Om oss

Matkassetorget sin hensikt er å hjelpe forbrukeren med å finne beste matkasse til sitt behov. Derfor har vi utviklet denne nettsiden som lar forbrukere holde seg oppdatert på de ulike variantene av matkasser som finnes i Norge.

Her vil du kunne lese tester, omtaler og erfaringer fra andre brukere. På den måten kan du enkelt se hva andre syntes om matkassene de har testet. Du kan selv også dele dine egne erfaringer for å hjelpe andre forbrukere med å ta et opplyst valg.

Videre vil du også finne oversikt over hvilke leverandører av matkasser som leverer i byen du holder til.

Visjon

Vår visjon er å være Norges mest komplette nettside for sammenligning av matkasser. Gjennom oppdatert kvalitetsinnhold og ekte brukeranmeldelser håper vi å være den første nettsiden du besøker når du skal bestille matkasse.

Hva gjør vi?

  • Vi informerer om de ulike matkassene som finnes i Norge
  • Vi sammenligner alle leverandører gjennom ekte anmeldelser fra forbrukere.
  • Vi gir deg praktisk informasjon om leveringstider, leveringsområder og annet som angår mat levert rett hjem.

Retningslinjer for vår tjeneste

Våre tester av matkasser er basert på tilbakemeldinger fra våre brukere om produktene som er inkludert i testen. I motsetning til andre tester som kan være mer redaksjonelle eller subjektive, bygger vi våre tester på data som kommer fra rangeringene gitt av våre brukere.

Som en aktiv deltaker på vår nettside har du muligheten til å gi din egen tilbakemelding ved å besøke leverandørsidene og legge igjen anmeldelser, samtidig som du gir en vurdering av matkassen.

Din personlige vurdering vil deretter ha en direkte innvirkning på hvilken rangering produktet får i våre tester. Hver brukers vurdering bidrar til å avgjøre hvilken posisjon matkassen får.

En hver bruker har friheten til å legge igjen sin vurdering på alle produkter som er registrert i vår database.

Det er derfor kun forbrukernes stemmer som definerer hvilke matkasser som blir tildelt tittelen «best i test».

Vårt team

Christian Reitan

Christian Reitan er vår skribent og redaktør. Han elsker gode matopplevelser og er nok over gjennomsnittet interessert i næringsinnhold og sammensetning av næringsrike middager. Christian legger mye arbeid ned i å publisere nye innlegg og med å holde innholdet på nettsiden relevant og oppdatert.

Christian H. Olsen

Christian H. Olsen

Christian H. Olsen er ansvarlig for at nettsiden fungerer som den skal. Herunder at den aldri er nede og at nødvendig funksjonalitet alltid er i topp stand. Christian er egentlig utdannet innenfor økonomi og er vant til å publisere innhold innenfor personlig økonomi hos Finansduden. Han legger i midlertidig ikke skjul på at han er en ekte matmoms med en svakhet for det italienske kjøkkenet og et godt stykke kjøtt.

Firmainformasjon (kontakt)

Du er alltid velkommen til å ta kontakt med oss. Bruk gjerne vår kontaktside, eller send oss en e-post til post@matkassetorget.no.

  • Firma: Spinvest AS
  • Org: 918 687 181
  • Adresse: Søndre Skogveien 22L, 5055 Bergen
  • E-post: post@matkassetorget.no

Slik tjener vi penger

Nettsiden er finansiert gjennom annonselenker. Det betyr at vi kan tjene penger dersom du klikker på en lenke og velger å bestille en matkasse fra nettsiden hos leverandøren du klikket deg videre til.

Personvern

Vi tar personvern på alvor. Derfor lagrer vi så lite personsensitiv data som mulig. Les gjerne vår erklæring for personvern.

Matkassetorget | Sammenlign og finn beste matkasse
Logo