Matkasse med fisk (april 2024)

På utkikk etter matkasser med fisk? Det er flere leverandører som tilbyr gode matkasser stappfulle av matretter med fisk. I denne artikkelen skal vi ta for oss noen av de største aktørene og gi deg tilbud og forslag til hvordan du kan velge en matkasse full i smakfulle retter med fisk.
Matkasse med fisk. Laks i soyasaus

Ekstra glad i fisk? Her finner du flere spennende matkasser med kjente og ukjente matretter. Finn nye favoritter eller gjenoppdag gamle klassikere. I denne artikkelen skal vi ta for oss de aktørene som tilbyr flest matretter som inneholder fisk. Vi har derfor valgt å ta med de tre største aktørene som leverer matkasser med fisk slik at du kan spise fisk hele uken eller så ofte som ønskelig!

Hvis du er på utkikk etter andre matkasser eller vil se hvilke leverandører vi mener er best kan du lese vår test av beste matkasse 2024.

Vi skal vise deg noen tilbud og fortelle mer om hvordan du velger riktig matkasse med fisk.

Matkasse med fisk for 2 personer

Her kan du se flere alternativer om du vil ha matkasse som inneholder fiskeretter for 2 personer 3 dager i uken. De aktuelle leverandørene tilbyr også retter for flere eller færre personer og flere antall middager i uken.

10
HelloFresh Logo billigste matkasse

HelloFresh Matkassetorget.no sin testvinner

Verdensledende i matkasse bransjen. HelloFresh har høy kvalitetssikring i alle ledd og kan tilby matretter fra aller verdens kanter. Her finner du mange spannede og velsmakende matretter med fisk i seg.
Kr 410,-Kr 759,- Se dagens kampanjer
10
Adams matkasse Logo billigste matkasse

Adams Matkasse Inspirasjonsrike retter

Adams matkasse er en av Norges største leverandører av matkasser og en av de første aktørene i Norge. Med Adam Bjerck i spissen leverer de mange inspirasjonsrike retter fulle av fisk.
Kr 703,-Kr 879,- Se dagens kampanjer
10
Godtlevert Logo billigste matkasse

Godtlevert Kanskje de beste råvarene?

Godtlevert ble nummer to i vårt test av beste matkasse og tilbyr et stort antall retter å velge mellom. Her finner helt sikkert alle noe som faller i smak og de har mange gode fiskeretter.
Kr 594,30,-Kr 849,- Se dagens kampanjer
Matkasse med fisk for 2 personer. Fisk i smørsaus.

Matkasse med fisk for 4 personer

Matkasse med fisk for 4 personer 3 dager i uken. De aktuelle leverandørene tilbyr også flere muligheter. Klikk på se dagens kampanjer for mer informasjon om hva de ulike leverandørene har å tilby.

10
HelloFresh Logo billigste matkasse

HelloFresh Matkassetorget.no sin testvinner

HVerdensledende i matkasse bransjen. HelloFresh har høy kvalitetssikring i alle ledd og kan tilby matretter fra aller verdens kanter. Her finner du mange spannede og velsmakende matretter med fisk i seg.
Kr 580,-Kr 999,- Se dagens kampanjer
10
Adams matkasse Logo billigste matkasse

Adams matkasse Inspirasjonsrike retter

Adams matkasse er en av Norges største leverandører av matkasser og en av de første aktørene i Norge. Med Adam Bjerck i spissen leverer de mange inspirasjonsrike retter fulle av fisk.
Kr 831,20,-Kr 1039,- Se dagens kampanjer
10
Godtlevert Logo billigste matkasse

Godtlevert Kanskje de beste råvarene?

Godtlevert ble nummer to i vårt test av beste matkasse og tilbyr et stort antall retter å velge mellom. Her finner helt sikkert alle noe som faller i smak og de har mange gode fiskeretter.
Kr 699,30,-Kr 999,- Se dagens kampanjer

Ovenfor vil vi kun vise en liten andel av mulighetene hos de forskjellige aktørene. Aktørene tilbyr alt fra 3 retter for 1 person i uken til 6 retter for 5 personer i uken. Prisene vil også variere.

Usikker på hvilken aktør du vil gå for? Les vår test av beste matkasse 2024.

Matkasse med fiske meny

De fleste leverandørene tilbyr ferdig fastsatte menyer på sine ulike matkasser. Disse kan inneholde forskjellig antall matretter med fisk, men man kan også lage sin helt egne matkasse ved å sette sammen de matrettene man vil ha fra deres meny. Slik kan du få en hel uke meny med kun fiskeretter eller så mange måltider med fisk eller annet du vil ha. Det velger du helt selv!

Matkassene blir levert rett til din leveringsadresse og de er kjappe og enkle å tilberede selv uten noe særlig erfaring på kjøkkenet.

Hvem leverer matkasser med fisk?

HelloFresh, Adams matkasse, godtlevert er noen av aktørene som leverer matkasser stappfulle av velsmakende fiskeretter.

For å sjekke om de leverer til deg kan du klikke inn på en av de aktuelle leverandørene ovenfor også skrive inn postnummeret ditt på deres nettside.

Hvordan få en matkasse levert hjem

Få en matkasse full i gode middager levert hjem til deg ved å følge disse enkle stegene.

 1. Sjekk hvilke diett krav og preferanser din husholdning har.
 2. Gå igjennom hvor mange middager man vil ha levert i uken og til hvor mange personer.
 3. Hvilke leverandører tilfredsstiller nok krav.
 4. Leverer den aktuelle leverandøren til dere? Dette kan du sjekke ved å skrive inn postnummeret ditt på deres nettside.
 5. Ta en titt på menyene til de ulike aktørene. Her kan det være store variasjoner i hva de kan levere samtidig som de alle har ulike antall retter med fisk etc.
 6. Velg leveringstidpunk og dag. Sjåføren vil så sette kassen fra seg på en trygg plass eller levere den personlig til deg.
 7. Husk å ta inn matkassen så fort som mulig slik at råvarene holder seg lengst mulig.
 8. Følg de enkle og raske oppskriftene og nyt et velsmakende måltid.
 9. God middag!

De billigste matkassene med fisk.

Det er flere billige matkasser med fisk å velge mellom. Dette er de billigste aktørene som tilbyr flest mulig matretter i matkassene sine som inneholder fisk.

HelloFresh sin billigste matkasse med fisk koster fra kr 410,- opp til kr 1299,- avhengig av antall måltid og personer i uken. Adams matkasse koster fra kr 703,- opp til kr 1769,-. Mens Godtlevert koster fra kr 594,30,- opp til kr 1549,-.

Prisene vil variere ut i fra antall middager i uken og hvor mange personer man er. Det kan også være noe variasjon i forhold til rabatter, forandringer i pris eller nye produkter.

Er det billigere med en matkasse enn mat i butikken?

Hvorvidt det er lønnsomt for din husholdning vil variere avhengig av kjøps vaner, valg av matkasse, matsvinn og andre faktorer. Her er noen punkter som gjør at man kan spare penger ved å velge en matkasse.

 • Sparer tid og penger ved å slippe å dra på butikken for å handle.
 • Det er lettere å porsjonere riktig og unngå matsvinn.
 • Tidsbesparende slik at man kan bruke mer tid på jobb eller andre sysler avhengig av hvilken matkasse man velger.
 • Hvilke kjøpsvaner har man? Blir det mye matsvinn og unødvendige innkjøp eller overspising. Ferdig porsjonerte retter levert rett hjem kan hjelpe til for å unngå det.

Her må husholdningen gå gjennom sine kjøps vaner og se på sitt matbudsjett for så å sammenligne det med hva det koster for en matkasse. Det er ingen bindingstid og man kan enkelt teste det ut også gjøre seg opp en mening i ettertid.

Matkasse med fisk for single

Ut i fra egen erfaring kan det være kjedelig å lage mat kun til seg selv. Det fører ofte til lite variasjon eller raske løsninger som å dra ut å spise. Dette kan være dyrt og usunt i lengden og da kan det lønne seg med en matkasse for single. Det er noen leverandører som tilbyr matkasser for single, men man kan også bestille en matkasse for 2 personer med 3 middager i uken slik at man enten har samme middag to dager på rad eller middag og lunsj. Dette er ofte billigere enn singelkasser.

Enkelte leverandører tilbyr også helt ferdig tilberedte retter. Hvis du vil lese mer om disse og andre leverandører som tilbyr matkasser for en person kan du klikke her.

Fordeler og ulemper med matkasser som inneholder fisk

Her er noen av negative og positive ting med å velge en matkasse. Vi har valgt å ta for oss noen av de største og viktigste.

Positivt
 • Det går an å spare penger ved å velge en matkasse.
 • Dra sjeldnere på butikken.
 • Spis sunn, variert og god mat.
 • Opplev nye matretter og smakskombinasjoner.
 • Spar tid i en hektisk hverdag.
 • De fleste aktørene har ingen bindingstid.
 • Levert der du vil.
 • Lette og raskeoppskrifter og enkelte leverandører tilbyr ferdig tilberedt mat kan kun trenger å varme opp.
 • Hvis noen i husholdningen har allergener eller intoleranser kan man finne retter som ikke inneholder disse.
 • Holdt styr på kostholdet ditt enklere.
Negativt
 • Noe dyrere enn å skulle handle inn varene i butikken, men det kan fremdeles lønne seg.
 • Mindre utvalg enn i butikkene avhengig av hvor man bor.
 • Lite fleksible leveringstider og muligheter fra mange aktører.
 • Hvis man har diett krav eller preferanser som fisk etc. så vil det være en del mindre valgmuligheter å velge mellom, men hvis man liker alt så er det veldig variert.

Hvorfor velge en matkasse med fisk?

Det er flere gode grunner til å velge en matkasse med fisk. Det kan være lønnsomt for din husholdning da man slipper unødvendig innkjøp, ekstra turer på butikken, mindre matsvinn også kan man spare mye tid avhengig av hvilken matkasse man kjøper.

Matkassene inneholder smakfulle, spennende matretter som er enkle og raske å tilberede. Her kan til og med noen helt uten erfaring følge oppskriftene og man får restaurant kvalitet levert rett hjem til en mye billigere pris.

Det er ingen bindingstid hos de fleste aktørene og veldig enkelt å enten pause kundeforholdet eller avslutte forholdet hvis man vil. Det kan også være lurt å prøve forskjellige aktører for å finne sin favoritt.

Hvorfor ikke velge en matkasse med fisk? Prøv ut de forskjellige aktørene for å finne din favoritt.

Hvorfor velge en matkasse med fisk? Laks med råkost.

Hvordan velge en matkasse med fiskeretter?

HelloFresh, Adams matkasse og Godtlevert er alle aktører som har mange spennende fiskeretter å velge mellom, men hvordan vet du hvilken du skal velge. Her er noen holdepunkt det er viktig å tenke på når man velger sin leverandør eller type matkasse.

 • Karlegg husholdningens preferanser og diett krav slik som flere måltider med fisk eller allergener etc.
 • Finn ut hvor mange personer dere er og antall måltid i uken.
 • Sjekke om de leverer i ditt område ved å klikke på en av lenkene ovenfor også taste inn postnummeret hvor du ønsker det levert.
 • Husk å ta en titt på menyene til de forskjellige aktørene. Her kan det være store variasjoner og enkelte kan ha flere retter din husholdning vil ha enn andre.
 • Sammenligne priser hos de forskjellige aktørene og ta en titt på budsjettet ditt. Her kan det være mye penger å spare.
 • Vi anbefaler alle å teste ut de forskjellige leverandørene for å finne din husholdnings favoritt. Det er ingen bindingstid og enkelt å bytte leverandør.

Har du eller dere fremdeles ikke bestemt dere for en leverandør eller matkasse?. Her kan du se vår test av beste matkasse 2024 som kanskje gjør det enklere å velge riktig matkasse for din husholdning.

Ofte stilte spørsmål

Hvilken matkasse er best i test?

HelloFresh stakk av med seieren i matkassetorget.no sin best i test. De leverer gjennomgående høy kvalitetssikring i alle ledd og tilbyr matretter fra alle verdens hjørner som verdensledende aktør i matkasse bransjen. Hvilken matkasse individuelle personer finner best vil nok variere og det er lurt å teste ut flere aktører for å finne ut hvilken man selv foretrekker.

Har godtlevert matkasser med fisk?

Ja, Godtlevert tilbyr matkasser som inneholder fisk. Prisen begynner fra kr 594,30 til kr 1549,-. Her får du smakfulle retter fra en av Norges største leverandører av matkasser. Sett sammen din egne meny eller velg en meny laget av kokkene i Godtlevert som forandrer seg på ukentlig basis.

Har Adams matkasse fiskeretter?

Ja, Adams matkasse har mange fiskeretter man kan velge mellom. Enten du er pescetarianer eller bare veldig glad i fisk finner du spennende og inspirasjonsrike matretter hos Adams matkasse. Prisene begynner fra kr 703,20,- til kr 1769,-,

Kan man spise fisk hver dag trygt?

Ja, det kan man hvis man unngår de verste fisketypene som inneholder mest tungmetall etc. Det er nesten umulig å spise for mye fisk slik at det blir helseskadelig med et helt normalt kosthold. Hvis du vil lese mer om dette kan du klikke her.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Matkassetorget | Sammenlign og finn beste matkasse
Logo