Matkasse Haugesund (mai 2024)

På utkikk etter en matkasse i Haugesund? Det er flere som leverer matkasser i Haugesund og vi skal vise deg disse. Du vil få se noen priser slik at det blir lettere for deg å velge hvilken leverandør du skal gå for.
Matkasse Haugesund. Tinghuset i Haugesund.

Matkasser har etter sitt inntog i gjort gjort stor suksess og det er flere veletablerte aktører som leverer matkasser i Haugesund. Vi vil vise deg noen tilbud slik at det blir lettere for deg å sammenligne priser samtidig som vi gjør det litt enklere å finne ut hvem som tilbyr matkasser i Haugesund..

Hvis du vil lese en mer omfattende test av de fleste aktørene i denne artikkelen du kan lese vår test av beste matkasse. Her får du vite mer om hva de ulike aktørene har å tilby også blir det lettere for deg å sammenligne slik at du kan velge riktig aktør for din husholdning.

Matkasser i Haugesund

Tabellen under viser deg ulike aktører som leverer matkasser i Haugesund.

Prisene er for deres billigste matkasse, men de har også matkasser som inneholder mat til flere personer med flere middager i uken. Klikk på se dagens kampanjer for å se hva de kan tilby og for å finne ut om de kan møte din husholdnings behov til diett krav og preferanser.

10
HelloFresh Logo billigste matkasse

HelloFresh Matkassetorget.no sin testvinner

Testvinner! Her får du gjennomgående høy kvalitet i alle ledd med spennende matretter fra alle verdens hjørner. HelloFresh er verdensledende aktør i matkasse segmentet.
Fra kr 410,-Kr 759,- Se dagens kampanjer
10
Adams Matkasse logo

Adams Matkasse Inspirasjonsrike retter

Adams matkasse var først ut med matkasser i Norge og har gjort stor suksess med sinde matkasser siden da. De endte på en 3. plass i vår test og er et sikkert valg.
Fra kr 703,-Kr 879,- Se dagens kampanjer
10
Godtlevert Logo billigste matkasse

Godtlevert Kanskje de beste råvarene?

Godtlevert har over 85 ulike middager å velge mellom og endte på en trygg 2. plass i vår test av beste matkasser. Her får du middager som faller i smak hos store og små.
Fra kr 594,30,-Kr 849,- Se dagens kampanjer
10
Matkasser med protein. Trenogmat logo

Trenogmat Proteinrike måltider for folk som trener

Ferdig tilberedte middager for folk som vil spise sunt eller lever en aktiv livstil og vil ha et høyere fokus på proteininnhold.
Fra kr 828,- Se dagens kampanjer

De ulike prisene ovenfor er for deres billigste alternativ, men de har flere spannede valgmuligheter. Her kan du lese mer om prisene til de ulike aktørene.

Prisene kan variere over tid avhengig av nye tilbud, produkter eller økte/nedsatte priser. Husk å alltid sjekke prisen selv før du bestiller.

Hvem leverer matkasser i Haugesund?

Det er noen leverandører som tilbyr matkasser i Haugesund, men en del mindre enn i de største byene. Her er noen av disse:

Fordeler og ulemper med en matkasse i Haugesund

Det kan være vanskelige å bestemme seg om man skal gå for en matkasse i Haugesund, men her gjør vi det litt lettere for deg å gjøre det opp en tanke.

Fordeler
 • Kan være penger å spare.
 • Raske og enkle middager mens noen tilbyr helt ferdige middager som kun trenger å varmes. Spar tid.
 • Mindre turer på butikken. Unngå unødvendige innkjøp og ekstra reiser.
 • Ikke noen form for bindingstid.
 • Unngå matsvinn.
 • Allergi og diettvennlige produkter.
 • Dra ut å spis mindre med gode middager levert rett hjem.
 • Lettere å følge et kosthold.
 • Spis sunnere med variert kosthold med gode råvarer.
Ulemper
 • Noen husholdninger vil finne det dyrere å benytte seg av en matkase.
 • Mindre leverandører enn i de største byene.
 • Med sterke diett krav eller preferanser kan det bli en del mindre valgmuligheter og det er vasnkelig å tilrettelegge hvis det kun er en i familien som har strenge diett krav
 • Velg helt selv hva du vil ha i butikken til enhver tid.
 • Få leveringsmuligheter hos mange aktører.

Hvorfor velge en matkasse i Haugesund?

Det kan være mye tid å spare ved å velge enkelte matkasser. I en hektisk hverdag kan det være mange timer å spare i løpet av en uke med helt ferdig tilberedte retter eller en rask og enkel matkasse. Det vil også være økonomisk gunstig for mange husholdninger. For mange vil det være lettere å spise sunt og variert med næringsrik mat.

Husk å sjekke ditt matbudsjett og forbruk før du bestemmer deg. Her kan det være mye å spare for enkelte husholdninger enten du velger HelloFresh, Adams matkasse, Godtlevert eller noen av de andre aktørene.

Det er ingen bindingstid og man kan enkelt bytte aktør eller avslutte kundeforholdet. Vi i matkassetorget.no anbefaler alle å prøve ut flere ulike leverandører før man bestemmer seg for sin favoritt.

Hvis du vil lese en stor test av beste matkasse i 2024 har vi gjort en ekstensiv test for å finne den beste leverandøren.

Hvis du bor i noen av byene rundt Haugesund som Stavanger, Bergen eller Kristiansand kan du klikke på en av byene for å finne ut hvem som leverer matkasser der.

Ofte stilte spørsmål

Er matkasser billigere?

For mange vil det lønne seg med en matkasse, men dette vil variere mye avhengig av husholdningens kjøps vaner, planlegging og forbruk generelt. Man må selv gå gjennom budsjettet sitt også sammenligne det med hva en matkasse koster.

Hvordan sjekker man menyene hos de ulike matkassene?

Hvis du vil ta en titt på menyene til de ulike leverandørene av matkasser må du gå inn på deres nettside for så å klikke på menyen. Der kan du se de ulike middagene du kan velge mellom hver uke.

Leverer Godtlevert i Haugesund?

Godtlevert leverer matkasser i Haugesund som en av Norges største aktører dekker de leveringer i store deler av Norge.

Leverer Adams matkasse i Haugesund?

Adams matkasse leverer matkasser i Haugesund. Deres billigste matkasse begynner fra kr 703,20,-.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Matkassetorget | Sammenlign og finn beste matkasse
Logo