Middag på døren (juli 2024)

Det er flere måter å få middag på døren og i denne artikkelen skal vi ta for oss middag levert på døren med søkelys på matkasser. Det er flere spennende løsninger og leverandører på markedet. I denne artikkelen vil vi vise deg noen priser samtidig som vi går litt dypere inn i hva en matkasse faktisk er.
Middag levert på døren. Kvinne som tar imot en pakke.

En middag på døren kan komme i mange former, men i denne artikkelen skal vi fokusere på matkasser levert på døren. Det er hovedsakelig to ulike matkasser man kan velge mellom. Den ene kommer med råvarer man må tilberede selv, mens den andre kommer med ferdiglagede middager man kun må varme før man kan spise.

Vi har også gjort en omfattende test av de største aktørene på markedet og hvis du vil vite mer om hvordan de gjorde det kan du gå inn her.

Nedover i artikkelen vil vi vise deg noen tilbud og gå videre inn på hva middager levert på døren i form av matkasser faktisk er.

Middager levert på døren i form av matkasse

Her vil vi vise deg enkelte aktører som leverer matkasser på døren. Noen har ferdig tilberedte middager man må varme, mens andre har matretter med råvarer man selv må tilberede. Prisene vi vise er for den billigste matkassen den aktuelle leverandøren har å tilby, men prisene vil variere avhengig av hvilken matkasse du velger.

Hvis du trykker inn på se dagens kampanjer kan du selv se hva de aktuelle leverandørene har å tilby din husholdning.

10
HelloFresh Logo billigste matkasse

HelloFresh Matkassetorget.no sin testvinner

HelloFresh er en gigant i matkasse segmentet og er en verdensledende aktør. De har et stort utvalg mat fra alle verdens kanter og her finner nok alle noen nye favoritter så vel som gamle klassikere.
Fra kr 410,-Kr 759,- Se dagens kampanjer
10
Adams matkasse Logo billigste matkasse

Adams Matkasse Inspirasjonsrike retter

Adams matkasse har et stort utvalg retter å velge mellom. Som en av Norges største leverandører tilbyr de spennende og varierte retter av høy kvalitet.
Fra kr 703,-Kr 879,- Se dagens kampanjer
10
Godtlevert Logo billigste matkasse

Godtlevert Kanskje de beste råvarene?

Godtlevert har over 85 valgfrie retter å velge mellom. Her finner nok alle noe de liker. Råvarer av høy kvalitet levert rett på døren.
Fra kr 594,30,-Kr 849,- Se dagens kampanjer
10
Singelkasse spisriktig logo

Spisriktig Ferdig tilberedte middager som bare må varmes

Spisriktig tilbyr ferdig tilberedte middager man kun behøver å varme. De har også satset stort på sunne matkasser og de tilbyr halal for de som ønsker det.
Fra kr 589,- se dagens kampanje
10
Singelkasse makroboks Logo

Makroboks Ferdig tilberedte middager som bare må varmes

Middagene kommer ferdiglaget. Man behøver kun varme de opp igjen også kan man spise rett fra beholderen. Man kan velge mellom syv ulike retter hver uke og sette sammen sin helt egne matkasse.
Fra kr 423,33,-
10
Matkasser med protein. Trenogmat logo

Trenogmat Proteinrike måltider for folk som trener

Ferdigmat levert på døren. Denne trenger kun å varmes for en rask og enkel middag. Hvis du liker å trene og har et større fokus på næringsstoffer og liker å få i deg litt ekstra proteiner har Trenogmat mange ulike løsninger.
Fra kr 828,- Se dagens kampanjer
10
Kokkeløren logo

Kokkeløren Lokal KOrtreist mat

Kokkeløren tilbyr matkasser av høy kvalitet med et søkelys på lokale råvarer. Her finner du en bedrift som støtter opp om Norske produkter med mange spennende matretter. De tilbyr kun en matkasse, men den innehar høy kvalitet.

I tabellen ser du kun de billigste matkassen den aktuelle leverandøren har. Prisene vil variere avhengig av hvilken matkasser man velger, antall personer og måltider i uken. Det kan også være svingninger i pris over tid med tanke på nye rabatter, nye produkter eller prisvariasjon over tid.

Klikk på se dagens kampanjer for å finne ut nøyaktig hva de ulike leverandørene kan tilby. Her får man alt fra matkasser til 1 person 3 dager i uken og 9 personer 7 dager i uken.

Prisene kan variere noe i henhold til nye rabatter, priser eller tilførsel av nye kasser etc

Middager levert på døren i form av en matkasse. Kvinne som viser frem middagen sin.

Middag levert på døren i form av matkasser

Middager levert på døren kommer i mange former, men i denne artikkelen har vi satt et søkelys på middager levert på døren i form av matkasser. Det er flere ulike leverandører å velge mellom som tilbyr litt ulike løsninger.

I matkassene får man sunn, variert og næringsrik mat levert rett hjem. Enkelte leverandører tilbyr også ferdig tilberedte middager man kun trenger å varme. Her er det mye tid å spare og enkelte husholdninger vil også kunne spare penger på å få middagen levert på døren.

Hva er en matkasse med middager levert på døren?

En matkasse består av råvarer man må tilberede selv eller helt ferdig tilberedte middager man kun trenger å varme levert på døren. Det er flere ulike matkasser og leverandører å velge mellom og de fleste lar deg sette sammen din helt egne meny eller velge mellom ulike matkasser satt sammen med retter kokkene i de ulike bedriftene har valgt.

Oppskriftene er enkle å følge og her kan alle briljere med gode, smakfulle matretter. Enkelte leverandører tilbyr også helt ferdige middager man kun behøver å varme.

Ferdig tilberedte middager

Mange har en hektisk hverdag hvor de sjonglere, jobb, familie, trening og andre fritidssysler. Da kan det være lurt å kjøpe en matkasse med ferdig tilberedte middager levert rett hjem. Her kan man spare tid og penger avhengig av kjøps vaner og forbruk.

De ulike leverandørene som Spisriktig, Makroboks og Trenogmat er noen av aktørene som leverer helt ferdige middager levert rett hjem til deg. Disse må kun varmes opp og kommer i beholdere man kan spise rett fra slik at man slipper ekstra oppvask.

Er du student? Da kan du benytte deg av vår testvinner HelloFresh sitt tilbud for studenter. De ble vinner av vår test av beste matkasse 2024 også tilbyr de studentrabatt gjennom studenbeans.

Er det billigere med en matkasse enn mat i butikken?

Mange lurer på om det er billigere med en matkasse enn å handle i butikken. Ved første øyekast kan det se dyrere ut, men mange vil nok spare penger ved å benytte seg av en matkasse. Om det det billigere for din husholdning vil nok variere, men det kan være lurt å se på matbudsjettet og forbruket sitt også sammenligne det med en matkasse. Det kan også være mer å spare for barnefamilier eller store husholdninger.

Her skal vi liste noen punkt som kan gjøre det billigere å benytte seg av en matkasse.

 • Dra sjeldnere på butikken. Spar penger ved å unngå unødvendige ekstra impulskjøp.
 • God mat med råvarer av høy kvalitet. Restaurant følelse hjemme. Dra mindre ut å spis på restaurant.
 • Mindre matsvinn også er det lettere å unngå overspising Det vil være lettere å følge med på kostholdet sitt.
 • For mange vil nok den største besparelsen komme i form av tid avhengig av hvilken matkasse du velger. For noen er tid penger og man kan selv velge hva man vil bruke denne tiden til.

Hvem leverer middager i form av matkasser levert på døren?

HelloFresh, Adams matkasse, Godtlevert, spisriktig, makroboks og trenogmat er noen av aktørene som leverer matkasser stappfulle i gode middager levert rett hjem.

Finn ut om de leverer til din valgte leveringsadresse ved å taste inn postnummeret på en av de aktuelle aktørene sin egne nettside. Her er det stor variasjon i hvor de ulike aktørene leverer.

Hvordan få levert en matkasse hjem

Her vil vi ta for oss hoved stegene i det å få levert en matkasse på døren.

 1. Ta hensyn til husholdningens diett krav og preferanser. Det er mange ulike aktører som sikkert leverer noe som passer din husholdning. Finn også ut ønsket antall måltid i uken og til hvor mange personer.
 2. Kan de levere til deg?
 3. Sjekk ut menyen. Her er det store variasjoner i matretter og antall valgmuligheter.
 4. Finn et leveringstidspunkt som passer din husholdning.
 5. Matkassen vil så bli levert til oppgitt leveringssted på det leveringstidspunktet du har valgt.
 6. Sjåførene kan ofte sette matkassene fra seg ute hvis det lar seg gjøre, men hvis ikke må noen fra husholdningen selv møte sjåføren.
 7. Tilbered middagen eller spis hvis du har valgt en matkasse med ferdig tilberedte middager.
 8. God middag!

Fordeler og ulemper med matkasser som inneholder middager levert på døren

Her er noe positivt, men også noe negativt når det kommer til å få middagen levert på døren i form av en matkasse.

Positivt
 • Kan være økonomisk gunstig for enkelte husholdninger.
 • Mindre unødvendige kjøp på butikken.
 • Nye spennende middager, men også gamle klassikere hele familien liker.
 • Følg med på kostholdet ditt med ferdig porsjoner mat.
 • Det er mulig å spare mye tid avhengig av type matkasse og leverandør.
 • Null bindingstid. Avslutt eller sett tjenesten på pause når du vil.
 • Levert på døren.
 • Enkle og raske oppskrifter. Slipp planlegging av innkjøp.
 • Allergivennlige muligheter.
 • Mindre restaurant besøk da man får god mat hjemme.
Negativt
 • Kan være dyrere enn å handle i butikken hvis man er flink til å planlegge innkjøp og unngå unødvendige innkjøp.
 • Mindre utvalg.
 • Hvis man har sterke preferanser eller allergener vil det være noe lite å velge mellom.
 • Avhengig av appetitt og husholdning kan det være lite eller mye mat.
 • Leverer ikke i hele Norge og enkelte har veldig lite fleksible leveringstider.

Hvorfor velge en matkasse med middager levert på døren

Her kan du spare både penger og tid i en hektisk og dyr hverdag. Avhengig av kjøps vaner og forbruk kan det lønne seg med en matkasse. Hvis du velger enkelte matkasser eller leverandører vil du få raske og enkle måltider å tilberede eller ferdig middag levert på døren.

Opplev spennende nye matretter samtidig som du får kjente retter alle liker. Det er også ingen bindingstid og man kan enkelt bytte leverandør for å teste ut flere ulike matkassser med middag levert på døren.

Hvorfor velge en matkasse med middager levert på døren. Stekt biff.

Hvordan velge en matkasse med middager levert på døren?

HelloFresh, Adams matkasse, Godtlevert, spisriktig, makroboks, og Trenogmat er noen av leverandørene. Det kan være vanskelig å vite hvilken aktør og matkasse man skal velge, men vi skal hjelpe deg litt på vei med å liste opp noen holdepunkt det er viktig å tenke på før man velger matkasse.

 • Finn noen som kan tilby riktig antall måltid i uken til riktig antall personer i husholdningen. Ta hensyn til diett krav, preferanser og finn ut hvilken type matkasse det er som passer til husholdning best.
 • Leverer de i ditt område?
 • Sjekk ut menyene. Her er det stor variasjon.
 • Sammenlign prisene og ta en titt på matbudsjettet for å se om det er økonomisk gunstig for deg eller dere.
 • Husk at det ikke er noen form for bindingstid hos de fleste aktørene og man kan fritt bytte mellom de for å finne sin favoritt. Det kan ofte være lurt å prøve ut flere leverandører før man finner sin favoritt.

Fremdeles usikker. Vi i matkassetorget.no har gjort en stor test av ulike aktører. Du kan klikke her for å lese mer om aktørene generelt for å se hvordan de gjorde det i vår test at matkasser.

God middag.

Ofte stilte spørsmål

Finnes det ferdig middager levert på døren til eldre?

Ja, hvis man bor i store byer som Oslo, Bergen etc. eller andre byer hvor de kan levere finnes det flere leverandører som tilbyr ferdig middager levert på døren til eldre som for eksempel Spisriktig, Makroboks og Trenogmat.

Du kan selv sjekke om de leverer i ditt område ved å gå inn på en av de aktuelle aktørene sine nettisder også taste inn postnummeret ditt.

Finnes det matkasser med ferdiglagede middager?

Ja, det er flere som leverer matkasser med middager som kun trenger å varmes levert rett hjem til deg. Noen av disse er Spisriktig, Makroboks og Trenogmat.

Er det noen som tilbyr varm mat levert på døren?

Ja, man kan bestille middager levert av restauranter og fast food steder i tillegg til at det finnes matkasser med ferdig tilberdte middager som kun må varmes. Det finnes flere leverandører av matkasser med ferdige middager levert på døren.

Kan man kjøpe ferdige middager i matkasse med trenings mat levert på døren?

Ja, det er mange firma som leverer ferdige middager levert på døren i for av matkasser for folk som trener. Noen av disse er Spisriktig, Makroboks og Trenogmat. Disse middagene må kun varmes og man kan spise rett fra beholderen. Sunne og næringsrike middager for aktive personer.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Matkassetorget | Sammenlign og finn beste matkasse
Logo