Matkasse for 3 personer (juli 2024)

Det kan være vanskelig å finne en matkasse som treffer husholdningens behov og diett krav. I denne artikkelen skal vi ta for oss hvordan en husholdning med 3 personer kan finne seg en matkasse som dekker alle deres behov og diett krav.
Matkasse for 4 personer. Middagselskap

I denne artikkelen skal vi ta for oss hvordan din husholdning går frem for å skaffe seg en matkasse til 3 personer. Med så mange aktører på markedet kan det være vanskelig å finne en leverandør som dekker husholdningens behov best. Vi skal gjøre det litt lettere for deg å finne ut hvilken leverandør som er best for deg og din husholdning.

Vi har gjennomført en omfattende og ekstensiv test av flere matkasse leverandører. Du kan lese testen selv for å finne ut hvordan de ulike leverandørene gjorde det i vår test av beste matkasse.

Videre i artikkelen vil du få se hvem som leverer matkasser for tre personer og gi litt mer informasjon om hva en matkasse er.

Matkasser for 3 personer

De fleste aktørene tilbyr kun matkasser til 2,4 eller 6 personer. Dette kan gjøre det noe vanskelig å få riktig antall porsjoner levert hjem til seg, men man kan bestille en matkassse til for eksempel 4personer hvis man er tre. Da vil man få litt ekstra mat igjen til lunsj eller bare litt ekstra stor middag.

I tabellen under vil vi vise deg noen av de største aktørene på markedet som leverer middager til 3 personer. Alle aktørene tilbyr mange muligheter og det kan være lurt å sjekke de forskjellige aktørene for å finne ut om de kan tilby det din husholdning trenger.

10
HelloFresh Logo billigste matkasse

HelloFresh Matkassetorget.no sin testvinner

HelloFresh har ikke matkaser for 3 personer, men man kan velge en matkasse for 4 personer i stedet for. De er verdensledende på det globale markedet og leverer høy kvalitet i alle ledd.
Fra kr 410,-Kr 759,- Se dagens kampanjer
10
Adams matkasse Logo billigste matkasse

Adams Matkasse Inspirasjonsrike retter

Adams matkasse har ikke en matkasse til 3 personer, men man kan velge en matkasse for 4 eller 2 i stedet for. De tilbyr mange spennende retter gjennom sine fastsatte ukentlige menyer satt sammen av kokkene selv eller så kan man sette sammen sin helt egne ved å velge mellom flere spennende matretter.
Fra kr 703,-Kr 879,- Se dagens kampanjer
10
Godtlevert Logo billigste matkasse

Godtlevert Kanskje de beste råvarene?

Godtlevert har ikke en matkasse for 3 personer, men du kan velge en for 4 eller 2 personer i stedet for. Godtlevert kom på en 2. plass i vår test av beste matkasse og vi kan trygt anbefale de som din matkasse leverandør.
Fra kr 594,30,-Kr 849,- Se dagens kampanjer
10
Singelkasse spisriktig logo

Spisriktig Ferdig tilberedte middager som bare må varmes

Spisikrig har mange sunne og spennende matretter. Her kan du sette sammen din egne meny og velge selv hvor mange antall måltid man vil ha i uken. De leverer ferdig tilberedte matretter man kun må varme opp.
Fra kr 589,- Se dagens kampanjer
10
Singelkasse makroboks Logo

Makroboks Ferdig tilberedte middager som bare må varmes

Velg selv antall matretter i uken og sett sammen din helt egne meny. Ferdig tilberedt mat som kun må varmes. Raskt og enkelt. Spar tid i en hektisk hverdag.
Fra kr 423,33,- Se dagens kampanjer
10
Matkasse for 2 personer kokkeløren logo

Kokkeløren Lokale kortreiste råvarer

Kokkeløren har heller ikke en matkasse for 3 personer, men du kan velge en til 4 eller 2 personer. De har spennende matretter med lokale råvarer av høy kvalitet. Restaurant opplevelse levert rett hjem.
Fra kr 895,- Se dagens kampanjer

Prisene vil variere avhengig av tilbud, rabatter, hvilken matkasse du velger, forandring i pris over tid etc.

Det er ikke alle aktørene som tilbyr tilrettelagte matkasser for 3 personer, men det er fullt mulig å bestille en matkasse for 4 eller 2 personer. Da får man enten litt ekstra eller litt mindre mat. De fleste middagene er like gode å varme opp og man kan ha de til lunsj dagen etterpå hvis ikke husholdningen har litt større appetitt og spiser større måltid.

Klikk på se dagens kampanjer for å finne ut hvilke ulike muligheter de aktuelle aktørene har å tilby.

Matkase for 3 personer. Veltet matkurv med grønnsaker

Matkasse for 1 person

Leter du etter en matkasse for en person? Her vil vi vise deg hvordan du kan skaffe deg en matkasse for en person. Det er flere aktører som leverer matkasser som passer for en person. De fleste aktørene har ikke matkasser tilrettelagt en person, men det går an å bestille en matkasser for 2 personer 3 dager i uken slik at man får ekstra mye mat. Dette er ofte billigere siden man får mer mat i forhold til hva man betaler.

Noen aktører tilbyr rene singelkasser som Godtlevert, Spisriktig og Makroboks. Hvis du vil lese mer om singelkasser for en person kan du klikke her.

Spisriktig og makroboks tilbyr også helt ferdig tilberedte middager som kun må varmes opp. Man kan også spise rett fra beholderen hvis man varmer den i mikrobølgeovn. Enklere og raskere blir det ikke.

Noen aktører tilbyr studentrabatt slik som HelloFresh gjennom studentbeans.

Matkasser til flere eller færre personer enn 3

Vi har skrevet flere artikler om matkasser for husholdninger med ulike antall personer. Du kan klikke deg inn på en av lenkene om du er interessert i å vite mer om hvem som leverer matkasser til flere eller færre personer.

Hva er en matkasse for 3 personer?

En matkasse er en kasse med mat levert rett hjem til deg. Matkasser for 3 personer inneholder middager til 3 personer 3-7 dager i uken avhengig av hva man har valgt. Det er mange aktører som leverer matkasser for 3 personer slik som HelloFresh, Adams matkasse, Godtlevert etc. Enkelte aktører tilbyr ferdiglagede matretter, mens andre må man tilberede selv siden man kun får råvarene.

Hvem leverer matkasser til 3 personer?

HelloFresh, Adams matkasse, Godtlevert, Kokkeløren, spisriktig og makroboks er noen aktører som leverer matkasser til 3 personer. Noen av aktørene har ikke matkasser tilrettelagt 3 personer, men man kan bestille ne matkasse til 4 eller 2 personer slik at man får større eller mindre porsjoner. Varm restene opp til lunsj dagen etterpå!

Sjekk om de leverer til ditt område ved å klikke på en av lenkene ovenfor også taste inn ditt postnummer.

Hvordan få levert en matkasse hjem til deg?

Det kan se litt innviklet ut med hele prosessen, men her skal vi ta for oss alle stegene du må ta for å bestille en matkasse levert rett hjem.

 1. Finn ut hva din husholdning husholdning har av behov, diett krav og preferanser.
 2. Kan de levere til din adresse? Sjekk dette på nettsiden til den aktuelle leverandøren.
 3. Sjekk menyene til de ulike aktørene. De leverer mange forskjellige løsninger og har ulike matretter på sin meny.
 4. Finne ut hvilken dag og hvilket tidspunkt du vil ha maten levert til deg.
 5. Matkassen vil så blir levert til deg og leverings budet vil følge de oppgitte instruksene. Hvis det er mulig å sette matkassen utenfor forsvarlig så kan budet gjøre dette, men hvis ikke må noen møte budet for å ta imot matkassen.
 6. Avhengig av hvilken matkasse du har valgt kan du enten spise eller tilberede middagen nå.
 7. God middag!

Priser på Matkasser for 3 personer

Prisene vil variere fra leverandør til leverandør, men her er noen av prisene til de største aktørene på markedet.

HelloFresh begynner fra kr 410,- opp til kr 1299,- uken. Adams matkasse starter fra kr 703,- opp til kr 1769,-. Godtlevert koster fra kr 594,30,- opp til kr 1549,-.Kokkeløren begynner fra kr 895,- til kr1270,- Spisriktig starter fra kr 520,- til kr 6060,60,- Makroboks koster fra kr 423,33,- avhengig av antall måltid per uke og hvor mange personer man velger..

Prisene kan variere noe i henhold til nye rabatter, nye priser eller hvis det kommer nye matkasser etc

Billige matkasser

Ser du etter billige matkasser? Det er tett i toppen og de største aktørene har ganske lik pris. HelloFresh, godtlevert og Adams matkasse er blant de billigste. HelloFresh sin matkasse er den aller billigste og begynner fra Kr 410,-.

Her kan du lese mer om hvem som er den billigste aktøren og hvordan du skal finne det ut.

Er det billigere med matkasser til 3 personer enn mat i butikken?

For å finne ut om det er billigere med matkasse til 3 personer enn å handle inn maten i butikk må man gå gjennom budsjettet sitt og sammenligne priser hos de ulike aktørene. Her kan det være mye å spare for enkelte husholdninger.

Her er noen holdepunkt som er med på å gjøre det billigere å benytte seg av matkasser enn å handle mat i butikken avhengig av husholdningens kjøps vaner.

 • Unngå ekstra innkjøp og turer til butikken.
 • Restaurant kvalitet levert rett hjem. Spar penger på å ikke spise ute så ofte.
 • Mindre matsvinn med bedre porsjonerte matretter
 • Avhengig av hvilken matkasse man velger er det mye tid å spare som dere kan bruke på andre ting enn matlaging som for eksempel, arbeid, fritid, trening etc.
 • Reiseutgifter. Matkassen blir levert rett hjem.

Test av matkasser

For mange kan det hjelpe å lese en test av de forskjellige matkassene. Vi i matkassetorget.no har gjort en stor test for å finne ut hvilke matkasse som er best. Der har vi vurdert de ulike aktørene opp mot hverandre for å finne ut hvem som best. Les hele vår test av beste matkasse for å finne mer ut om de forskjellige aktørene på markedet slik at det blir lettere for deg å velge.

Fordeler og ulemper med matkasser til 3 personer

Det er flere fordeler og enkelte ulemper ved å velge en matkasse for 3 personer. I tabellen nedenfor skal vi ta for oss noen av de største fordelene og ulempene.

Fordeler
 • Mange vil spare penger.
 • Slipp ekstra kjørerturer på butikken og unngå unødvendig matsvinn.
 • Nye matretter å velge mellom hele tiden.
 • Sunn variert kost.
 • Det kan være mye tid å spare avhengig av hvilken matkasse du velger å gå for.
 • Ikke noen form for bindingstid hos de fleste aktørene.
 • Levert til din valgte adresse.
 • Oppskriftene er enkle å følge.
 • Mange aktører tilrettelegger for allergener eller intoleranser.
 • Lettere å spise hjemme enn å dra ut siden matrettene er så gode.
Ulemper
 • Kan være noe dyrere.
 • Mindre utvalg enn mange butikker.
 • Hvis man har sterke diett krav eller preferanser kan det bli lite variasjon i antall retter å velge mellom.
 • Få dager å velge mellom når det kommer til levering hos mange aktører.

Hvorfor velge en matkasse for tre personer?

Mange vil få større variasjon i kosten med sunne næringsrike matkasser levert rett hjem. Det kan være besparende for enkelte husholdninger ved å slippe matsvinn og unødvendige innkjøp ved ekstra turer til butikken. Den største grunnen for mange vil nok være at det er utrolig tidsbesparende avhengig av hvilken matkasse man velger. Maten smaker aldeles ypperlig og de har mange spennende matkasser som asiatiske matkasser etc.

Om det er økonomisk og tidsmessig gunstig for din husholdning vil nok variere, men det er ingen bindingstid og man kan enkelte bytte aktør eller avslutte tjenesten helt.

Spørsmålet er vel heller hvorfor ikke prøve ut en matkasse for tre personer? Finn ut om det er noe for deg eller dere!

Hvorfor velge en matkasse for 3 personer. Middag med svin, pasta og tomater.

Hvordan velge en matkasse for 3 personer

Det er mange aktører på markedet og det kan være viktig å vite hva man burde tenke på når man skal velge en matkasse for 3 personer. HelloFresh, Adams matkasse, godtlevert, Kokkeløren, spisriktig og makroboks er noen av disse og under skal vi ta for oss noen ting det er viktig å tenke på når man skal velge matkasse.

Her er flere punkt det er viktig å ta med i betraktning når du skal velge en matkasse.

 • Kartlegg familiens behov, krav til diett og preferanser.
 • Leverer de i området ditt?
 • Det er mange ulike matretter hos de forskjellige aktørene. Ta en titt på menyen for å finne ut hva som frister mest før det blir tatt en avgjørelse.
 • Sammenlign priser og ta en titt på budsjettet for å finne den som passer best.
 • Vi i matkassetorget.no vil anbefale alle å teste ut de forskjellige aktørene som ser interessante ut. Det er ingen bindingstid og man kan enkelt prøve flere aktører før man bestemmer seg for hvilken matkasse man liker best eller om matkasser i det hele tatt er noe for din husholdning.

Har du fremdeles ikke bestemt deg for en aktør? Vi har gjort en større test av alle aktørene i denne artikkelen og du kan lese vår test av beste matkasse for å vite mer.

Legg gjerne igjen kommentarer på selve testen hvis du allerede har testet ut noen av aktørene slik at nye brukere kan lese om din erfaring av de ulike aktørene.

Ofte stilte spørsmål

Tilbyr kokkeløren matkasse til 3 personer?

Nei, men man kan bestille en matkase for 2 voksne og 2 små barn. Man vil da få litt mindre eller mer mat som enten kan spises der og da eller så har man litt rester til lunsj eller en sen middag. Prisene starter fra kr 895 for en matkasse til 2 og går opp til kr 1270 for en matkasse for 4 voksne.

Adams matkasse for 3 personer?

Adams matkasse tilbyr ikke matkasser for 3 personer, men kan kan velge en for 2 eller 4 personer slik at man får noe mindre eller mer mat hver uke og disse begynner fra kr, 703,20,-. Man kan velge mellom middager til 2 personer 3,4 eller 5 dager i uken

Har helloFresh matkasse til 3 personer??

Nei, men man kan velge en matkasse for 2 eller 4 personer slik at man får mer eller mindre mat eller så har man ett ekstra måltid til lunsj dagen etterpå., HelloFresh sine matkasser for 3personer koster fra kr 410,- i måneden til kr 1299,-. Prisene vil avhenge av antall middager i uken og hvor mange personer man er og kan forandrer seg avhengig av rabatter eller andre tilbud.

Har Godtlevert en matkasse for 3 personer?

Godtlevert har ikke en spesifikk matkasse for 3 personer, men man kan velge en for 2 eller 4 personer i uken å få litt mer eller mindre mat og man kan velge mellom 3,4 eller 5 måltider hver uke.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Matkassetorget | Sammenlign og finn beste matkasse
Logo