Matkasse i Porsgrunn og Skien (mai 2024)

Det finnes flere leverandører som leverer matkasser i Skien og Porsgrunn. I denne artikkelen vil vi vise deg noen av disse samtidig som det blir lettere for deg å sammenligne priser.
Matkasse i Porsgrunn og Skien. Biff med asparges.

Matkasser er i vinden og det kan være vanskelig å vite hvilken matkasse du skal velge. I denne artikkelen skal vi vise deg noen aktører som leverer matkasser i Porsgrunn og Skien slik at det blir lettere for deg å velge riktig aktør. Her kan du enkelt sammenligne priser og klikke deg videre til de ulike leverandørene av matkasser.

Klikk her for å lese en omfattende test av de fleste aktørene i denne artikkelen. Her får du mer generell info rundt de ulike aktørene samtidig som du får sett hvordan de har gjort det i vår test av beste matkasse i 2023.

Matkasser i Porsgrunn og Skien

Her vil vi vise deg noen av de største aktørene som leverer matkasser i Porsgrunn og Skien. Det kan være vanskelig å sammenligne priser, men vi har gjort det litt enklere for deg.

Prisene under vil være for deres billigste alternativ, men de ulike aktørene tilbyr også matkasser for flere personer med flere måltid i uken. Du kan selv finne ut om de ulike aktørene dekker din husholdnings behov ved å klikke på se dagens kampanjer.

10
HelloFresh Logo billigste matkasse

HelloFresh Matkassetorget.no sin testvinner

Verdensledende aktør og vår testvinner av beste matkasse. Her får du spennende middager fra alle verdens kanter.
Fra kr 410,-Kr 759,- Se dagens kampanjer
10
Adams Matkasse logo

Adams Matkasse Inspirasjonsrike retter

Adams matkase er en aktør med lang erfaring som leverer matkasser med høy kvalitet. Her finner nok alle inspirasjonsrike og gode middager som faller i smak hos hele familien.
Fra kr 703,-Kr 879,- Se dagens kampanjer
10
Godtlevert Logo billigste matkasse

Godtlevert Kanskje de beste råvarene?

Godtlevert endte på en 2.plass i vår test og vi kan trygt anbefale denne aktøren. Her finner du over 85 ulike middager du kan velge mellom.
Fra kr 594,30,-Kr 849,- Se dagens kampanjer
10
Matkasser med protein. Trenogmat logo

Trenogmat Proteinrike måltider for folk som trener

Ferdig tilberedte måltid for folk som er aktive eller bare vil spise litt sunnere.
Fra kr 828,- Se dagens kampanjer
10
Spisriktig logo

Spisriktig Ferdig tilberedte middager

Spisriktig satser på sunne matkasser og tilbyr også hala. Her finner du mye spennende. Middagene er ferdig tilberedte og må bare varmes.
10
Kokkeløren logo

Kokkeløren Lokale råvarer

Kokkeløren leverer matkasser stappfulle i lokale råvarer fra Norske produsenter. Her får du restaurant mat levert rett hjem.

Prisene vil vise deres billigste alternativ, men de ulike aktørene har også større matkasser for flere personer og med flere middager i uken. Her kan du lese litt mer om de ulike prisene på matkasser for flere personer.

Prisene vil kunne variere over tid på grunn av ting som nye produkter, tilbud, variasjon i pris over tid. Det er alltid lurt å dobbeltsjekke prisen selv før du bestiller.

Hvem leverer matkasser i Porsgrunn og Skien?

Det er flere leverandører som leverer matkasser i Porsgrunn og Skien. Noen av disse er:

Hvis du bor i Oslo eller områder rundt hovedstaten kan du lese mer om hvem som leverer matkasser i Oslo her.

Fordeler og ulemper med en matkasse i Porsgrunn og Drammen

Det kan være vanskelig å bestemme seg om man vil teste ut en matkasse, men vi har gjort det litt lettere ved å lage en punktliste med fordeler og ulemper slik at det blir lettere for husholdningen å bestemme ser. Her er noen av de største fordelene og ulempene:

Fordeler
 • Mange vil kunne spare penger.
 • Enkelte matkasser er raske og enkle eller inneholder ferdig tilberedte middager. Spar tid.
 • Mindre turer til butikken. Få middagene levert rett hjem.
 • Ikke noe bindingstid. Test ut ulike matkasser eller avslutt tjenesten enkelt.
 • Få ned matsvinnet.
 • Mange har allergivennlige muligheter.
 • Spise hjemme oftere med gode middager levert rett hjem.
 • Lettere å ta hensyn til kosthold og diett.
 • Sunn, variert og næringsrik mat.
Ulemper
 • Det kan være dyrere for enkelte husholdninger.
 • Mindre utvalg av leverandører hvis man ikke bor sentralt.
 • Med sterke diett krav vil det bli mindre å velge mellom.
 • Man har større valgmuligheter ved å handle selv.
 • Noen aktører har ganske rigide leveringsmuligheter.

Hvorfor velge en matkasse i Porsgrunn eller Skien?

Mange vil kunne spare en del penger ved å unngå unødvendige innkjøp samtidig som det blir mindre matsvinn. Den største besparelsen for mange vil nok komme i form av tid siden det kan være mye tid å spare avhengig av hvilken matkasse man velger. Her får du sunn, variert og næringsrik mat slik at det blir enklere å spise sunt.

Husk å sjekk matbudsjettet ditt og sammenlign det med prisene på de ulike matkassene. Her kan det være mye penger å spare for enkelte husholdninger avhengig av hvilken leverandør du velger. Enten du velger HelloFresh, Adams matkasse, Godtlevert eller noen av de andre leverandørene er vi rimelig sikre på at du vil bli fornøyd.

De har ikke noen form for bindingstid og man kan enkelt teste ut flere leverandører før man bestemmer seg eller avslutte og pause tjenesten enkelt.

Har du eller dere fremdeles ikke bestemt dere? Du kan klikke her for å lese en omfattende test av de fleste aktørene i denne artikkelen slik at det blir enklere å velge riktig matkasse for din husholdning.

Porsgrunn og Skien ble i 2021 kåret til Norges mest attraktive byer. Du kan lese mer om dette her.

Ofte stilte spørsmål

Kan man få varm mat levert på døren i Porsgrunn og Skien?

Ja, man kan bestille take away eller benytte seg av en såkalt matkasse med middager som kun må varmes. Noen av aktørene som tilbyr matkasser med middager som kun må varmes er Spisriktig og Trenogmat.

Kan man få morgenlevering av matkasser?

Det er mange aktører som leverer matkasser om morningen. Noen av disse er HelloFresh, Adams matkasse og Godtlevert. Du kan selv sjekke hvilke dager og tidspunkt de leverer på ved å klikke deg inn på deres nettside og taste inn ditt postnummer.

Finnes det matkasser for single?

Enkelte aktører som Godtlevert, Spisriktig og Trenogmat tilbyr matkasser spesifikt for single, men man kan også velge en matkasse for 2 personer 3 dager i uken og få dobbelt så mye mat selv om man må spise det samme måltidet to ganger. Dette vil også være en billigere løsning siden man får mer mat for pengene.

Leverer Adams matkasse i Porsgrunn og Skien?

Ja, de leverer matkasser i Porgrunn og Skien. Deres billigste matkasse koster 703,20,- og inneholder middager for 2 personer 3 dager i uken.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Matkassetorget | Sammenlign og finn beste matkasse
Logo