Slankekasse (mai 2024)

På utkikk etter en slankekasse? Her finner du flere spennende, smakfulle og sunne matkasser som faller i smak hos både store og små.
Slankekasse avocado

Det er mange veier til rom og en av de er gjennom en matkasse med sunne og lette middager. Rett og slett en slankekasse. I denne artikkelen skal vi ta for oss hvilke aktører som leverer slankekasser samtidig som vi tar for oss enkelte aspekter ved en matkasse med sunne og lette produkter.

Vi har også testet de seks største leverandørene av matkasser. Hvis du er nysgjerrig på hvordan de forskjellige aktørene gjorde det kan du klikke her for å lese hele testen.

Noen av aktørene som tilbyr slankekasser med lite karbohydrater er HelloFresh, adams matkasse, godtlevert og spisriktig.

Slankekasse for 2 personer

Listen nedenfor viser deg 4 billige slankekasser til 2 personer og 3 middager i uken. I listen nedenfor finner du fire aktører. De tilbyr også matkasser til flere eller færre personer, og flere antall middager i uken. Klikk på se dagens kampanjer for å få opp flere alternativer hos den aktuelle aktøren.

10
HelloFresh Logo billigste matkasse

HelloFresh Matkassetorget.no sin testvinner

HelloFresh er verdensledende innenfor matkasse segmentet og tilbyr spennende smaker fra alle verdens kanter. Deres matkasse kalorismart inneholder kun middager under 650 kalorier.
Kr 410,-Kr 759,- Se dagens kampanjer
10
Adams matkasse Logo billigste matkasse

Adams Matkasse Inspirasjonsrike retter

Adams matkasse er en av gigantene i markedet og tilbyr en sunn og lett kasse som heter nettopp sunn og lett. Denne inneholder mindre karbohydrater og mer grønnsaker og kjøtt.
Kr 703,-Kr 879,- Se dagens kampanjer
10
Godtlevert Logo billigste matkasse

Godtlevert Kanskje de beste råvarene?

Godtlevert havnet på en komfortabel andreplass i vår test og tilbyr en slankekasse gjennom sin roedekasse. Roedekassen benytter roede-metoden for å lage gode og sunne matretter.
Kr 594,30,-Kr 849,- Se dagens kampanjer
10
Spisriktig leverer en rask og enkel middag som kommer i ferdige beholdere som kun må varmes.

Spisriktig Må bare varmes

Spisriktig tilbyr mange sunne og lette matkasser som lavkarbo, vegansk og sunn og lett. Maten kommer ferdig tilberedt i beholdere man kun trenger å varme. Det går an å spise rett fra beholderen.
Slankekasse for 2 personer kurv

Slankekasse for 4 personer

Her finner du slankekasser for 4 personer som inkluderer 3 retter i uken. Rettene er sunne og lette. De forskjellige aktørene tilbyr også slankekasser til færre eller flere personer i tilegg til flere dager i uken. Klikk inn på se dagens kampanjer for å se hva den aktuelle leverandøren kan tilby.

10
HelloFresh Logo billigste matkasse

HelloFresh Matkassetorget.no sin testvinner

HelloFresh er verdensledende innenfor matkasse segmentet og tilbyr spennende smaker fra alle verdens kanter. Deres matkasse kalorismart inneholder kun middager under 650 kalorier..
Kr 580,-Kr 999,- Se dagens kampanjer
10
Adams matkasse Logo billigste matkasse

Adams matkasse Inspirasjonsrike retter

Adams matkasse er en av gigantene i markedet og tilbyr en sunn og lett kasse som heter nettopp sunn og lett. Denne inneholder mindre karbohydrater og mer grønnsaker og kjøtt.
Kr 831,20,-Kr 1039,- Se dagens kampanjer
10
Godtlevert Logo billigste matkasse

Godtlevert Kanskje de beste råvarene?

Godtlevert havnet på en komfortabel andreplass i vår test og tilbyr en slankekasse gjennom sin roedekasse. Roedekassen benytter roede-metoden for å lage gode og sunne matretter..
Kr 699,30,-Kr 999,- Se dagens kampanjer
10
Spisriktig leverer en rask og enkel middag som kommer i ferdige beholdere som kun må varmes.

Spisriktig Må bare varmes

Spisriktig tilbyr mange sunne og lette matkasser som lavkarbo, vegansk og sunn og lett. Maten kommer ferdig tilberedt i beholdere man kun trenger å varme. Det går an å spise rett fra beholderen.

Tabellene ovenfor viser kun en liten andel muligheter. Hvis du vil finne ut hva de forskjellige aktørene tilbyr kan du klikke se dagens kampanje på den aktuelle leverandøren.

Aktørene tilbyr alt fra 3 retter for 1 person i uken til 6 retter for 5 personer i uken.

Alle leverandørene var med i vår test av beste matkasse 2024. HelloFresh, Adams matkasse og godt levert tilbyr matretter som må tilberedes hjemme hvor noen av disse enkelte av disse er raske og enkle. Hvis du vil ha ferdig tilberedte sunne og lette matretter leverer spisriktig ferdige middager man kun trenger å varme og har en egen lavkarbo kasse..

Test av slankekasser

Vi i matkassetorget.no testet de seks største aktørene i vår test av beste matkasse 2024. Her fikk vi testet og vurdert de forskjellige leverandørene sine tjenester og man kan lese enda mer om hvilke sunne og lette slankekasser de kan tilby. Om du fremdeles skulle være usikker å kan du gå inn å lese en omfattende test og gjør opp din egen mening om hvilken aktør du skal velge.

Kan man få slankekasser for single?

Ja, man kan få slankekasser for single. Enkelte leverandører som Godtlevert og spisriktig tilbyr matkasser for single. Man kan også bestille en matkasse for to personer hos andre aktører som HelloFresh og Adams matkasse også har man 6 middager i uken i stedet for 3 selv om det blir dobbelt opp av forskjellige retter.

Her kan du sjekke singelkasse tilbudet til Godtlevert.

Hvem leverer slankekasser?

HelloFresh, Adams matkasse, Godtlevert og Spisriktig har alle slankekasser.

Hvis du vil sjekke om de leverer til deg går du inn på den aktuelle aktøren ovenfor og taster inn postnummeret ditt før du går videre med bestillingen.

Slik får du levert en slankekasse til deg.

 1. Først må man gå igjennom hvilke diett krav og preferanser husholdningen har.
 2. Hvilke leverandører tilbyr slankekasser? Aktørene i denne artikkelen har alle sunne og lette alternativer.
 3. Finne ut om aktøren leverer til deg ved å klikke inn på en av aktørenes lenger også taste inn postnummeret hvor leveringen skal skje.
 4. Man kan velge fra flere forskjellige fastsatte menyer eller sette sammen sin egne spennende matkasse ved å velge matrettene sine selv ut i fra et bestemt utvalgt av retter.
 5. Bestemme seg for leveringstidspunkt, leveringsdag og om man vil ha levering hver uke eller annenhver.
 6. Slankekassen vil så bli levert an en sjåfør som kan sette igjen matkassen ute eller møte deg personlig hvis ikke sjåføren kan sette fra seg kassen ute trygt.
 7. Husk å ta inn matkassen så fort som mulig for å bevare produktene best. De inneholder kjøleelementer, men avhengig av vær og vind kan det være lurt å ta den inn fort.
 8. Hvis du har valgt en vanlig matkasse må maten tilberedes, men hvis du har valgt ferdiglagede middager så kan du bare sette i gang å spise.
 9. God middag!

Priser på slankekasser

HelloFresh sin sunneste matkase kalorismart koster fra kr 410,- opp til kr 1299,- avhengig av antall måltid og personer i uken. Adams matkasse sitt tilsvar er sunn og lett matkasse koster fra kr 703,- opp til kr 1769,-. Mens Godtlevert sin roedekasse koster fra kr 594,30,- opp til kr 1549,-. Spisriktig som tilbyr forskjellige matkasser koster fra kr 520,- til kr 6060,60,-

Med forbehold av at prisene avhenger av antall personer og antall måltid per uke. Det kan også variere i henhold til forskjellige matkasser avhengig av tilbud eller forandring i priser over tid.

Er det billigere med slankekasse enn mat i butikken?

Det kan være billigere å få levert en slankekasse rett hjem enn å handle maten inn selv i butikken. Det avhenger av flere faktorer som:

 • Husholdningens kjøps vaner for å unngå unødvendige kjøp.
 • Lang reisevei til butikk.
 • Det er lettere å porsjonere riktig og unngå matsvinn.
 • Tidsbesparende slik at man kan bruke mer tid til jobb eller fritid avhengig av hvilken matkasse man velger.

Her må husholdningen se på kjøp svaner for å anslå om det kan lønne seg å få levering av slankekasser rett hjem eller handle i butikken selv.

Hva er den beste måten å gå ned i vekt på?

Den beste måten å gå ned i vekt på er å spise et sunt og variert kosthold med fokus på kaloriinntaket sitt. Dette kan være noe vanskelig når man lager mat selv siden man må telle kalorier eller være flink til å spise intuitivt. For mange kan dette være vanskelig og da er det lettere å gå for en Slankekasse hvor antall kalorier på hver rett står.

Hvis du vil lese mer om hva som er viktig når man går ned i vekt kan du lese her.

Fordeler og ulemper med slankekasser

Det er mange fordeler og noen ulemper ved å velge en slankekasse. Nedenfor vil vi ta for oss noen av fordelene og noen av ulempene.

Positivt
 • Enkelte kan spare penger ved å unngå matsvinn og unngå dyre impulskjøp på butikken.
 • Man trenger ikke å gå like ofte på butikken.
 • Gode, varierte og sunne retter..
 • Nye smaksopplevelser og gamle favoritter.
 • Man sparer mye tid.
 • Ingen bindingstid.
 • Levert på døren.
 • Lette retter å tilberede samtidig som de er raske.
 • Allergi vennlige og glutenfrie alternativer.
 • Noen leverandører tilbyr ferdig tilberedte matretter man kun trenger å varme.
 • Lettere å holde styr på porsjoner og kosthold.
Negativt
 • Det kan være litt dyrere avhengig av kjøps vaner og planlegging.
 • Noe mindre utvalg enn i butikken.
 • Leveringstidspunktene kan være ubeleilige for enkelte husholdninger.
 • Hvis ikke alle i husholdningen slanker seg så kan det være vanskelig å få levert mat som passer til alle.

Hvorfor velge en slankekasse?

Det er flere grunner til å velge en slankekasse. Det kan være lettere for mange å overvåke kostholdet sitt i tillegg til å forhindre overspising og unngå usunne ekstra kjøp. Man kan spare penger ved å slippe å reise til butikken ofte og samtidig unngå unødvendige kjøp, men det folk flest vil spare mest på er nok tiden de bruker på å lage mat.

Slankekassene er lette å tilberede og enkelte leverandører som Spisriktig tilbyr ferdig tilberedt mat du kun trenger å varme. De smaker også særdeles godt og man vil få variert og sunn kost med gode råvarer. Her kan man finne nye og gamle favoritter.

Det er heller ingen bindingstid og man kan sette tjenesten på pause eller avslutte kundeforholdet enkelt. Det kan også vært lurt å teste flere leverandører for å finne din favoritt.

Hvorfor ikke gi en slankekasse en sjanse?

Hvorfor velge en slankekasse? Sunn mat

Hvordan velge en slankekasse?

Det er ikke alltid like enkelt å velge en matkasse når det er flere aktører å velge mellom slik som HelloFresh Adams matkasse, Godtlevert og Spisriktig. Her er noen av de viktigste punktene når det kommer til hvordan man velger en slankekasse.

 • Finne en aktør som tilfredsstiller husholdningens preferanser og diett krav slik som sunne og lette matksser.
 • Alle leverandørene i denne artikkelen tilbyr slankekasser.
 • Siden de forskjellige aktørene tilbyr matkasser til forskjellig antall personer i tillegg til hvor mange middager man kan få levert i uken er det lurt å sjekke om den aktuelle leverandøren leverer riktig porsjonert mat til din husholdning.
 • Kan de levere til din adresse?
 • Ta en titt på menyen før du bestemmer deg.
 • Sjekke budsjettet ditt også sammenligne pris.
 • Siden matopplevelser er subjektive til en viss grad kan det være lurt å teste flere leverandører for å finne din favoritt. Det er ingen bindingstid hos de fleste leverandører og man kan enkelt pause eller avslutte forholdet.

Hvis du fremdeler ikke kan bestemme deg kan du lese vår omfattende test av forskjellige leverandører i matkasse segmentet. Her kan du vår test av beste matkasse 2024.

Ofte stilte spørsmål

Hva må jeg kutte for å gå ned i vekt ?

Man bør kutte ut en del sukker, lett fordøyelige karbohydrater og minimere fett inntaket sitt hvis man vil gå ned i vekt. Det viktigste er å finne en løsning som gjør at du føler deg mettet samtidig som du får i deg næringsrik mat og passer kaloriinntaket.

Fungerer slankekasser?

Ja, slankekasser fungerer fordi det er lettere å holde oversikt over kaloriinntaket sitt siden antall kalorier i hver porsjon blir opplyst om. De består av næringsrik og mettende mat med større andel kjøtt eller grønnsaker og mindre karbohydrater.

Kan man gå ned i vekt av en matkasse?

Ja, hvis du passer på kostholdet ditt utenfor de middagene du får levert i uken. Forskjellige matkasse leverandører leverer ferdig porsjonerte sunne lette midddager som vil hjelpe deg å gå ned i vekt. Det er lettere å holde oversikt over hvor mange kalorier man har spist samtidig som det kommer ferdig porsjonert for å unngå overspising.

Har HelloFresh slankekasse?

HelloFresh har en matkasse for deg som vil passe kostholdet eller gå ned i vekt. Deres slankekasse heter kalorismart og inneholder ikke mer enn 650 kalorier per måltid. Man kan også sette sammen sin egen matkasse av retter man velger selv. Prisen begynner på kr 410,- med rabatt mens original pris er kr 759,-. Prisene vil variere avhengig av antall retter i uken og antall personer i husholdningen.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Matkassetorget | Sammenlign og finn beste matkasse
Logo