Treningskassen: Matkasser for aktive folk (mai 2024)

Trener du mye og ønsker å spise ekstra sunt eller finne middager med høyere innhold av protein? I denne artikkelen har vi funnet flere leverandører av matkasser som er sunne og næringsrike.
Treningskassen, for folk som er aktive. Person som tar muscle up

På jakt etter sunne og næringsrike matkasser? Hvis man lever en aktiv livsstil er det ekstra viktig å spise sunt, variert og næringsrikt slik at kroppen får alt den trenger for å fungere skikkelig. Vi har funnet flere ulike aktører som tilbyr sunne og lette matkasser eller matkasser stappfulle i proteiner.

Vi har gjort en stor test av ulike aktører i vår test av beste matkasse 2024. Hvis du vil lese hvordan enkelte av de aktuelle aktørene i denne artikkelen har gjort det kan du trykke her.

Videre vil vi vise deg noen tilbud og introdusere deg for de ulike aktørene som tilbyr såkalte treningskasser.

Matkasser for folk som trener

Her er noen av de største aktørene i Norge når det kommer til sunne og proteinrike matkasser for folk som lever et aktivt liv. Her får du sunne, varierte og næringsrike retter som faller i smak hos hele husholdingen. Vi vil vise deg de billigste alternativene og prisene vil variere ut i fra antall personer og måltid i uken man velger.

Klikk på se dagens kampanjer for å finne ut mer om hva den aktuelle leverandøren har å tilby.

10
HelloFresh Logo billigste matkasse

HelloFresh Matkassetorget.no sin testvinner

Her får du sunne og lette retter med høyt proteininnhold og fokus på næringsrike råvarer. HelloFresh ble vår testvinner og er et sikkert valg.
Fra kr 410,-Kr 759,- Se dagens kampanjer
10
Adams matkasse Logo billigste matkasse

Adams Matkasse Inspirasjonsrike retter

Adams matkasse tilbyr sunne matretter med fokus på gode råvarer. Her finne du sunne og lette alternativer eller vanlige matkasser med høyt proteininnhold i form av næringsrike middager.
Fra kr 703,-Kr 879,- Se dagens kampanjer
10
Godtlevert Logo billigste matkasse

Godtlevert Kanskje de beste råvarene?

Godtlevert endte på en solid 2.plass i vår test og vi kan trygt anbefale denne aktøren. Her får du næringsrike retter med flere sunne alternativ. De har over 85 retter på menyen så her er det mye å velge mellom.
Fra kr 594,30,-Kr 849,- Se dagens kampanjer
10
Singelkasse spisriktig logo

Spisriktig Ferdig tilberedte middager som bare må varmes

Ser du etter en matkasse med ferdige middager? Spisriktig tilbyr raske og enkle måltid man kun trenger å varme. De har sunne alternativ og kan også levere halal matkasser.
Fra kr 589,- Se dagens kampanjer
10
Singelkasse makroboks Logo

Makroboks Ferdig tilberedte middager som bare må varmes

Ferdiglagede middager som kun må varmes. Disse kommer i en beholder man kan spise rett fra. Slipp oppvask og ha mer tid til å trene, jobbe eller rett og slett få mer fritid.
Fra kr 423,33,- Se dagens kampanjer
10
Matkasser med protein. Trenogmat logo

Trenogmat Proteinrike måltider for folk som trener

Trenogmat leverer middager som tilfredstiller alle kravene man har som en aktiv person. Her kan du velge mellom middager stappfulle i protein eller et noe litt lettere alternativ hvis du prøver å passe på kostholdet.
Fra kr 828,- Se dagens kampanjer

Tabellen viser kun prisene for de billigste alternativene til leverandøren for eksempel så viser vi prisene til matkasser for 2 personer med 3 middager i uken. Prisene vil variere avhengig av antall middager i uken og hvor mange personer man vil ha mat til etc.

Klikk på se dagens kampanjer for å vite mer om den aktuelle leverandøren og hva den har å tilby.

Matkasser for folk som trener. Stekt kalkun.

Treningskasse, matkassen for deg som trener

Hvis man lever en aktiv livstil vil det ta opp en del av tiden til vanlige folk som må jobbe. Da kan det være ekstra fint med en matkasse som er rask og enkel å tilberede eller rett og slett en matkasse som inneholder ferdige middager man kun trenger å varme.

I matkassene får man sunne, variert og smakfulle matretter stappfulle i gode næringsstoffer og protein. Gjør det lettere å overvåke kostholdet ditt da makronæringsinnhold som fett, protein og kalorier etc. blir opplyst om under alle deres oppskrifter.

Aktørene tilbyr alt fra 3 retter for 1 person i uken til 6 retter for 5 personer i uken avhengig av hvilken aktør du velger.

Hva er en matkasse for folk som trener?

Det er en kasse med mat levert rett hjem med ferdig tilberedte middager eller råvarer som man selv må tilberede. Man kan velge mellom fastsatte menyer eller plukke ut middagene sine selv gjennom leverandørenes egne menyer.

Matkassene er i mange tilfeller lette å tilberede eller så må man bare varme de opp for så å spise middag. Her kan man spare mye tid, men også penger for enkelte husholdninger.

Ferdig tilberedte middager

For mange som har en hektisk hverdag eller rett og slett ikke liker å stå på kjøkkenet så finnes de ferdig tilberedte middager levert i en matkasse rett hjem. Det er flere aktører som tilbyr dette og noen av de er Spisriktig, Makroboks og Trenogmat.

De tilbyr spennende middager helt ferdiglaget som man kun trenger å varme i mikroen eller via andre måter. Man kan spise rett fra beholderen middagen kommer i slik at man slipper ekstra oppvask. Spar tid og penger avhengig av dine kjøps vaner.

Hvis du studerer og har en travel hverdag kan enkelte leverandører som HelloFresh som ble vår testvinner av beste matkasse 2024 også tilby studentrabatt gjennom studenbeans.

Er det billigere med en matkasse enn mat i butikken?

Det kan være billigere for mange husholdninger, men man må selv gå gjennom sitt matbudsjett og forbruksvaner også sammenligne dette med hva det vil koste å benytte seg av matkasser. Vi skal gå gjennom noen punkter som er med på å gjøre det billigere.

Her er flere ting som er med på å gjøre det billigere å bestille en matkasse enn å handle på butikken.

 • Reise sjeldnere på butikken. Unngå unødvendige innkjøp og spar penger på reise med en matkasse levert rett hjem.
 • Restaurant kvalitet på mange av rettene. Spis mindre ute siden du får gode smakfulle retter hjemme.
 • Unngå matsvinn og overspising. Lettere å følge meg på kostholdet sitt.
 • Det man kan spare mest på er tid. Det frigjør veldig mye tid i en hektisk hverdag avhengig av hvilken type matkasse man velger. For noen er tid penger og man kan benytte den ekstra tiden slik man selv ønsker.

Prisene kan variere noe i henhold til nye rabatter, priser eller tilførsel av nye kasser etc

Hvem leverer matkasser for folk som trener?

HelloFresh, Adams matkasse, Godtlevert, spisriktig, makroboks og trenogmat er noen av leverandørene som tilbyr sunne næringsrike matkasser for folk med en aktiv livstil.

Finn ut om de kan levere til deg ved å klikke på den aktuelle leverandøren sin lenke også taste inn sitt postnummer.

Hvordan få levert en matkasse hjem

Her er alle stegene du må ta for å få riktig matkasse for din husholdning levert rett hjem.

 1. Kartlegg husholdningens diett og preferanser. Antall porsjoner per uke og antall personer.
 2. Sjekk om de kan levere hjem til deg.
 3. Ta en titt på menyen. De er veldig ulike avhengig av hvilken leverandør du velger.
 4. Velg leveringstidspunkt og dag.
 5. Få matkassen levert.
 6. Sjåføren har mulighet til å sette fra seg matkassen utenfor hvis det er trygt og avtalt på forhånd, men hvis ikke det er mulig må noen møte leverings budet for å ta imot matkassen.
 7. Spis eller tilbered maten.
 8. God middag!

Fordeler og ulemper med matkasser tilpasset folk som trener

Det er noen ulemper, men mange fordeler ved å velge en matkasse tilpasset aktive folk sitt behov.

Positivt
 • Man kan spare penger.
 • Mindre unødvendige kjøp.
 • Opplev nye matretter.
 • Lett å holde styr på kostholdet.
 • Spar tid.
 • Ikke noe bindingstid.
 • levert til din adresse.
 • Enkle oppskrifter alle kan følge.
 • Løsninger for folk med allergier.
 • Spis mer hjemme.
Negativt
 • Det kan være dyrere for enkelte husholdninger.
 • Dårligere utvalg enn i butikken.
 • Mindre matretter å velge mellom hvis man vil ha sunne og proteinrike matretter.
 • Kan være noe lite mat for folk med stor appetitt eller som er veldig aktive.
 • Få leveringsmuligheter avhengig av hvor du bor.

Hvorfor velge en matkasse for folk som trener

Det kan være tidsbesparende og sparsomt avhengig av leverandør og kjøps vaner. Det er enkelt og greit og man slipper å planlegge samtidig som det er lettere å holde styr på kostholdet sitt.

Noen aktører leverer helt klare middager man bare må varme. Raskt og enkelt.

Husk at du kan prøve ut flere aktører før du bestemmer deg for hvilken du liker best. Det er ingen bindingstid.

Hvorfor velge en matkasse for folk som trener. Biff av svin med aspareges.

Hvordan velge en matkasse for folk som trener?

Det kan være vanskelig å vite hvilken man skal gå for med så mange aktører på markedet. HelloFresh, Adams matkasse, Godtlevert og spisriktig.og makroboks er noen av disse.

Vi skal hjelpe deg med noen holdepunkt det er viktig å ha i bakhodet før du velger hvilken leverandør du skal gå for eller hvilken matkasse du vil ha.

 • Riktig antall matretter i uken og porsjoner. Ta hensyn til diett ønsker og preferanser slik som allergener eller sunn og næringsrik mat.
 • Kan de levere til deg?
 • Ta en titt på de ulike menyene. Aktørene har veldig ulike konsepter og menyer.
 • Sammenlign priser og ta en titt på budsjettet ditt for å se om det er økonomisk gunstig for din husholdning.
 • Det kan være vanskelig å finne riktig leverandør på første forsøk, men det er ingen bindingstid hos de aller fleste aktørene og du kan med dette teste ute flere leverandører før du bestemmer deg for din favoritt.

Fremdeles ikke bestemt deg? Du kan klikke her for å lese mer om aktørene generelt og se hvordan de gjorde det i vår test at matkasser.

Legg gjerne en beskjed inne på testsiden til en av de aktuelle leverandørene hvis du har prøvd de før. Dette vil hjelpe nye lesere ved at de kan lese din erfaring rundt en av aktørene.

God middag.

Ofte stilte spørsmål

Kan man få matkasser levert på døren?

Ja, avhengig av hvor man bor. Hvis man bor sentralt i de største byene i Norge er det alltid noen leverandører som leverer dit, men hvis du bor litt usentralt i en mindre by er det ikke alltid mulig å få levert en matkasse dit. Du kan selv sjekke om de leverer til deg ved å taste inn postnummeret ditt på nettisden til de ulike aktørene.

Finnes det matkasser med ferdiglagede middager?

Ja, det er flere som leverer matkasser med middager som kun trenger å varmes levert rett hjem til deg. Noen av disse er Spisriktig, Makroboks og Trenogmat.

Hvem tilbyr trenings matkasse med ferdige middager?

Avhengig av dine mål og ønsker er det flere aktører som leverer sunne matkasser for folk som trener. Det er spesielt en aktør som har tatt det litt lenger og kan skilte med egne treningsmatkasser som er stappfulle av gode næringsstoffer og proteiner.

Hvor får jeg ferdige middager levert på døren for eldre?

Det er flere leverandører som Spisriktig, Makroboks og Trenogmat som leverer ferdig tilberedte middager man kun trenger å varme. Disse blir levert til ønsket adresse og kommer i beholdere man kun trenger å varme. Man kan spise rett fra beholderen og slipper derfor også oppvask. Spar tid med ferdiglagede middager levert rett hjem.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Matkassetorget | Sammenlign og finn beste matkasse
Logo