Matkasse Tromsø (mai 2024)

Siden Tromsø ligger såpass langt nord er det en del mindre leverandører som leverer matkasser så langt nord, men vi skal ta for oss noen av aktørene som gjør det i denne artikkelen.
Matkasse Tromsø. Bryggen i Tromsø.

Tromsø er Norges nordligste storby og vil med dette ha et mindre antall leverandører enn andre øvrige storbyer i Norge. I denne artikkelen skal vi ta for oss flere aktører som leverer matkasser så langt nord som til Tromsø. Vi skal vise deg noen tilbud og gjøre det enklere for deg å sammenligne ulike aktører.

#Matkasser i Tromsø
1.GodtLevert – Beste matkasse i Tromsø og perfekt for den single
2.Adams Matkasse – Best for allergier og interoleranse

Hvis du vil se en en ekstensiv test av beste matkasse 2024 kan du klikke på lenken for å se hvordan de ulike aktørene gjorde det satt opp mot hverandre. Der vil du også finne litt mer generell informasjon om de ulike aktørene slik at det kan bli lettere å velge sin leverandør.

Matkasser i Tromsø

I tabellen under viser vi deg noen leverandører av matkasser i Tromsø.

Prisene under vil være for deres billigste alternativer, men de har også matkasser til flere personer med flere antall måltider i uken. Du kan selv sjekke om de kan tilfredsstille din husholdnings krav til diett, preferanser og antall måltid til riktig antall personer ved å klikke på se dagens kampanjer.

10
Adams Matkasse logo

Adams Matkasse Inspirasjonsrike retter

Adams matkasse kom på en 3. plass i vår test og er et sikkert alternativ når man skal velge matkasse. Her finner både store og små noe som faller i smak.
Fra kr 703,-Kr 879,- Se dagens kampanjer
10
Godtlevert Logo billigste matkasse

Godtlevert Kanskje de beste råvarene?

Godtlevert kom på en sikker 2. plass i vår test og leverer gjennomgående høy kvalitet i alle ledd. Her finner du over 85 ulike middager du kan velge mellom.
Fra kr 594,30,-Kr 849,- Se dagens kampanjer
10
Matkasser med protein. Trenogmat logo

Trenogmat Proteinrike måltider for folk som trener

Hvis du er aktiv og har lyst på et høyere proteininnhold i maten din leverer Trenogmat sunne matkasser stappfulle i proteiner for folk som trener.
Fra kr 828,- Se dagens kampanjer

Prisene vil vise deres billigste matkasse, men de har også andre alternativer. Benytt deg av lenken se dagens kampanjer for å finne ut mer.

Prisene kan forandre seg over tid eller ved tilførsel av nye produkter, rabatter eller andre ting. Det vil også være dyrere for større matkasser enn de som er oppgitt i vår tabell ovenfor. Husk å sjekk selv hva matkassen koster før du bestiller.

Hvem leverer matkasser i Tromsø?

Det er ikke så mange aktører som leverer matkasser så langt nord som Tromsø, men noen av disse er:

Fordeler og ulemper med en matkasse i Tromsø

Her er noen positive og noen negative ting med å bestille en matkasse i Tromsø:

Fordeler
 • Mange vil kunne spare penger.
 • Enkel og rask mat. Lette oppskrifter.
 • Mindre turer til butikken.
 • Ikke noen form for bindingstid.
 • Slipp matsvinn.
 • Hensyn til allergener og diett krav.
 • Spis mindre ute med god middager levert rett på døren.
 • Lettere å følge med på kostholdet.
 • Sunn og næringsrik mat i form av varierte middager.
Ulemper
 • Det kan være dyrere.
 • Mindre aktører å velge mellom enn i andre storbyer i Norge.
 • Med sterke preferanser eller krav til diett vil det blir mindre valgmuligheter.
 • I butikken kan man handle det man vil når man vil.
 • Lite fleksibilitet i leveringsmuligheter hos mange aktører.

Hvorfor velge en matkasse i Tromsø?

Mange husholdninger vil kunne spare en god del penger på å velge en matkasse i Tromsø. Det er også veldig mye tid å spare i form av enkle og raske middager å tilberede eller helt ferdige middager levert på døren. Det gjør det også lettere å spise sunt, variert og næringsrikt med varierte middager.

Man kan også teste ut ulike matkasser eller avslutte tjenesten enkelt siden det ikke er noen bindingstid. Vi anbefaler de fleste å teste ut flere matkasser for å finne sin favoritt.

Vanskelig å bestemme seg for hvilken aktør du vil gå for? Vi har skrevet en omfattende test av matkasser og denne kan du lese i sin helhet ved å klikke på lenken test av beste matkasse i 2024 slik at det blir lettere for deg å velge mellom Adams matkasse, Godtlevert eller Trenogmat.

Hvis du bor i andre byer nord i Norge som Trondheim og Bodø kan du klikke på lenkene for å se hvem som leverer matkasser i disse byene og områdene rundt.

Ofte stilte spørsmål

Har noen gjort en test av matkasser?

www.matkassetorget.no har gjort en stor test av de største aktørene i Norge. HelloFresh stakk av med seieren, men du kan selv lese hvordan de øvrige aktørene gjorde det sett opp mot vinneren ved å lese testen i sin helhet.

Er matkasser billigere?

Om matkasser er billigere enn å handle i butikken vil komme an på husholdningens kjøps vaner og forbruk. For mange vil det kunne lønne seg og det kan også være veldig tidsbesparende slik at man har mer tid til andre ting som jobb etc.

Er Godtlevert og Adams matkasse det samme?

Nei, det er to ulike bedrifter. De har samme eierskap i form av Godtlevertgruppen AS så enkelte ting kan nok være relativt like, men det er også ulike ting ved de to bedriftene.

Hvordan sjekke menyene til matkassene?

Du kan selv sjekke menyene til de ulike aktørene ved å gå inn på deres nettsted også klikke deg inn på de ulike menyene. Her kan man velge mellom fastsatte matkasser eller sette sammen sin helt egne matkasse ved å velge mellom ulike middager.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Matkassetorget | Sammenlign og finn beste matkasse
Logo