Matkasse til 6 personer (mai 2024)

Det kan være vanskelig å velge hvilken aktør man skal velge siden det er flere som leverer matkasser til 6 personer. I denne artikkelen skal vi ta et dypdykk inn i matkasser for 6 personer og vise deg noen av de største aktørene.
Matkasser for 6 personer. Middag med flere mennesker

Hvis du ser etter matkasser til en stor husholdning på 6 personer vil vi vise deg noen tilbud og aktuelle leverandører samtidig som vi går gjennom hva en matkassse på 6 personer innebærer. Vi skal også besvare enkelte spørsmål rundt matkasser generelt slik at det blir lettere for deg å velge din leverandør av matkasser.

Vi har tatt et dypdykk i seks ulike aktører og utført en omfattende test av beste matkasse i 2024. Hvis du er nysgjerrig på hvordan de forskjelllige aktørere gjorde det generelt kan ta en titt på vår test av beste matkasse.

I denne artikkelen vil vi vise deg noen tilbud og la deg bli kjent med noen av aktørene som leverer matkasser til 6 personer.

Matkasser for 6 personer

Det finnes flere leverandører som tilbyr matkasser til store husholdninger på 6 personer. Det er flere av disse som har mange barnevennlige matkasser som faller i smak hos store og små.

I tabellen under vil vi vise deg noen priser med og uten rabatt for matkasser fra 2 personer 3 dager i uken og opp til 6 personer 7 dager i uken. Prisene vil variere ut i fra hvor mange personer man velger og antall måltider i uken.

Klikk på se dagens kampanjer for å finne ut hva de ulike aktørene kan tilby.

10
HelloFresh Logo billigste matkasse

HelloFresh Matkassetorget.no sin testvinner

Matkassetorgets testvinner. Gjennomgående høy kvalitetssikring i alle ledd fra verdens største matkasseleverandør. Gode smakfulle retter til hele familien
Fra kr 410,-Kr 759,- Se dagens kampanjer
10
Adams matkasse Logo billigste matkasse

Adams Matkasse Inspirasjonsrike retter

Adams matkasse leverer spennende matretter i et kompetetivt marked. De lever absolutt opp til sitt rykte som en av største aktørene i Norge. Her får du inspirasjonsrike matretter for store og små.
Fra kr 703,-Kr 879,- Se dagens kampanjer
10
Godtlevert Logo billigste matkasse

Godtlevert Kanskje de beste råvarene?

Godtlevert er godt levert. De endte på en sikker 2. plass i vår test. Spennende råvarer og smakfulle matretter. De har flere ulike matkasser å velge mellom og over 85 forskjellige matretter å velge mellom.
Fra kr 594,30,-Kr 849,- Se dagens kampanjer
10
Singelkasse spisriktig logo

Spisriktig Ferdig tilberedte middager som bare må varmes

Spisriktig leverer ferdig tilberedte måltider man kun trenger å varme. Her sparer du mye tid i en hektisk hverdag. De har også satset stort på flere sunne alternativer og tilbyr også halal.
Fra kr 589,- Se dagens kampanjer
10
Singelkasse makroboks Logo

Makroboks Ferdig tilberedte middager som bare må varmes

Makroboks tilbyr ferdig tilberedte måltider som kun trenger å varmes. Her er det mye tid å spare i en hektisk hverdag. Maten kommer i egne beholdere som kun trenger å varmes.
Fra kr 423,33,- Se dagens kampanjer

De ulike matkassene vil variere i pris avhengig av antall måltid, personer, type matkasser og andre variabler. Prisene ovenfor er med utgangspunkt i aktørenes billigste matkasser. For å finne ut hva det koster for din husholdning anbefaler vi deg å klikke på se dagens kampanjer og fylle inn hvor mange dere er og antall måltider dere ønsker i uken.

Hvis leverandørene ikke tilbyr nøyaktig hva du er ute etter kan du prøve den matkassen som kommer nærmest.

Hvis du vil finne ut mer om de aktuelle leverandørene kan du klikke på se dagens kampanjer å ta en titt på deres nettside.

Matkasser for 6 personer. Curry i skåler

Hva er en matkasse for 6 personer?

En matkasse for 6 personer inneholder matretter nok til 6 personer og kommer i en kasse man får levert rett hjem. Det kan enten være ferdig tilberedte middager, eller middager man må lage selv med råvarene man får levert. Det et mange ulike aktører å velge mellom og de har også ulike matkasser man kan velge mellom.

Hvis du vil gi en matkasse i gave til noen kan du lese mer om dette i vår artikkel om gavekort på matkasser.

Priser på Matkasser for 6 personer

Her er prisene til ulike aktører på matkasser for 6 personer. Prisene vil variere avhengig av type matkasse, leverandør, tilbud, variasjon i pris over tid, antall personer og middager i uken.

HelloFresh kr 410,- opp til kr 1299,- uken. Adam matkasse kr 703,- opp til kr 1769,-. Godtlevert kr 594,30,- til kr 1549,-. Spisriktig kr 520,- til kr 6060,60,- Makroboks kr 423,33,- opp til kr 1945,58,-

Prisene kan variere noe i henhold til nye rabatter, nye priser eller hvis det kommer nye matkasser etc.

Matkasser til færre personer enn 6

Vi har også skrevet artikler om matkasser til flere eller færre antall personer. Du kan lese mer om disse og hvem som tilbyr matkasser i lenkene nedenfor:

Barnevennlige matkasser

Det finnes flere aktører som leverer barnevennlige matkasser som HelloFresh, Adams matkasse og Godtlevert. Her får du barnevennlige matretter som faller i smak hos store og små. Klassiske favoritter, men også nye spennende matopplevelser.

Hvis du vil vite mer om barnevennlige matkasser har vi skrevet en artikkel om nettopp dette. Den kan du lese ved å følge denne lenken.

Er det billigere med matkasser til 6 personer enn mat i butikken?

Det vil variere fra husholdning til husholdning, men det er mange som kan spare penger ved å benytte seg av en matkasse. Ta en titt på budsjettet ditt og sammenlign det med hva de ulike matkassene koster. Det er mange som undervurderer forbruket sitt når det kommer til dagligvarer.

Her er enkelte punkt som er med på å gjøre det billigere med matkasse enn å handle i butikken.

 • Få mindre reiseutgifter, slipp unødvendige innkjøp ved ekstra turer til butikken.
 • Spis mer mat hjemme. Du får mat av høy kvalitet levert rett hjem.
 • Maten kommer ferdig porsjonert slik at man slipper matsvinn eller overspising.
 • Maten er sunn, variert og stappfull av gode næringsstoffer noe som gjør det lettere å få i seg nok god mat.
 • Man kan spare enormt med tid i en hektisk hverdag slik at man får tid til andre ting som jobb, trening eller rett og slett at man får mer fritid. For noen er tid penger og man kan spare mye tid ved å velge enkelte matkasser.

Test av matkasser

Det kan være vanskelig å velge matkasse og vi i matkassetorget.no har gjort en omfattende test av beste matkasse 2024 slik at det skal bli enklere for deg å velge. Vi valgte å teste seks av de største aktørene på markedet for å sammenligne de slik at det skal bli lettere for folk å velge riktig aktør.

De tilbyr alle litt ulike matretter og type matkasser og hvilken aktør som er best for din husholdning vil nok variere, men HelloFresh stakk av med seieren ved å levere gjennomgående høy kvalitet i alle ledd som verdens største matkasse aktør. Hvis du vil lese hvordan de andre aktørene kan du lese testen i sin helhet ved å følge lenken ovenfor.

Matkasser for single

For mange kan det fort bli kjedelig å lage mat til kun seg selv, men med en matkasse blir dette noe enklere siden man får levert raske og enkle måltider som er lette å tilberede eller man kan rett og slett bare varme ferdig tilberedte middager opp ved å benytte seg av enkelte aktører.

Det er flere aktører som leverer matkasser til single og noen av disse er HelloFresh, Adams matkasse , godtlevert, spisriktig og makroboks. De tre første tilbyr matkasser man må tilberede, mens de to siste har ferdigelagede måltid man kun trenger å varme.

Hvis du er student tilbyr noen aktører studentrabatt som for eksempel HelloFresh gjennom studentbeans.

Hvem leverer matkasser til 6 personer?

HelloFresh, Adams matkasse, Godtlevert, Kokkeløren, spisriktig og makroboks er noen av aktørene som leverer matkasser til 6 personer. Mange av aktørene leverer i store deler av Norge.

Du kan selv finne ut om de leverer i ditt område ved å klikke inn på en av de aktuelle leverandørene for å finne ut om de leverer til deg.

Hvordan få levert en matkasse hjem til deg?

Her er stegene man må gå gjennom for å få levert en matkasse hjem.

 1. Dekk så mange av husholdningens preferanser og diett krav. Finn antall middager ønsket i uken til riktig antall personer.
 2. Finne en leverandør som kan levere hjem til deg.
 3. Alle har ulike menyer og matkasser. Sjekk de aktuelle leverandørene for å se om det er noe som faller mer i smak enn andre.
 4. Velg leveringstid og dag ut i fra hva som er mulig og som passer med din husholdnings tidsskjema.
 5. Du vil så få levert en matkasse rett hjem i løpet av det angitte tidsrommet. Sjåføren kan sette fra seg matkassen ute hvis det er mulig, men hvis ikke må du selv møte leverings budet for å ta imot bestillingen.
 6. Avhengig av vær og vind kan det være lurt å ta inn matkassen så fort som mulig slik at råvarene holder seg best.
 7. Hvis du har valgt en matkasse som kun trenger å varmes kan du spise med en gang, men hvis ikke må du tilberede middagen først.
 8. God middag!

Fordeler og ulemper med matkasser til 6 personer

Det kan være vanskelig å bestemme seg for om man skal forsøke en matkasse, men her vil vi gå gjennom noen positive og negative ting med det å bestille en matkasse til 6 personer.

Fordeler
 • Spar penger.
 • Mindre turer på butikken.
 • levert hjem
 • Variert sunn kost.
 • enkelt og raskt.
 • Ikke noen form for bindingstid hos de fleste aktørene.
 • Så god mat at man slipper å spise ute like ofte.
 • Oppskriftene er enkle å følge.
 • Tilrettelagt allergener og intoleranse.
 • Mange forskjellige matkasser å velge mellom.
 • Spar mer ved å bestille til en stor husholdning. Det blir billigere for hver porsjoner jo større husholdningen er hos mange leverandører.
Ulemper
 • Dyrere enn hvis man er flink til å planlegge innkjøp og porsjonering selv.
 • Kan være noe lite variasjon i rettene over tid.
 • Med diett krav eller preferanser minker mulighetene fort.
 • Noen aktører har veldig rigide leveringstidspunkt.

Hvorfor velge en matkasse til 6 personer?

Mange vil kunne spare penger og tid ved å velge en matkasse for 6 personer. Rettene kommer enten ferdig tilberedt eller som råvarer man må tilberede selv. Her kan det være mye tid å spare og for større husholdninger er det ofte mer penger å spare også.

Det er ingen bindingstid og man kan enkelt pause eller avslutte tjenesten. Vi vil også anbefale å teste ut flere aktører siden det ikke er noen bindingstid før du bestemmer deg for om matkasse er noe for deg eller dere.

Hvorfor velge en matkasse for 6 personer. Grilling av kjøtt.

Hvordan velge en matkasse for 6 personer

Her er noen leverandører som leverer matkasser til 6 personer. Vi har også lagt med noen holdepunkt det er lurt å tenke på når man skal velge en matkasse for 6 personer.

HelloFresh, Adams matkasse, Godtlevert, spisriktig og makroboks er noen som leverer matkasser til 6 personer. I punktlisten under vil vi gå gjennom ulike ting det er viktig å forholde seg til for å velge riktig matkasse for din husholdning.

 • Hvor mange personer og antall måltid i uken må man ha matkasse til?
 • Etabler hvilke diett krav og preferanser dere har som f.eks vegetarisk eller alllergivennlig etc.
 • Kan de levere til ditt område?
 • Sjekk ut de aktuellete leverandørenes meny. Her er det stor variasjon og mange valgmuligheter.
 • Ta en titt på husholdningens matbudsjett og sammenlign det med de ulike aktørenes priser. Kanskje det er økonomisk gunstig for din husholdning å gå for en matkasse.
 • Prøv ulike aktører før du bestemmer deg for hvilken du vil bruke over tid. Det er ingen bindingstid hos de fleste og det går raskt å avslutte tjenesten og starte en ny en.

Fremdeles usikker? Les vår test av beste matkasse 2024.

Hvis du har prøvd en av aktørene i testen kan du legge igjen en tilbakemelding inne på den aktuelle leverandøren sin side her på matkassetorget.no slik at andre brukere kan se din erfaring noe som gjør det enklere for de å gjøre opp sin egen mening om hvilken aktør de skal gå for.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan sjekker man menyen til de ulike leverandørene av matkasser?

Finn en leverandør sin nettside også klikker du inn på meny for å se hvilke matretter og matkasser den aktuelle leverandøren har å tilby. Her er det stor variasjon mellom ulike aktører og det kan være lurt å sjekke flere før du bestemmer deg.

Er godtlevert og Adams matkasse det samme?

Nei. De er ikke det samme. Det er to ulike firma eid av det samme selskapet. Matrettene og produktene de tilbyr vil variere selv om enkelte ting kanskje er litt like. Her kan du lese mer om Godtlevergruppen AS.

Har Adams matkasse en matkasse til 6 personer??

Ja, de har matkasser til 6 personer og man kan velge mellom 3,4 eller 5 middager i uken. De har flere ulike matkasser å velge mellom og man kan sette sammen sin helt egne meny ved å velge blant mange ulike matretter.

Hva koster en matkasse fra Godtlevert?

Prisene begynner fra kr 594,30,- og går opp til kr 1549,-. Det er flere ulike matkasser og muligheter å velge mellom som antall personer og middager i uken. Prisene vil variere ut i fra dette og andre faktorer som rabatter, forandring i pris over tid eller nye matkasser.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Matkassetorget | Sammenlign og finn beste matkasse
Logo