Matkasse for single (april 2024)

Singel og på utkikk etter en matkasse? Klikk deg inn her for å se hvilke leverandører som tilbyr en matkasse til single.
Singelkasse. Kvinne som spiser alene

Enten du er enslig eller bare liker å lage din egen middag så tilbyr flere leverandører muligheter for deg som singel. Mange leverandører tilbyr en singelkasse, men man kan også kjøpe en matkasse for 2 personer tre dager i uken hvis man vil spise middag 6 dager i uken.

Matkassetorget.no har gjennomført en test av forskjellige aktører i matkassebransjen og hvis du vil lese vår test av beste matkasse kan du lese testen i sin helhet eller se hvem vi i samarbeid med Norske forbrukere rangerer som beste matkasse..

Videre i artikkelen skal vi gå litt dypere inn på hvilke aktører som leverer singelkasser, forklare prosessen rundt matkasser og vise deg noen tilbud.

Singelkasser

Her finner du leverandører som tilbyr matkasser til single.

10
HelloFresh Logo billigste matkasse

HelloFresh Matkassetorget.no sin testvinner

HelloFresh har ikke en egen singelkasse, men vi valgte å ta de med som vår testvinner. Du kan derimot kjøpe en matkasse for 2 personer 3 dager i uken og slik får du 6 middager eller middag og lunsj dagen etterpå.
Fra kr 410,-Kr 759,- Se dagens kampanjer
10
Adams matkasse Logo billigste matkasse

Adams Matkasse Inspirasjonsrike retter

Adams matkasse er en av de største leverandørene og tilbyr heller ingen spesifikk singelkasse, men du kan bestille matkasse for 2 personer 3 dager i uken og ha både middag og lunsj eller middag 6 dager i uken.
Fra kr 703,-Kr 879,- Se dagens kampanjer
10
Godtlevert Logo billigste matkasse

Godtlevert Kanskje de beste råvarene?

Godtlevert leverer den beste singelkassen i vår test av matkasser. Her får du gode råvarer og matretter til en veldig overkommelig pris.
Fra kr 594,30,-Kr 849,- Se dagens kampanjer
10
Singelkasse spisriktig logo

Spisriktig Ferdig tilberedte middager som bare må varmes

Spisriktig har satset stort på sunne alternativer og kan tilby lavkarbo, lette, halal og vegetariske matkasser. Rettene kommer ferdig tilberdt i en beholder som kun må varmes.
Fra kr 589,- Buy this item
10
Singelkasse makroboks Logo

Makroboks Ferdig tilberedte middager som bare må varmes

Makroboks tilbyr ferdige middager man kun trenger å varme. Man kan sette sammen sin helt egne meny mellom å velge blant 7 forskjellige retter som forandrer seg på ukentlig basis.
Fra kr 423,33,-
Singelkasser. Noen som spiser middag

Matkasse for en person

Det er flere aktører som tilbyr matkasse for en person, en såkalt singelkasse. Noen av disse er HelloFresh, Adams matkasse, godtlevert, spisriktig og Makroboks.

HelloFresh, Adams matkasse og godtlevert har matkasser man selv må tilberede hjemme ved å følge deres enkle oppskrifter. Spisriktig og makroboks tilbyr matkasser man kun trenger å varme opp. Disse kommer i en beholder man kan spise fra i tillegg slik at man slipper ekstra oppvask.

Aktørene tilbyr også alt fra 3 retter for 1 person i uken til 6 retter for 5 personer i uken hvis du kjenner til noen som er interessert i muligheter for større husholdninger.

Vi har gjort en test av alle de aktuelle leverandørene og kan trygt anbefale alle, HelloFresh stakk av med førsteplassen i et veldig kompetitivt marked.

Hva er en matkasse for single også kalt singelkasse?

Det er en matkasse for enslige personer eller folk som foretrekker å lage maten sin selv. Det kan være kjedelig å lage mat til kun seg selv og ofte kan det fort bli veldig lite variasjon. Hvis du er på utkikk etter nye smaksopplevelser som er raske og enkle å tilberede eller rett og slett ferdig laget hvor man kun må varme maten så kan en matkasse for single være noe for deg.

Hvis du liker godt mat, men ikke vil tilbringe unødvendig tid på kjøkkenet kan en singelkasse være noe for deg. Den blir levert rett hjem til deg ukentlig eller annenhver uke.

Matkasser til flere enn 1 person

Hvis du ser etter matkasser til flere personer enn 1 har vi skrevet artikler om dette også. Klikk på en av lenkene i punktlisten nedenfor for å lese mer om dette:

Hvem leverer singelkasser?

HelloFresh, Adams matkasse, Godtlevert, Spisriktig og Makroboks er noen aktører som leverer singelkasser rett hjem til deg.

Hvis du vil sjekke om de leverer til deg klikker du på en av de aktuelle leverandørene overfor og taster inn postnummeret ditt før du fullfører bestillingen.

Her er stegene du må ta for å få levert en singelkasse.

 1. Finne en leverandør som tilbyr singelkasser og i tillegg tilfredsstiller dine diett krav og preferanser..
 2. Kan aktøren levere hjem til deg? Finn det ut ved å skrive inn postnummeret ditt på deres sider.
 3. Du kan enten velge mellom fastsatte menyer som forandrer seg på ukentlig basis eller sette sammen din egen matkasse ved å velge mellom et ulikt antall matretter.
 4. Finne ønsket leveringsdag, tidspunkt og hvor ofte man vil ha levering.
 5. Din valgte singelkasse vil så bli levert til den leveringsadressen du har oppgitt.
 6. Hvis det er mulighet for det kan leverings budet sette igjen matkassen utenfor, men hvis ikke det er mulig må noen møte budet personlig. Det er viktig å huske på å ta matkassen inn så fort som mulig avhengig av hvor du bor slik at råvarene eller middagene holder seg lengst mulig.
 7. Hvis du har valgt en leverandør med ferdig lagede middager kan du spise med en gang, men hvis ikke må til tilberede maten.
 8. God middag!

Priser på singelkasser

HelloFresh sine singelkasser koster fra kr 410,- opp til kr 1299,- uken. Adams matkasse koster fra kr 703,- opp til kr 1769,-. Godtlevert koster fra kr 594,30,- opp til kr 1549,-. Spisriktig koster fra kr 520,- til kr 6060,60,- Makroboks koster fra kr 423,33,- avhengig av antall måltid per uke og hvor mange personer man velger..

Prisene kan variere noe i henhold til nye rabatter, priser eller tilførsel av nye kasser etc

Matkasse for studenter

Studerer du? Da kan en singelkasse være noe for deg. Det er en matkasse som består av varierte retter som er enkle og raske å tilberede eller rett og slett helt ferdige levert hjem til deg. Det kan være kjedelig og tidskrevende å spise sunt, godt og variert, men med en singelkasse blir dette mye enklere.

Som student har man gjerne en travel hverdag hvor man sjonglerer jobb, utdanning og fritid. Singelkasser og matkasser er tidsbesparende og enkelte leverandører som spisriktig og makroboks leverer ferdig lagede måltid man kun trenger å varme. Man kan spise rett fra beholderen og slipper oppvask.

Det kan også være økonomisk gunstig hvis man ikke er flink til å planlegge innkjøp eller ta seg tid til å lage mat slik at man alltid spiser ute. Enkelte leverandører som HelloFresh som også ble vår testvinner av beste matkasse 2024 gir deg studentrabatt gjennom studenbeans.

Er det billigere med singelkasse enn mat i butikken?

Singelkasser kan være noe dyrere på grunn av levering, pakking, men man kan benytte seg av en kasse med 3 måltider for 2 personer i uken noe som kan være besparende i tillegg til å åpne døren til flere leverandører.

Her er noen punkt som gjør hjelper til å gjøre det billigere enn mat i butikken. Hvorvidt det er lønnsomt for nettopp deg eller dere er noe enhver husholdning selv må avgjøre.

 • Man slipper ekstra turer på butikken hvor man kan foreta impuls eller unødvendig kjøp.
 • I stedet for å spise ute kan man få restaurant kvalitet levert rett hjem.
 • Mindre matsvinn med ferdig porsjonerte matretter.
 • For mange er tid penger og en stor besparelse er tiden. Spesielt hvis man velger å gå for en av de som tilbyr ferdiglagede middager som Spisriktig og makroboks.
 • Slipper reisen til og fra butikken siden det kommer levert rett hjem til deg.

Sunne matkasser for single

Det er mange aktører som tilbyr singelkasser, men hvis du også liker å spise sundt er det minst like mange om tilbyr gode, sunne og varierte retter. Det å ha muligheten til å spise sunt har aldri vært enklere og det å få en matkasse hjem til deg med sunne, næringsrike råvarer i stedet for å dra på butikken gjør det enda lettere.

Enten du går på lavkarbo, slanker deg, er vegetarianer, liker å spise lett eller rett og slett bare vil spise økologisk er det mange gode aktører på markedet. Vi har skrevet egne artikler om sunne og lette matkasser. Hvis du vil lese mer om de kan du klikke på en av lenkene ovenfor.

Fordeler og ulemper med singelkasser

Det er flere fordeler og enkelte ulemper ved å velge en matkasse for single. Vi skal gå gjennom noen av de største i tabellen under.

Positivt
 • Det kan være økonomisk lønnsomt.
 • Mindre matsvinn og unødvendige innkjøp på butikken..
 • Opplev nye spennende matretter og gamle klassikere.
 • Lett å spise variert, sunn og frisk mat.
 • Utrolig mye tid å spare avhengig av hvilken aktør og type matkasse du velger.
 • Det er ingen bindingstid på tjenestene hos de fleste aktørene.
 • Få det levert rett hjem til deg.
 • Lette og raske oppskrifter alle kan lage.
 • Allergen eller intoleranse? De tilbyr matkasser som tar hensyn til det.
 • Restaurant kvalitet levert rett hjem. Spar penger og tid ved å spise hjemme.
 • Positive
Negativt
 • Avhengig av kjøps vaner og pris på den utvalgte singelkassen kan det være noe dyrere enn å handle i butikken.
 • Mindre å velge mellom enn i butikkene.
 • Singelkasser kan være litt dyrere eller så kan man kjøpe matkasse for 2 personer og 3 middager etc. for å få det noe billigere.
 • Lite valg hos mange aktører angående leveringsmuligheter.

Hvorfor velge en singekasse?

Det kan være litt vanskelig å lage sunn, variert, og spennende mat når man kun lager mat til seg selv. Det fører ofte til lite variasjon eller kjappe usunne løsninger. Med en singelkasse levert rett hjem kan du spare penger, tid og samtidig få fantastisk gode smaksopplevelser.

Noen aktører tilbyr helt ferdiglagede matretter man kun trenger å varme. Det går til og med an å spise rett fra beholderen slik at man slipper oppvask. De resterende tilbud kjappe matkasser som er enkle å tilberede.

Hvorvidt en singelkasse er noe for deg varierer nok veldig. Mange finner det nok både tidsbesparende og økonomisk gunstig, mens andre liker å ha valgmuligeten til å lage hva de vil hver dag.

Hvis du velger å prøve en singelkasse er det lett å pause eller å avslutte tjenesten da de fleste aktørene ikke har noen form for bindingstid.

Hvorfor velge en singelkasse? kvinne som holder en avocado

Hvordan velge en matkasse for single?

Det kan være vanskelig å vite nøyaktig hvilken aktør man skal gå for når det er så mange muligheter. HelloFresh, Adams matkasse, Godtlevert og Spisriktig og Makroboks er noen av aktørene som leverer singelkasser.

Da kan det være godt å ha noen holdepunkt på hvordan man skal velge en matkasse for single. Her skal du få noen holdepunkt om hva som er viktig å tenke på når du skal bestille en såkalt singelkasse.

 • Finne en aktør som tilfredsstiller dine diett krav, preferanser og ønsker slik som singelkasse, vegetarmat eller varierte retter.
 • Sjekk om de leverer i området ditt.
 • Sjekk ut menyen. De forskjellige aktørene har mange forskjellige fastsatte matkasser og retter man kan velge mellom.
 • Gå igjennom budsjettet ditt og sammenlign priser på de forskjellige aktørene, her kan det være en del å spare.
 • Siden smak er delvis subjektivt kan det være lurt å prøve ut de forskjellige matkassene for å finne din favoritt. Selv om de fleste aktørene tilbyr gode matretter kan det varere veldig hvilken matkasse nettopp du foretrekker. Det er ingen bindingstid og man kan avslutte eller pause kundeforholdet når man vil..

Har du fremdeles ikke bestemt deg for en aktør? Vi valgte å teste seks forskjellige aktører i vår test av beste matkasse 2024. Hvis du vil lese testen i sin helhet kan du klikke her.

Ofte stilte spørsmål

Tilbyr adams matkasse en matkasse for single ?

Nei, men man kan bestille en matkasse for 2 personer med 3 middager i uken og enten ha to like middager på rad, eller spise resten til lunsj. Man får også mer for pengene ved å velge dette enn å bestille en singelkasse ofte.

Matkasse for studenter?

Det er noen aktører som tilbyr rabatter for studenter slik som HelloFresh. Man kan også bestille en singelkasse hvis man er enslig som student. Det kan være lønnsomt og tidsbesparende for stundeter å velge matkasse avhengig av personlige kjøps vaner og hvilken matkasse de velger.

Hvor mye koster HelloFresh i måneden?

HelloFresh koster fra kr 410,- i måneden til kr 1299,-. Prisene vil avhenge av antall middager i uken og hvor mange personer man er og forandrer seg avhengig av rabatter eller andre tilbud.

Hvem har best matkasse?

HelloFresh har den beste matkassen i følge matkassetorget.no sin test av beste matkasse. Hvis du vil lese testen i sin helhet kan du gå inn å lese mer på matkassetorget.no.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Matkassetorget | Sammenlign og finn beste matkasse
Logo