Matkasse Mo i Rana (juni 2024)

Harstad ligger veldig langt nord og vil med dette bare ha 2 leverandører som leverer matkasser til Harstad. VI skal ta for oss disse i vår artikkel og skrive litt mer om hva de tilbyr slik at det blir lettere for deg å velge.
Matkasse i Harstad. Havnen i Harstad.

Matkasser blir mer og mer populært, og mange anser det kanskje som en luksusvare. Matkasser er veldig kompetitive på pris avhengig av hvilken aktør og til hvor mange personer man bestiller det til. Hvis du bor i Mo i Rana og lurer på om du kan bestille en matkasse er svaret ja, det kan du!

Vi har utført en omfattende test av 6 ulike matkasser for å finne de beste leverandørene slik at det blir enklere for deg å velge hvem du vil gå for. Det er dessverre bare to av disse som leverer i Mo i Rana, og vi mener at de leverer veldig gode produkter begge to.

Du kan trygt velge begge aktørene med god samvittighet. Her er det muligens bare smakspreferanser som skiller de ulike aktørene. Vi vil anbefale våre lesere å teste ut flere ulike matkasser og leverandører til man finner sin favoritt. Det går også an å bytte mellom ulike aktører over tid.

Matkasser Mo i Rana

Det er dessverre ikke mange aktører som leverer matkasser i Mo i Rana, men Adams matkasse og Godtlevert tilbyr leveranser i Mo i Rana.

Vi vil vise deg noen priser for deres billigste alternativ som er matkasser for 2 personer, 3 dager i uken. De tilbyr også matkasser til flere personer, og disse vil være dyrere. Du kan selv sjekke hva en matkasse til din husholdning koster ved å klikke på se dagens kampanjer.

10
Adams Matkasse logo

Adams Matkasse Inspirasjonsrike retter

En av Norges største aktører. De havnet på en solid 3. plass i vår test av matkasser og leverer gjennomgående høy kvalitet i alle ledd.
Fra kr 703,-Kr 879,- Se dagens kampanjer
10
Godtlevert Logo billigste matkasse

Godtlevert Kanskje de beste råvarene?

Godtlevert stakk av med en god 2. plass i vår test av beste matkasser. De har over 85 ulike middager å velge mellom, og her finner nok hele familien noe som faller i smak.
Fra kr 594,30,-Kr 849,- Se dagens kampanjer

Hvis du vil vite mer om prisene på ulike matkasser kan du lese vår artikkel om priser på matkasser.

Prisene kan variere over tid, og det kan være lurt å sjekke prisene selv før du bestiller. Vi anbefaler alle våre lesere å selv sjekke prisene før de bestiller noe.

Hvem leverer matkasser i Mo i Rana

Det er ikke mange som leverer matkasser i Mo i Rana. Det er kun Adams matkasse og Godtlevert som leverer matkasser helt til Mo i rana.

Hvem leverer matkasser i Mo i Rana. BIlde av en pizza.

Fordeler og ulemper med en matkasse i Mo i Rana

Den største ulempen når det kommer til matkasser i Mo i rana er at det kun er to aktører som leverer matkasser helt hit. Hvis man bor i litt mer sentrale byer vil man kunne velge mellom flere ulike aktører.

Fordeler
 • Det er mulig å spare penger avhengig av eget forbruk og valg av matkasse.
 • Middagene er enkle og raske å tilberede.
 • Slipp unødvendige innkjøp og ekstra turer på butikken.
 • Null bindingstid – Avslutt abonnementet når du vil.
 • Unngå matsvinn.
 • Cøliaki og allergivennlige muligheter.
 • Få det levert på døren.
 • Mye lettere å spise sunt og variert.
 • Heldigvis leverer to av de største og beste aktørene i Norge til Mo i Rana.
Ulemper
 • Kan være dyrere hvis man er flink til å planlegge innkjøp.
 • Få valg i forhold til store byer.
 • Veldig lite utvalg hvis man har sterke diettkrav.
 • Lite fleksibilitet i forhold til hva man vil ha til middag.
 • Rigide leveringsdatoer i løpet av uken.

Hvorfor velge en matkasse i Mo i Rana?

Gjør det lettere å unngå unødvendige innkjøp og matsvinn. Her kan man spare penger hvis man har litt dårlige kjøpsvaner eller sliter med å unngå unødvendige innkjøp. Det er også mer lønnsømt for litt større familier da man får lavere porsjonspris. Man får variert og sunn kost uten å måtte planlegge selv. De tilbyr til og med lavkarbo matkasser for de som ønsker å spise lett.. Slik kan man spare både tid og penger i en ellers hektisk hverdag.

Smaken er som baken, og den er delt! Vi vil derfor anbefale alle våre lesere om å teste ut ulike matkasser for å finne sine favoritter. Det er også mulig å bytte leverandør hvis man går lei.

Vi har gjennomført en omfattende test av ulike matkasse leverandører, og hvis du vil vite mer om de ulike aktørene og hvordan vi har valgt å rangere de kan du lese vår test i sin helhet for å finne ut om du bør velge Adams matkasse eller Godtlevert.

Hvis du vil være turist i egen by eller nylig har flyttet til Mo i Rana å lurer på hva man kan finne på der kan vi anbefale denne artikkelen fra Tripadvidsor om 10 ulike ting man kan finne på i Mo i Rana.

Hvis du befinner deg i noen byer i nærheten av Mo i Rana som for eksempel: Tromsø. Trondheim , Ålesund eller Bodø har vi også skrevet artikler om hvilke leverandører som leverer matkasser hit også.

Ofte stilte spørsmål

Leverer Adams Matkasse i Mo i Rana?

Ja, Adams matkasse leverer matkasser i Mo i rana.

Hva koster en matkasse fra Godtlevert?

Det varierer avhengig av hvilken matkasse man velger. Prisene begynner fra kr 594,30,-og går helt opptil kr 1549,-. Dette avhenger av antall porsjoner og personer man ønsker middag til i uken.

Leverer Godtlevert i Mo i Rana?

Ja, Godtlevert leverer matkasser i Mo i Rana på lik linje som Adams matkasse.

Kan man få levert matkasser i Trondheim?

Ja. Flere aktører leverer matkasser i Trondheim. Noen av disse er: HelloFresh, Adams matkasse, og Godtlevert.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Matkassetorget | Sammenlign og finn beste matkasse
Logo