Matkasse i Kristiansand (april 2024)

På utkikk etter en Matkasse i Kristiansand? Vi skal hjelpe deg å finne ut hvilke aktører som leverer matkasser i Kristiansand.
Matkasse i Kristiansand. Havnen i Kristiansand.

Matkasser blir mer og mer populære og det er en grunn til det. Man vil kunne spare penger og mye tid ved å velge å gå for en matkasse. I denne artikkelen skal vi vise deg flere aktører som leverer matkasser i Kristiansand og gå litt mer inn på hvorfor nettopp du burde gå for en matkasse.

Vi har utført en omfattende test av de ulike aktørene i denne artikkelen. Hvis du vil vite litt mer generelt om de ulike aktørene kan du Klikke her for å lese vår test av beste matkasse i 2024.

Videre i artikkelen vil vi vise deg noen tilbud slik at det blir lettere for deg å sammenligne de ulike aktørene også skal vi dyppe litt dypere inn i hvorfor det kan være lurt å benytte seg av en matkasse.

Matkasser i Kristiansand

Som en av Norges sørligste byer er det ikke alle leverandørene som leverer der, men her vil vi vise deg fire aktører som alle leverer matkasser til Kristiansand.

Prisene er for deres billigste alternativ, men de har også matkasser for flere personer og flere middager i uken. Du kan selv sjekke hva de har å tilby ved å klikke på se dagens kampanjer.

10
HelloFresh Logo billigste matkasse

HelloFresh Matkassetorget.no sin testvinner

Vår testvinner av beste matkasse. HelloFresh er verdensledende aktør i matkasse bransjen og tilbyr med dette spennende og smakfulle retter fra alle verdens kanter.
Fra kr 410,-Kr 759,- Se dagens kampanjer
10
Adams Matkasse logo

Adams Matkasse Inspirasjonsrike retter

Adams matkasse stakk av med en god 3. plass i vår test av beste matkasse. Her får du inspirasjonsrike og spennende middager.
Fra kr 703,-Kr 879,- Se dagens kampanjer
10
Godtlevert Logo billigste matkasse

Godtlevert Kanskje de beste råvarene?

Godtlevert kom på en trygg 2. plass i vår test av beste matkasse og leverer gjennomgående høy kvalitet i alle ledd. Med over 85 ulike middager å velge mellom finner nok alle i husholdningen noe som faller i smak.
Fra kr 594,30,-Kr 849,- Se dagens kampanjer
10
Matkasser med protein. Trenogmat logo

Trenogmat Proteinrike måltider for folk som trener

Er du aktiv og har lyst på enkle og raske middager? Trenogmat har mange sunne alternativer stappfulle i proteiner man kun behøver å varme opp.
Fra kr 828,- Se dagens kampanjer

Prisene som vises er for deres billigste matkasse, men de har også matkasser til større husholdninger. Her kan du lese litt mer om hva ulike matkasser koster.

Det vil kunne være noe variasjon i pris avhengig av ulike ting som forandring over tid, nye matkasser, tilbud etc. Husk å alltid sjekk prisen før du bestiller en matkasse.

Hvem leverer matkasser i Kristiansand?

Det er noen aktører som leverer matkasser i Kristiansand. Disse er:

Hva er en matkasse?

En matkasse består av råvarer man selv må tilberede eller ferdiglagede middager man kun trenger å varme. Denne kassen med mat vil så bli levert hjem til deg eller ønsket adresse og har mat for enten en uke eller to. De fleste aktører lar deg sette sammen din helt egne meny ved å velge mellom ulike matretter eller så kan man velge mellom ulike fastsatte matkasser kokkene selv har satt sammen som forandrer seg på ukentlig basis. Matkassen inneholder mat ulike antall mennesker med ulikt antall porsjoner avhengig av hva man velger.

Beste matkasse i Kristiansand

Vi i matkassetorget.no har utført en omfattende test av beste matkasse i 2024 hvor vi kåret HelloFresh til beste matkasse mens Godtlevert stakk av med en 2.plass og Adams matkasse kom på en solid tredjeplass. Det vil nok være noe variasjon i hvilken matkasse din husholdning vil velge, men det er enkelte å prøve ut alle de ulike aktørene siden det ikke er noen bindingstid. Slik vil din husholdning finne sin favoritt leverandør av matkasser.

Matkasse for single i Kristiansand.

Det kan være kjedelig å lage mat kun til seg selv og det er enkelt å ende opp med lite variasjon eller raske løsninger som ikke alltid er så sunne. Med en matkasse vil man få sunn, variert og næringsrik mat levert rett hjem.

Det er noen aktører som leverer matkasser spesifikt for single, men man kan også velge en matkasse for 2 personer 3 dager i uken og slik ende opp med dobbelt så mye mat til en billigere penge. Da kan man ha 2 like middager på rad eller ha ekstra lunsj dagen etterpå.

Det er noen aktører som tilbyr studenrabatt slik som HelloFresh gjennom studentbeans.

Alternativer til matkasser i Kristiansand

Det er flere alternativer til en matkasse i Kristiansand. Man kan velge å bestille takeaway fra en av de mange aktørene som leverer middager rett hjem i Kristiansand eller bestille råvarer levert hjem fra Kolonialen, spar eller meny.

Fordeler og ulemper med en matkasse i Kristiansand

Det er flere fordeler og noen ulemper ved å gå for en matkasse i Kristiansand. Her er noen av de største og viktigste tingene å tenke på når du vurderer å benytte deg av en matkasse.

Fordeler
 • Spar penger.
 • Man kan spare nye tid ved å benytte seg av enkelte raske og enkle matkasser.
 • Mindre antall turer på butikken i uken.
 • Null bindingstid. Prøv ulike aktører eller avslutt tjenesten enkelt.
 • Mindre matsvinn.
 • Allergivennlige matkasser.
 • Spis mer hjemme.
 • Enklere å forholde seg til et kosthold.
 • Maten er sunn og næringsrik.
 • Varierte middager.
Ulemper
 • Noe dyrere avhengig av kjøps vaner og planlegging.
 • Noe mindre utvalg av leverandører i Kristiansand.
 • Hvis noen i din husholdning har sterke diett krav som allergier eller vegetarisk vil det bli noe mindre å velge mellom.
 • Man kan selv velge hva man vil handle inn i en butikk.
 • Rigide leveringsmuligheter hos mange aktører.

Hvordan velge en matkasse i Kristiansand?

Det kan være vanskelige å vite hvordan man velger riktig matkasse, men her skal vi ta deg gjennom noen punkt som er viktige å ta hensyn til når du bestiller en matksse. Noen av de viktigste punktene er:

 • Kartlegg husholdningens krav til diett og preferanser slik som allergener, vegetarisk etc.
 • Finn ut hvor mange middager dere vil ha i uken og til hvor mange personer.
 • Sjekk menyen til de ulike aktørene for å finne en som kan levere mat dere tror vil falle i smak. Det er stor variasjon her og det kan være lurt å sjekke.
 • Kan de levere til din adresse på en dag som passer?
 • Sammenlign priser og se over matbudsjettet. Her kan det være mye penger å spare avhengig av hvilken aktør man går for.
 • Husk at det ikke er bindingstid og man kan enkelt prøve ut ulike aktører før man bestemmer seg.

Er det billigere med matkasse?

Mange lurer på om det er billigere med matkasse, men dette vil komme an på husholdningens kjøps vaner og hvor flinke de er til planlegge innkjøp og minske matsvinn. Det kan være lurt å ta en titt på sitt matbudsjett og sammenligne det med hva det vil koste å prøve en matkasse.

Mange vil kunne spare tid på å velge enkelte matkasser slik at man får mer tid til arbeid eller andre sysler man kan tjene penger på og for noen er tid penger. Den største besparelsen for mange vil nok komme i form av frigjort tid.

Hvis du vil vite mer om dette emnet så har vi skrevet en hel artikkel om nettopp dette. Den kan du lese her.

Hvorfor velge en matkasse i Kristiansand?

Det er flere grunner til å velge en matkasse i Kristiansand. Noen av disse er at man kan spare penger og tid samtidig som det er lettere å spise sunt, variert og næringsrikt. Følg bedre med på kostholdet til husholdningen og unngå unødvendige kjøp på butikken.

For å finne ut om det er økonomisk gunstig for din husholdning ved å ta en titt på matbudsjettet og sammenlign så prisene til de ulike aktørene for å finne riktig kasse til din husholdning.

Null bindingstid. Avslutt tjenesten enkelt eller prøv ut ulike aktører til du eller dere finner en favoritt leverandør. Hvilken aktør din husholdning vil foretrekke vil nok variere noe.

Fremdeles usikker for hvilken aktør du skal gå for? klikk her for å lese vår test av beste matkasse. Uavhengig av om du velger HelloFresh, Adams matkasse, Godtlevert eller noen av de andre leverandørene er vi i matkassetorget.no sikre på at du vil bli fornøyd.

Kristiansand er kjent for sin dyrepark og denne kan du lese mer om her.

Hvis du bor i Stavanger eller Haugesund kan du klikke på en av byene for å lese mer om hvem som tilbyr matkasser i disse byene.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan ser menyene til matkasser ut?

Det vil variere noe avhengig av hvilken aktør du velger, men de fleste lar deg sette sammen din egne meny av utvalgte retter eller så kan man gå for en fastsatt matkasse satt sammen av kokkene i de ulike firmaene selv.

Er Godtlevert og Adams matkasse det samme?

Nei, det er to ulike bedrifter som er eid av den samme bedriften. De har ulike menyer og matkasser, men noe vil nok være litt likt siden de er eid av den samme bedriften. Godtlevertgruppen AS eier både Adams matkasse og Godtlevert.

Finnes det matkasser for single i Kristiansand?

Ja, Godtlevert og Trenogmat tilbyr matkasser for single. Man kan også bestille en matkasse for 2 personer 3 dager i uken og få dobbelt så mye mat til en billigere pris.

Leverer Adams matkasse i Kristiansand?

Ja, de leverer matkasser i Kristiansand. Prisene begynner fra kr 703,20,- for 2 personer 3 dager i uken og opp til kr 1769,- for 6 personer 5 dager i uken. Du kan sjekke ut menyen deres og hva de kan tilby ved å klikke deg inn på deres nettside for å lese mer.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Matkassetorget | Sammenlign og finn beste matkasse
Logo