Matkasse Oslo (mai 2024)

På utkikk etter matkasser i Oslo? Her vil vi liste flere leverandører som leverer matkasser i Oslo og omegn slik at det skal bli lettere for deg å velge en matkasse.

Det finnes flere aktører som leverer matkasser i Oslo og det kan være vanskelig å velge nettopp hvilken aktør man vil gå for. I denne artikkelen skal vi vise deg ulike aktører slik at det blir lettere for din husholdning å velge hvilken aktør du vil gå for. Hvis du vil lese en mer omfattende test kan du lese vår test av beste matkasse.

Her er flere aktører som leverer ulike matkasser i Oslo og omegn.

Matkasser i Oslo

Her er noen av de største aktørene som leverer i Oslo og enkelte områder rundt Oslo. Prisene vi viser er for den billigste matkassen de har, men de tilbyr også andre muligheter med flere antall middager i uken og til flere antall personer. Du kan selv sjekke hva de ulike aktørene har å tilby ved å klikke på se dagens kampanjer.

10
HelloFresh Logo billigste matkasse

HelloFresh Matkassetorget.no sin testvinner

Matkassetorget.no sin testvinner. Dette er et sikkert valg for de fleste husholdninger og her finner både store og små smakfulle og spennende matretter.
Fra kr 410,-Kr 759,- Se dagens kampanjer
10
Adams Matkasse logo

Adams Matkasse Inspirasjonsrike retter

Adams matkasse har et stort utvalg matretter og havnet på en solid 3. plass i vår test av beste matkasse. De tilbyr mange spennende matkasser med gode råvarer.
Fra kr 703,-Kr 879,- Se dagens kampanjer
10
Godtlevert Logo billigste matkasse

Godtlevert Kanskje de beste råvarene?

Godtlevert endte på en sikker 2.plass i vår test og innehar høy kvalitetssikring i alle ledd. De har det største valgbare utvalget av matretter man kan velge mellom med over 85 retter.
Fra kr 594,30,-Kr 849,- Se dagens kampanjer
10
Singelkasse spisriktig logo

Spisriktig Ferdig tilberedte middager som bare må varmes

Spisriktig har lagt seg litt på det sunnere segmentet og tilbyr flere spennende matkasser med ferdig tilberedte matretter. De tilbyr halal for de som ønsker det.
Fra kr 589,- Se dagens kampanjer
10
Singelkasse makroboks Logo

Makroboks Ferdig tilberedte middager som bare må varmes

Helt ferdiglagede middag du kun trenger å varme. Makroboks har siktet på segmentet ferdiglagede matkasser og leverer spennende uke menyer hvor man kan velge mellom 7 ulike matretter som forandrer seg hver uke.
Fra kr 423,33,- Se dagens kampanjer
10
Matkasser med protein. Trenogmat logo

Trenogmat Proteinrike måltider for folk som trener

Trenotmat har ferdiglagede middager og satser stort mot folk som lever en aktiv livsstil. Her får du proteinrike måltid eller sunnere og lettere alternativer hvis du vil passe kostholdet.
Fra kr 828,- Se dagens kampanjer
10
Kokkeløren logo

Kokkeløren Lokale råvarer

Kokkeløren sin matkasse inneholder råvarer av høy kvalitet fra en rekke norske produsenter. Her får du restaurant kvalitet mat levert rett hjem.

Alle leverandører tilbyr noe ulike produkter og det kan selv være lurt å sjekke hva de tilbyr før du bestemmer deg. Selv om noen av prisene varierer mye kan innholdet være ulikt. Sjekk selv hva de ulike leverandørene har å tilby ved å klikke på se dagens kampanjer.

Prisene vil variere noe avhengig av nye tilbud, matkasser eller variasjon i pris over tid. Husk alltid å sjekk prisen selv før du bestiller.

Hvem leverer matkasser i Oslo?

Det er mange aktører som leverer matkasser i Oslo. I punktlisten under vil vi ta for oss de aller fleste.

Fordeler og ulemper med en matkasse i Oslo

Det er flere fordeler og noen ulemper ved å velge en matkasse i Oslo og her skal vi ta for oss noen av de største.

Fordeler
 • Spar penger.
 • Spar tid i en hektisk hverdag.
 • Levert rett hjem.
 • Null bindingstid. Test ut ulike aktører for å se om matkasser er noe for deg.
 • Unngå unødvendig matsvinn eller unødvendige innkjøp.
 • Allergivennlige alternativ.
 • Gå mindre ut å spis ved å få restaurant kvalitet levert rett hjem.
 • Lettere å følge med på kostholdet sitt.
Ulemper
 • Kan være noe dyrere.
 • Enkelte aktører har lite fleksible leveringstidspunkt.
 • Hvis man har sterke preferanser eller diett krav kan det være litt mindre utvalg.
 • Mindre utvalg enn i butikken.

Mer variasjon i kostholdet

Ved å velge en matkasse vil man hele tiden få nye spennende middager levert rett hjem. Det gjør det enklere å spise varierte måltid med sunn og næringsrik mat. Det er også mange ulike typer matkasser man kan velge mellom slik som vegetarisk, glutenfrie, familievennlige og sunne og lette alternativer. Det gjør det enklere å spise variert og samtidig ha bedre oversikt over kostholdet sitt.

Ferdig planlagte måltid satt sammen av kokkene selv

Man kan selv velge å sette sammen sin helt egne meny ved å velge rettene selv eller så kan man benytte seg av en av de ferdige matkassene som forandrer seg på ukentlig basis satt sammen av kokkene selv. Her vil man få varierte måltider og vil oppleve spennende nye matretter i tillegg til nye favoritter. Slik slipper man å planlegge innkjøp og middager samtidig som man vil få oppleve mange nye matretter.

Hvorfor velge en matkasse i Oslo?

Det kan være tidsbesparende og økonomisk gunstig for husholdningen å gå for en matkasse. Det er også lettere å tilrettelegge for allergener eller andre preferanser som kosthold eller diett. Her kan det være mye tid å spare hvis man velger en matkasse som inneholder ferdig tilberedte matretter. Disse matkassene blir selvfølgelig levert rett hjem til deg.

Det er heller ingen bindingstid slik at du kan teste ut ulike aktører eller matkasser generelt for å finne ut om det er noe for din husholdning. Hvorfor ikke prøve en matkasse i Oslo? Enten du velger HelloFresh, Adams matkasse, Godtlevert eller noen av de andre aktørene er vi i matkassetorget.no rimelig sikker på at du vil bli fornøyd med deres tjenester.

Hvis du vil lese mer om hvordan de ulike aktørene gjør det generelt kan du klikke her for å lese vår test av beste matkasse.

Hvis du vurderer en tur til Oslo kan du lese mer om hva det er å gjøre her.

Hvis du bor i noen av disse byene rundt Oslo kan du lese om de leverer til deg ved å klikke inn på en av byene. Fredrikstad og Sarpsborg, Drammen, Porsgrunn og Skien, Tønsberg, Moss, Sandefjord.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan fungerer menyene til matkasser?

Mange vil tilby matkasser som er ferdig satt sammen av ulike retter som forandrer seg på ukentlig baiss, men mange aktører vil gi deg muligheten til å sette sammen din helt egne matkasse ved å velge mellom ulike matretter.

Leverer Adams matkasse i Oslo?

Ja, Adams matkasse leverer matkasser i Oslo og området rundt Oslo. Du kan selv sjekke om de leverer til deg ved å klikke inn på Adams matkasse sin nettside også fylle inn postnummeret der du bor for å se om de leverer til din husholdning.

Kan man få matkasser med ferdiglagede middager i Oslo?

Ja, det er flere aktører som leverer ferdiglagede middager i Oslo i form av en matkasse. Noen av disse er Spisriktig, Makroboks og Trenogmat. Du kan selv sjekke om de leverer til deg ved å gå inn på nettsiden deres også taste inn postnummeret der du ønsker det levert.

Kan man få matkasse fra Godtlevert i Oslo?

Ja, Godtlevert leverer matkasser i Oslo og du kan selv sjekke om de leverer til deg ved å gå inn på deres nettside også fylle inn ditt postnummer. Godtlevert er en av Norges aller største aktører og leverer i store deler av landet.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Matkassetorget | Sammenlign og finn beste matkasse
Logo