Matkasse protein (juni 2024)

I denne artikkelen vil vi ta for oss sunne matkasser med høyt proteininnhold. Her vil du finne flere spennende leverandører som leverer næringsrike matkasser fulle i proteiner.
Matkasse med protein. Kvinne som trener

Det finnes flere leverandører som tilbyr sunne matkasser med høyt proteininnhold. Man kan enten sette sammen sin helt egne matkasser med matretter fulle i protein eller la aktørene sine kokker velge for deg med fastsatte matkasser som forandrer seg på ukentlig basis.

Vi i matkassetorget har testet de fleste aktuelle leverandørene i denne artikkelen og hvis du vil lese hvordan de gjorde det generelt og satt opp mot hverandre kan du lese her.

I denne artikkelen vil vi vise deg noen tilbud og leverandører av matkasser med høyt proteininnhold. Det er flere aktører å velge mellom og vi skal gjøre det litt lettere for deg å finne riktig leverandør for din husholdning.

Matkasser med høyt proteininnhold

Her er noen av leverandørene som tilbyr matkasser med høyt proteininnhold. Under vil vi vise de laveste prisene for den minste matkassen aktøren har å tilby. Alle aktørene tilbyr flere valgmuligheter og du kan selv sjekke hva de har å tilby ved å klikke på se dagens kampanjer.

10
HelloFresh Logo billigste matkasse

HelloFresh Matkassetorget.no sin testvinner

HelloFresh ble vår testvinner og leverer bra i alle ledd. Her får du spennende og varierte matretter som helt sikkert faller i smak hos store og små.
Fra kr 410,-Kr 759,- Se dagens kampanjer
10
Adams matkasse Logo billigste matkasse

Adams Matkasse Inspirasjonsrike retter

Adams matkasse har seks ulike matkasser å velge mellom, men man kan også lage sin helt egne meny ved å velge hvilke retter man vil ha helt selv. Inspirasjonsrike og smakfulle matreter til en kompetitiv pris.
Fra kr 703,-Kr 879,- Se dagens kampanjer
10
Godtlevert Logo billigste matkasse

Godtlevert Kanskje de beste råvarene?

Godtlevert stakk av med en imponerende 2. plass i vår test og kan skilte med å være en av Norges største aktører i matkasse segmentet. Her får du nye og spennende matretter, men også gamle klassikere. Velg mellom over 85 ulike matretter..
Fra kr 594,30,-Kr 849,- Se dagens kampanjer
10
Singelkasse spisriktig logo

Spisriktig Ferdig tilberedte middager som bare må varmes

Spisriktig har flere sunne alternativer og kan tilby lavkarbo, lette, halal og vegetariske matkasser eller vanlige matkasser. Rettene kommer ferdig tilberedt i en beholder som kun må varmes.
Fra kr 589,- Se dagens kampanjer
10
Singelkasse makroboks Logo

Makroboks Ferdig tilberedte middager som bare må varmes

Makroboks har helt ferdiglagede middager som kun må varmes. Her kan man spare masse tid i en hektisk hverdag. Man kan selv velge mellom 7 ulike retter hver uke.
Fra kr 423,33,- Se dagens kampanjer
10
Matkasser med protein. Trenogmat logo

Trenogmat Proteinrike måltider for folk som trener

Trenogmat har spesialisert seg på matkasser stappfulle av proteiner. Hvis du lever en aktiv livstil og er på utkikk etter matretter med litt ekstra proteiner i har Trenogmat mange spennende matretter å velge mellom.
Fra kr 828,- Se dagens kampanjer

I tabellen ovenfor viser vi kun priser for deres billigste matkasse. Prisene kan variere avhengig av rabatt, tilbud, antall personer og middager i uken. Det er også noe variasjon i størrelsene på matkassene relatert til prisen ovenfor siden de tilbyr litt ulike matkasser.

Klikk på se dagens kampanjer for å vite mer om den aktuelle leverandøren og hva den har å tilby.

Matkasser med høyt proteininnhold. Kvinne som spiser av en skål.

Matkasse med protein

Om du er på utkikk etter matkasser med proteinrikt innhold eller en matkasse med ekstra proteiner finnes det flere leverandører som leverer det. Noen av disse er HelloFresh, Adams matkasse, godtlevert, spisriktig, Makroboks og trenogmat.

Her finner man sunne, næringsrike retter med høyt proteininnhold. HelloFresh, Adams matkasse og godtlevert leverer matkasser man må tilberede selv, mens Spisriktig, Makroboks og Trenogmat leverer ferdig tilberedte middager man kun må varme. Her kan man spare mye tid avhengig av hvilken aktør man velger.

Aktørene tilbyr alt fra 3 retter for 1 person i uken til 6 retter for 5 personer i uken.

Hva er en matkasse med proteiner?

For mange er det viktig å spise sunn, variert og næringsrik mat med høyt proteininnhold. Det er flere matkasser leverandører som tilbyr dette med sine matkasser levert rett hjem. Her får du enten ferdiglagede middager stappfulle i proteiner man kun trenger å varme eller råvarer av høy kvalitet man må tilberede selv.

Matkassene er ofte raske og enkle å tilberede eller så trenger de kun å varmes. Her kan man spare tid og penger i en ellers hektisk hverdag samtidig som man får i seg sunn og variert kost.

Matkasse for studenter med høyt proteininnhold

Det å studere kan være tidkrevende for mange og hvis man da i tillegg er aktiv utenom har man behov for næringsrik mat med høyere proteininnhold. Det kan også være lite tid til overs til å lage skikkelig mat og da kan det lønne seg med en matkasse som er enkel og rask å tilberede eller rett å slett kommer levert med ferdig tilberedte middager som kun må varmes.

For mange kan det være økonomisk gunstig også hvis man spiser mye ute eller ikke er flink til å planlegge handlingen og porsjonering.. Enkelte leverandører som HelloFresh som ble vår testvinner av beste matkasse 2024 har også studentrabatt gjennom studenbeans.

Er det billigere med en proteinrik matkasse enn mat i butikken?

Det vil avhenge av husholdnings forbruksvaner, evne til planlegge måltid og unngå unødvendige kjøp etc. Det er flere faktorer som gir utslag og det er viktig at husholdningen det gjelder selv går gjennom budsjettet og sammenligner ukentlige mat utgifter mot en matkasse. Avhengig av hvilken aktør man velger kan det være billigere med matkasse enn å handle i butikken.

Her er noen av punktene som er med på å bidra til at det kan være billigere.

 • Mindre reise og ekstra turer til butikken. Unngå unødvendige små innkjøp etc.
 • Spis mindre ute. Restaurant mat levert rett hjem.
 • Mindre matsvinn.
 • Det kan være veldig tidsbesparende slik at du får mer tid til andre sysler som jobb eller trening.

Ferdig middag levert på døren

Ønsker du ferdiglaget middag levert på døren? Det er mange leverandører som tilbyr helt ferdiglagede middager levert i en matkasse man kun trenger å varme opp. Dette kan være veldig tidsbesparende i en hektisk hverdag hvor man sjonglerer jobb, barn, studier, trening og fritidsaktiviteter. Noen av disse er aktører som Spisriktig, Makroboks og Trenogmat.

Det kan også være besparende for enkelte husholdninger avhengig av kjøps vaner.

Hvem leverer matkasser med proteiner?

HelloFresh, Adams matkasse, Godtlevert, spisriktig, makroboks og trenogmat er noen aktører som leverer matkasser fulle i proteiner rett hjem til deg.

Sjekk om de aktuelle leverandørene leverer til ditt område ved å klikke på en av leverandørene ovenfor også fylle inn ditt postnummer på deres nettside.

Hvordan få levert en matkasse hjem

Hvis du er nysgjerrig på hvordan man får en matkasse hjem er dette stegene man må ta for å få riktig matkasse levert riktig sted.

 1. Etabler husholdningens krav til diett og hvilke preferanser dere har i matveien. Finn antall porsjoner ønsket i uken og hvor mange personer dere vil bestille til.
 2. Kan aktøren levere hjem til deg? Finn det ut ved å skrive inn postnummeret ditt på siden deres.
 3. Sjekk ut menyen til de aktuelle leverandørene. Her er det mye variasjon og de leverer alle litt ulike løsninger og matkasser.
 4. Bestem leveringstidspunkt, dag og om man vil ha ukentlig levering eller annenhver uke.
 5. Matkassen vil så bli levert til den bestemte adressen.
 6. Sjåføren kan sette fra seg matkassen ute hvis det er ønsket og trygt, men hvis ikke må noen møte leverings budet for å ta imot matkassen.
 7. Tilbered eller spis maten alt ettersom hvilken matkasse du har valgt.
 8. God middag!

Prisene kan variere noe i henhold til nye rabatter, priser eller tilførsel av nye kasser etc

Fordeler og ulemper med proteinrike matkasser

Her skal vi ta for oss noen av de største fordelene og ulempene ved å velge en matkasse med proteiner.

Positivt
 • Økonomisk gunstig for enkelte husholdnigner.
 • Slipp unødvendige kjøp på butikken og unngå matsvinn.
 • Mange nye opplevelser og smaker.
 • Gjør det lettere å passe kostholdet slik at man spiser sunt, variert og næringsrik mat.
 • Det kan være mye tid å spare avhengig av hvilken aktør du velger.
 • Null bindingstid. Prøv ut ulike aktører for å finne din favoritt.
 • Kjørt hjem til deg.
 • Lette oppskrifter.
 • Allergivennlige løsninger.
 • Spar penger ved å spise mer hjemme.
Negativt
 • Kan være litt dyrere for enkelte husholdninger.
 • Mindre utvalg.
 • Proteinrike matkasser kan være noe dyrere, men det koster jo mer på butikken også.
 • Litt mindre utvalg hvis man vil ha proteinrike matkasser.
 • Få leveringsmuligheter hos de fleste aktørene.

Hvorfor velge en matkasse med proteiner?

For mange kan det være vanskelig å balansere alt man holder på med og det å lage mat kan være veldig tidskrevende for mange hvis man vil prøve å spise sunt. Med en matkasse vil det bli lettere siden man slipper å planlegge, kjøpe eller rett og slett slippe å tilberede maten selv. Det er mulig å spare mye tid og litt penger ved å velge en matkasse.

Enkelte aktører har matkasser med ferdig tilberedte matretter slik at man sparer enda mer tid. Disse trenger kun å varmes og kommer i beholdere man kan spise rett fra slik at man slipper ekstra oppvask.

Det er fullt mulig å teste ut ulike aktører før man bestemmer seg for en favoritt og hvis man vil gå tilbake til å handle maten selv på butikken er det enkelt å avslutte eller sette tjenesten på pause, det er nemlig ingen bindingstid hos de fleste aktørene.

Hvorfor velge en matkasse med proteiner. Grilling av kjøtt.

Hvordan velge en matkasse med proteiner?

Med tanke på at det er så mange ulike aktører og matkasser å velge mellom kan det være vanskelig å velge, men vi skal hjelpe deg litt på vei med å liste opp noen punkter det er viktig å tenke på når man bestiller en matkasse.. HelloFresh, Adams matkasse, Godtlevert og spisriktig.og makroboks er noen av aktørene som leverer proteinrike matkasser.

 • Finn en leverandør som tilbyr matkasser til din husholdning. Antall personer, middager i uken og diett krav som proteinrike matretter.
 • Finn ut om de kan levere til deg.
 • Sjekk de ulike menyene. Her er det stor variasjon i type matkasse og hvilke matretter de ulike aktørene har.
 • Ta en titt på budsjettet ditt og sammenlign priser hos de ulike aktørene. Det går an å spare en del ved å velge riktig matkasse.
 • Det kan være subjektivt og vil variere veldig hvilken matkasse din husholdning foretrekker. Vi vil anbefale alle å teste ut ulike matkasser til man finner sin favoritt. Det er ingen bindingstid og det er lett å skifte leverandør eller å avslutte tjenesten helt.

Fremdeles usikker? klikke her for å lese vår test av beste matkasse leverandør. Her får du mer generell informasjon om de ulike aktørene og hva de kan tilby.

Ofte stilte spørsmål

Får man bestilt matkasse til de største byene?

Ja, de største aktørene leverer i de aller største byene i Norge og de fleste leverer i de aller største byene. Du kan selv sjekke om de leverer i ditt område ved å gå inn på en av de aktuelle leverandørene sine nettsider også taste inn postnummeret du ønsker å få matkassen levert til for å finne ut om de kan levere til deg eller dere.

Finnes det matkasser med ferdiglagede middager?

Ja, det er flere leverandører å velge mellom som for eksempel Spisriktig, Makroboks og Trenogmat. Disse leverer alle matkasser med ferdiglagede måltid man kun behøver å varme opp. Spar tid i en ellers hektisk hverdag med sunne, varierte og næringsrike middager som kun trenger å varmes.

Hvem tilbyr trenings matkasse med ferdige middager?

Trenogmat har lagt seg i segmentet trening og tilbyr flere spennende løsninger for deg som lever en aktiv livsstil. De legger til rette for at du skal få fylt alle dine makrobehov med proteinrike matkasser.

Hvor får jeg ferdige middager levert på døren for eldre?

Spisriktig, Makroboks og trenogmat har alle matkasser som er ferdig tilberdt. Disse middagene trenger kun å varmes opp og passer helt ypperlig for eldre mennesker slik at de får spist sunt, variert og næringsrikt. Det er veldig enkelt og tidsbesparende. Man kan spise rett fra beholderen de kommer i slik at man også slipper oppvask.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Matkassetorget | Sammenlign og finn beste matkasse
Logo