Matkasse Harstad (mai 2024)

Harstad ligger veldig langt nord og vil med dette bare ha 2 leverandører som leverer matkasser til Harstad. VI skal ta for oss disse i vår artikkel og skrive litt mer om hva de tilbyr slik at det blir lettere for deg å velge.
Matkasse i Harstad. Havnen i Harstad.

Matkasser er i vinden for tiden, og med høyere priser på matvarer i butikken kan det for mange husholdninger lønne seg med en matkasse. Harstad ligger veldig langt nord og vil med dette få mindre tilbud når det kommer til leverandører, men det finnes fremdeles noen som leverer matkasser her til Harstad.

Vi har gjort en omfattende test av ulike matkasser i vår test av beste matkasse. Du kan lese artikkelen i sin helhet eller bare se hvordan vi og Norske forbrukere har valgt å rangere de ulike aktørene. Vi kan også anbefale våre lesere å teste ut flere ulike matkasser for å finne sin favoritt.

Matkasser Harstad

I dette avsnittet skal vi ta for oss ulike leverandører som leverer matkasser i Harstad.

Prisene vi viser er for deres billigste matkasse for 2 personer 3 dager i uken, men de tilbyr også middager til flere personer, i tillegg til flere dager i uken. Klikk på se dagens kampanjer for å se hva de ulike leverandørene har å tilby.

10
Adams Matkasse logo

Adams Matkasse Inspirasjonsrike retter

En av Norges største aktører. De havnet på en solid 3. plass i vår test av matkasser og leverer gjennomgående høy kvalitet i alle ledd.
Fra kr 703,-Kr 879,- Se dagens kampanjer
10
Godtlevert Logo billigste matkasse

Godtlevert Kanskje de beste råvarene?

Godtlevert stakk av med en god 2. plass i vår test av beste matkasser. De har over 85 ulike middager å velge mellom, og her finner nok hele familien noe som faller i smak.
Fra kr 594,30,-Kr 849,- Se dagens kampanjer

Vi viser deres billigste alternativ, men hvis du vil lese mer om priser på ulike matkasser kan du lese vår artikkel.

Husk å alltid sjekke prisen før du bestiller noe. Disse kan variere over tid, og man må alltid dobbeltsjekke før man velger å bestille noe. Prisene vil også variere ut i fra antall middager og personer.

Hvem leverer matkasser i Harstad

Det er enn så lenge veldig få aktører som leverer matkasser i Harstad, men to av de største aktørene i Norge leverer matkasser så langt nord som til Harstad.

Fordeler og ulemper med en matkasse i Harstad

Harstad har en ulempe ved at det ligger så langt nord at det fremdeles er få aktører som leverer helt hit. Det finnes også generelle fordeler og ulemper ved å velge en matkasse i Harstad.

Fordeler
 • Mulig å spare penger.
 • Enkle og raske middager.
 • Mindre turer på butikken og unødvendige innkjøp.
 • Ingen bindingstid.
 • Mindre matsvinn.
 • Allergivennlige og cølikakivennlige løsninger.
 • Levert rett hjem.
 • Gjør det lettere å spise sunt og variert.
 • To av de største aktørene leverer helt til Harstad.
Ulemper
 • Hvis man er flink til å planlegge innkjøp og middager kan det være dyrere.
 • En del mindre leverandører å velge mellom enn stobyene.
 • Hvis man har sterke diettkrav kan det være vanskelig å spise variert.
 • Hvis man handler inn helt selv kan man alltid velge hva man vil ha til middag.
 • Ganske rigide leveringsmuligheter i løpet av uken.

Hvorfor velge en matkasse i Harstad?

Unngå unødvendig innkjøp og matsvinn. Det blir også lettere å spise variert og sunt i tillegg til at man kan oppleve nye smaksopplevelser og finne nye favoritter. Det er lett å ende opp med å lage de samme 10 måltidene om igjen, men med en matkasse vil man få mange ulike middager hver uke.

Vi anbefaler alle våre lesere å teste ut flere ulike matkasser og aktører slik at de finner sine favoritter. Smaken er som baken, og den er delt. Det vil derfor variere hvilken aktør man liker best.

Hvis du fremdeles ikke har bestemt deg for hvilken aktør du vil gå for kan du lese vår test av beste matkasse for å finne ut om du vil gå for Adams matkasse eller Godtlevert.

Her kan du lese mer om hva det er å gjøre i Harstad hvis du vil være turist i egen by eller nettopp har flyttet hit hos Visitharstad.

Hvis du befinner deg i noen byer i nærheten av Harstad som Tromsø eller Bodø har vi også skrevet artikler om hvem som leverer til disse byene.

Ofte stilte spørsmål

Leverer Adams Matkasse i Harstad?

Ja, Adams matkasse leverer helt til Harstad. Som en av Norges største aktører leverer selvfølgelig Adams matkasse til Harstad.

Hva koster en matkasse fra Godtlevert?

Dette vil variere ut i fra hvilken størrelse på matkassen man ønsker å bestille. Prisene begynner fra kr 594,30,- og går helt opp til kr 1549,-. Man kan selv velge antall porsjoner i uken til antall personer.

Leverer Godtlevert i Harstad?

Godtlevert leverer matkasser i Harstad. De tilbyr over 85 ulike middager man kan velge mellom eller har fastsastte menyer kan

Finnes det matkasser for single?

Ja, mange aktører tilbyr matkasser for single, men man kan også benytte seg av en matkasse for 2 personer med 3 middager i uken. Dette vil være billigere per porsjon i tillegg til at man slipper å lage middag hver dag.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Matkassetorget | Sammenlign og finn beste matkasse
Logo