Matkasse i Ålesund (april 2024)

Her vil vi vise deg flere leverandører som leverer matkasser rett hjem til deg i Ålesund. Du vil få se noen tilbud samtidig som vi forteller deg litt mer om hvorfor en matkasse kan lønne seg for din husholdning.
Matkasse i Ålesund. Bilde av Ålesund.

Matkasser har vokst i popularitet og vi skal vise deg noen leverandører som leverer matkasser i Ålesund slik at det blir lettere for deg å velge. Her får du se noen tilbud samtidig som vi skal gå over hvorfor det kan lønne seg å velge en matkasse i stedet for å handle i butikken.

Klikk her hvis du vil lese en mer omfattende test av de fleste aktørene i denne artikkelen. Her får du mer generell informasjon slik at det blir lettere for deg å sammenligne de ulike aktørene før du velger hvilken du vil gå for.

Matkasser i Ålesund

I tabellen under vil vi vise deg noen alternativer når det kommer til matkasser i Ålesund. Det er en del mindre utvalg enn i de største byene i Norge, men de tre største aktørene i Norge leverer alle matkasser i Ålesund. Her finner nok både store og små noe som faller i smak.

Prisene vi viser nedenfor er for deres billigste matkasse og prisene vil variere noe ut i fra hvilken matkasse du eller dere velger å gå for. For å sjekke ut alle muligheten de har å tilby kan du klikke på se dagens kampanjer for å lese mer.

10
HelloFresh Logo billigste matkasse

HelloFresh Matkassetorget.no sin testvinner

Testvinneren i vår test av beste matkasse og verdensledende aktør. Her får du spennende middager fra alle verdens kanter.
Fra kr 410,-Kr 759,- Se dagens kampanjer
10
Adams Matkasse logo

Adams Matkasse Inspirasjonsrike retter

Adams matkasse var først ut i Norge og har blitt en gigant i det Norske markedet. De har mange insirasjonsrike retter av høy kvalitet.
Fra kr 703,-Kr 879,- Se dagens kampanjer
10
Godtlevert Logo billigste matkasse

Godtlevert Kanskje de beste råvarene?

Godtlevert stakk av med en god 2. plass i vår test og kan skilte med over 85 middager å velge fra.
Fra kr 594,30,-Kr 849,- Se dagens kampanjer
10
Matkasser med protein. Trenogmat logo

Trenogmat Proteinrike måltider for folk som trener

Middagene kommer ferdig tilberedt slik at det kan være mye tid å spare ved å velge denne matkassen. De har lagt seg i det litt sunne segmentet med proteinrike matkasser.
Fra kr 828,- Se dagens kampanjer

Prisene ovenfor er for deres billigste alternativ, men de leverer også til flere personer med flere middager i uken. Klikk Her for å lese mer om prisene på matkasser på for flere personer.

Det vil kunne være variasjon i priser over tid, eller hvis det kommer nye tilbud etc. Husk alltid å sjekke prisene selv før du bestiller en matkasse.

Hvem leverer matkasser i Ålesund?

Det er flere leverandører som leverer matkasser i Ålesund. Her er noen av disse:

Fordeler og ulemper med en matkasse i Ålesund

Hvis du er usikker på om du vil benytte deg av en matkasse i Ålesund har vi gått gjennom noen av de største punktene når det kommer til positive og negative aspekter ved det.

Fordeler
 • Spar penger.
 • Enkelte av matkassene er veldig raske å tilberede eller kommer helt ferdig slik at du kun trenger å varme middagen opp.
 • Færre turer på butikken.
 • Det er ikke bindingstid.
 • Mindre matsvinn.
 • Allergivennlige matkasser.
 • Spis mer hjemme.
 • Pass på kostholdet enklere.
 • Maten er variert slik at det blir lettere å spise sunt.
Ulemper
 • Det kan være noe dyrere for enkelte husholdninger.
 • Færre leverandører å velge mellom enn i storbyene.
 • Hvis du eller noen i din husholdning har sterke diett krav som allergener eller vegetarisk vil det bli noe mindre å velge mellom.
 • Ved å handle i butikk kan man alltid velge hva man vil ha selv.
 • Rigide leveringsmuligheter hos flere aktører.

Hvorfor velge en matkasse i Ålesund?

Spar penger og tid avhengig av hvilken matkasse du velger. Det kan være mye tid å spare ved å velge enkelte matkasser samtidig som det for mange husholdninger kan være økonomisk gunstig avhengig av kjøps vaner og forbruk. Det gjør det også lettere å passe på kostholdet og spise sunt og variert.

Sjekk alltid ditt matbudsjett før du sammenligner de ulike aktørene for å finne riktig leverandør for din husholdning. Det er flere aktører å velge mellom, og vi er helt sikre på at du vil bli fornøyd enten du velger HelloFresh, Adams matkasse, Godtlevert eller noen av de andre aktørene.

Det er heller ikke noen form for bindingstid og man kan enkelt prøve ulike aktører noe vi i matkassetorget.no anbefaler slik at man kan finne sin favoritt leverandør. Det gjør det også enkelt å avslutte eller å pause tjenesten hvis man er på ferie eller bare vil ha en pause fra matkasser.

Fremdeles usikker? klikk her for å ta en titt på vår store test av beste matkasse i 2024.

Hvis du bor i Bergen kan du lese om hvem som leverer matkasser i Bergen her.

Hvis du vil være turist i egen by så har Tripadvisor lagt ut en artikkel med ting å gjøre i Ålesund.

Ofte stilte spørsmål

Finnes det en test av matkasser?

Ja, Matkassetorget.no har gjort en omfattende test av matkasser i 2024 for å finne den beste aktøren på Markedet. Hvis du vil lese testen i sin helhet kan du klikke her.

Finnes det matkasser for single?

Ja, det er flere aktører som leverer matkasser for single som Godtlevert, Trenogmat, Makroboks og Spisriktig, men man kan også benytte seg av flere aktører ved å velge en matkasse for 2 personer med 3 middager. Da får man mer mat for pengene også har man enten to middager eller lunsj dagen etterpå.

Leverer Godtlevert i ålesund?

Ja, Godtlevert leverer matkasser i Ålesund.

Leverer Adams matkasse i Ålesund?

Ja, de leverer matkasser i Ålesund.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Matkassetorget | Sammenlign og finn beste matkasse
Logo