjeller i smaker og bruk av råvarer hos de ulike leverandørene. Det er ingen bindingstid og enkelt å bytte leverandør.

Har du fremdeles ikke bestemt deg for en aktør? Vi har gjort en omfattende test av alle aktørene i denne artikkelen og du kan klikke her for å lese dommen.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan sjekke menyen til de ulike matkasse leverandørene ?

Man kan enkelt sjekke menyen til matkasse bedriftene ved å gå inn på deres internettside som for eksempel HelloFresh også klikke seg inn på deres meny side. Der kan man finne forskjellige menyer og se alle matrettene deres.

Adams matkasse for 2 personer?

Adams matkasse tilbyr matkasser for 2 personer og disse begynner fra kr, 703,20,-. Man kan få middager til 2 personer 3,4 eller 5 dager i uken levert rett hjem.

Har helloFresh matkasse til 2 personer??

Ja, HelloFresh sine matkasser til 2 personer koster fra kr 410,- i måneden til kr 1299,-. Prisene vil avhenge av antall middager i uken og hvor mange personer man er og kan forandrer seg avhengig av rabatter eller andre tilbud.

Har Godtlevert en matkasse for 2 personer?

Godtlevert har en matkasse for 2 personer og man kan velge mellom 3,4 eller 5 måltider hver uke. De har 6 fastsatte menyer som forandrer seg på ukentlig basis eller så kan man sette sammen sin helt egne matkasse ved å velge blant over 80 ulike retter.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Matkassetorget | Sammenlign og finn beste matkasse
Logo