Matkasse Narvik (juli 2024)

Narvik med sin beliggenhet gjør at ikke alle aktørene leverer matkasser hit, men frykt ikke. To av de største og beste aktørene på markedet, nemlig Adams matkasse og Godtlevert gjør nettopp dette. Her er det mye spennende å velge mellom, og vi kan trygt anbefale begge aktørene.
Narvik Sentrum

Matkasser blir mer og mer populært, og de ulike aktørene leverer i stadig til nye områder. Enkelte leverer også ganske langt nord, og vi skal ta for oss ulike aktører som leverer matkasser i Narvik i denne artikkelen. Det er dessverre ikke alle aktørene som har våget seg så langt nord, men det er noen.

Matkasser Narvik

Her skal vi vise deg de ulike aktørene som leverer matkasser i Narvik slik at det blir lettere for deg å finne riktig leverandør.

Prisene i tabellen nedenfor er for deres billigste alternativ til 2 personer med 3 middager i uken. Disse vil variere i pris avhengig av antall personer og måltider i uken man velger.

10
Adams Matkasse logo

Adams Matkasse Inspirasjonsrike retter

En av Norges største aktører. De havnet på en solid 3. plass i vår test av matkasser og leverer gjennomgående høy kvalitet i alle ledd.
Fra kr 703,-Kr 879,- Se dagens kampanjer
10
Godtlevert Logo billigste matkasse

Godtlevert Kanskje de beste råvarene?

Godtlevert stakk av med en god 2. plass i vår test av beste matkasser. De har over 85 ulike middager å velge mellom, og her finner nok hele familien noe som faller i smak.
Fra kr 594,30,-Kr 849,- Se dagens kampanjer

Du kan lese mer om de ulike prisene i vår artikkel om pris på matkasser. Slik vil du finne ut hva de ulike matkassene til forskjellig antall personer koster.

Vi vil minne folk på at de selv må sjekke de ulike prisene før de velger å bestille. Disse kan variere over tid, avhenge av tilbud og andre variabler.

Hvem leverer matkasser i Narvik

Vi finner det litt skuffende at ikke flere aktører lever matkasser helt til Narvik, men enn så lenge er det kun disse to aktørene som leverer denne tjenesten i Narvik. Vi håper selvfølgelig at flere aktører hiver seg på trenden, og spesielt HelloFresh som er en av de største aktørene på markedet.

Fordeler og ulemper med en matkasse i Narvik

Narvik har en ekstra ulempe når det kommer til matkasser, og det er at det er få aktører som leverer helt hit, men frykt ikke. Det er også mange fordeler med matkasser, og vi skal ta for oss de ulike i dette avsnittet.

Fordeler
 • Her er det mulig å spare penger.
 • Enkelt og raskt.
 • Spar unødvendige turer på butikken og unngå ekstra innkjøp.
 • Det er ingen bindingstid.
 • Unngå matsvinn med ferdige porsjoner.
 • Man kan få allergi og diettvennlige alternativ.
 • Levert på døren.
 • Lettere å holde oversikt over kostholdet sitt. De har også sunne alternativer.
 • Heldigvis leverer to at de største og beste aktørene til Narvik.
Ulemper
 • Kan være noe dyrere hvis man er flink til å planlegge middager og innkjøp.
 • Kun 2 leverandører å velge mellom.
 • Med sterke diettkrav blir det enda mindre valgmuligheter.
 • Lite fleksibilitet hvis man vil ha noe annet.
 • Rigide leveringsmuligheter hvor det ofte kun er 1 eller 2 dager og tidspunkt man kan velge.

Hvorfor velge en matkasse i Narvik?

Det er flere grunner til å velge å benytte seg av en matkasse i Narvik. Det er lettere å spise variert, og her får man kanskje spennende råvarer og ingredienser man vanligvis ikke finner på butikken. Med et variert kosthold er det også lettere å spise sunnere eller mindre hvis du slanker deg.

Her kan man også spare penger hvis man har dårlige innkjøpsvaner eller hiver mye mat. Det må også sies at den maten man får er helt ypperlig, og her kan man finne nye favoritter eller inspirasjon. Hvis du vil vite mer om de ulike aktørene kan du lese vår test av matkasser på forsiden. Enten du velger Adams Matkasse eller Godtlevert er vi sikre på at du vil bli fornøyd.

Narvik er en mindre by, men det betyr ikke at man ikke kan finne på spennende ting der. Enten du bor i Narvik over tid eller bare er innom for et lite øyeblikk kan vi anbefale å sjekke ut Visit Narvik for å se hva Narvik har å tilby!

Vi har også skrevet artikler om andre byer i nærheten som for eksempel Tromsø, Harstad eller Bodø!

Ofte stilte spørsmål

Hvilken matkasse er billigst?

HelloFresh er den billigste matkassen, men de leverer ikke helt til Narvik. Adams matkasse og Godtlevert henger ikke langt bak, og det er små forskjeller i pris. Disse er nesten like billig som HelloFresh.

Er Godtlevert og Adams matkasse det samme?

Nei, dette er to ulike selskaper, men de er eid av samme firma nemlig GodtlevertGruppen AS. De tilbyr relativt like tjenester, men det er variasjon i maten.

Leverer Godtlevert i Narvik?

Ja, Godtlevert leverer matkasser i Narvik.

Hvem har de beste matkassene?

Det er HelloFresh, Godtlevert og Adams matkasse som har de beste matkassene! Her er det nok variasjon i hvilke folk foretrekker, men alle leverer helt fortreffelige matkasser, og de er også veldig kompetitive på pris.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Matkassetorget | Sammenlign og finn beste matkasse
Logo