Matkasse for diabetikere (april 2024)

Her finner du flere aktører som leverer matkasser for diabetikere. I denne artikkelen vil vi tar for oss hvordan du kan finne din leverandør av matkasser hvis du har diabetes.
Matkasse for diabetikere. Utstyr

Med diabetes er det ekstra viktig å passe på kostholdet sitt og for mange kan det komme med utfordringer. Med en matkasse vil man få sunn og variert kost som er enkel og rask å tilberede.

Det er mange forskjellige matkasser å velge mellom og vi i redaksjonen er helt sikker på at du finner noen her som passer din husholdning sine diett krav og preferanser.

Hvis du vil lese en mer omfattende test av de forskjellige aktørene i denne artikkelen kan du lese mer her.

Matkasse tilrettelagt diabetikere for 2 personer

Her vil vi vise deg noen tilbud for 2 personer med 3 måltid i uken. De forskjellige aktørene tilbyr flere muligheter og hvis du vil vite mer om disse kan du klikke på se dagens kampanjer.

10
HelloFresh Logo billigste matkasse

HelloFresh Matkassetorget.no sin testvinner

HelloFresh har flere spennende matkasser og tilbyr mange sunne alternativer. De er verdensledende i matkasse segmentet og leverer gjennomgående godt i alle ledd.
Kr 410,-Kr 759,- Se dagens kampanjer
10
Adams matkasse Logo billigste matkasse

Adams Matkasse Inspirasjonsrike retter

Adams matkasse tilbyr sunne og gode matkasser til en kompetitiv pris. Her får du inspirasjonsrike retter som faller i smak hos store og små.
Kr 703,-Kr 879,- Se dagens kampanjer
10
Godtlevert Logo billigste matkasse

Godtlevert Kanskje de beste råvarene?

Godtlevert er godt levert og tilbyr mange sunne og gøyale alternativ. Sett sammen din helt egne meny eller velg mellom fastsatte menyer som forandrer seg på ukentlig basis.
Kr 594,30,-Kr 849,- Se dagens kampanjer
10
Spisriktig leverer en rask og enkel middag som kommer i ferdige beholdere som kun må varmes.

Spisriktig Kortreise råvarer

Spisriktig har flere spennende muligheter når det kommer til sunn og frisk mat. Her får du ferdig tilberedte matretter du kun trenger å varme.
Matkasse tilrettelagt diabetikere for 2 personer

Matkasse tilrettelagt diabetikere for 4 personer

Her vil du finne tilbud og kampanjer på matkasser med sunne gode måltid for folk med diabetes til 4 personer 3 dager i uken. Aktørene tilbyr matkasser til flere eller færre personer og flere måltid i uken. Klikk på se dagens kampanjer på den aktuelle leverandøren hvis du vil finne ut mer om dette.

10
HelloFresh Logo billigste matkasse

HelloFresh Matkassetorget.no sin testvinner

HelloFresh har flere spennende matkasser og tilbyr mange sunne alternativer. De er verdensledende i matkasse segmentet og leverer gjennomgående godt i alle ledd.
Kr 580,-Kr 999,- Se dagens kampanjer
10
Adams matkasse Logo billigste matkasse

Adams matkasse Inspirasjonsrike retter

Adams matkasse tilbyr sunne og gode matkasser til en kompetitiv pris. Her får du inspirasjonsrike retter som faller i smak hos store og små.
Kr 831,20,-Kr 1039,- Se dagens kampanjer
10
Godtlevert Logo billigste matkasse

Godtlevert Kanskje de beste råvarene?

Godtlevert er godt levert og tilbyr mange sunne og gøyale alternativ. Sett sammen din helt egne meny eller velg mellom fastsatte menyer som forandrer seg på ukentlig basis.
Kr 699,30,-Kr 999,- Se dagens kampanjer
10
Spisriktig leverer en rask og enkel middag som kommer i ferdige beholdere som kun må varmes.

Spisriktig Kortreiste råvarer

Spisriktig har flere spennende muligheter når det kommer til sunn og frisk mat. Her får du ferdig tilberedte matretter du kun trenger å varme.

Tabellen viser kun en liten andel muligheter og du kan finne flere ved å klikke inn på se dagens kampanjer hos en av leverandørene.

Leverandørene kan levere 3 retter for 1 person i uken til 6 retter for 5 personer i uken.

HelloFresh var vår vinner i test av beste matkasse 2024, men det var tett i toppen og alle aktørene gjorde det bra. Det er veldig enkelte å teste ut flere aktører siden ingen av disse har noen form for bindingstid og man kan enkelt bytte mellom de. Hvis du vil se hvordan de ulike aktørene gjorde det kan du trykke her.

Hva er en matkasse for folk med diabetes?

Når man har diabetes er det ekstra viktig å passe på kostholdet sitt og ved å benytte seg av matkasser kan dette bli noe enklere for mange. Man kan velge sunne matretter som inneholder råvarer man burde spise mer av med diabetes og man kan selv velge mellom fastsatte menyer eller lage sin egen ved å velge middagene selv for å lage sin egne matkasse levert rett hjem.

Hvis du vil lese mer om hvilket kosthold man burde ha og hva som er viktig å følge med på hvis man har diabetes kan du lese mer her.

Hvem leverer sunne matkasser for diabetikere?

Det er flere aktører som leverer matkasser som er lagt til rette for folk med diabetes. Noen av disse er HelloFresh, Adams matkasse, Godtlevert, og spisriktig.

Sjekk om de leverer til deg ved å klikke på en av lenkene overfor.

Hvordan få levert en matkasse hjem til deg?

Det er mange som lurer på hvordan det å få levert en matkasse hjem går for seg. Her skal vi gå gjennom alle stegene det tar for å få en matkasse levert rett hjem.

 1. Kartlegg husholdningens diett krav og finne ut hvilke preferanser dere har.
 2. Finne ut hvilke levererandører kan tilfredsstille flest mulige krav eller preferanser?
 3. Leverer de i ditt område?
 4. Sjekk menyen. Det er store variasjoner fra aktør til aktør.
 5. Når du har funnet noe som frister må du velge leveringstidspunkt og dag.
 6. Den sunne matkassen vil så bli levert til din valgte leveringsadresse.
 7. Det er viktig å ta inn matkassen så fort som mulig hvis den blir satt ute for å bevare råvarene best mulig. De tåler å stå ute en stund, men avhengig av vær og vind kan det være lurt å ta de inn raskt. Hvis leverings budet ikke har mulighet å sette igjen kassen ute må noen fra din husholdning møte de personlig.
 8. Tilberede middagen ved å følge de enkle og ofte raske oppskriftene som følger med eller bare varme opp maten hvis den er ferdig tilberedt.
 9. God middag !

Hva koster matkasser for folk med diabetes?

Prisene vil variere avhengig av aktør. Her er noen av de største aktørene sine priser. HelloFresh starter fra kr 410,- opp til kr 1299,- Dette avhenger av antall middager i uken og hvor mange personer man er. Adams matkasse sine priser er fra kr 703,- opp til kr 1769,-. Godtlevert leverer kasser fra kr 594,30,- opp til kr 1549,-. Spisriktig sine matkasser koster alt fra kr 569,- til kr 5723,40,-.

Enkelte priser er inkludert rabatter.

Prisene kan variere noe i henhold til forandring i pris, rabatter eller nye produkter. Det er viktig å sjekke selv hva de forskjellige aktørene koster til enhver tid.

Matkasse for 1 person

Det finnes flere leverandører som tilbyr matkasser for en person. Man kan også velge en matkasse for 2 personer 3 dager i uken også har man ekstra lunsj eller det samme til middag to dager på rad. Da har man flere aktører å velge mellom samtidig som man får litt mer for pengene. Det er billigere i pris å velge en slik løsning.

Enkelte aktører tilbyr egne matkasser for 1 person også kalt singelkasse. Her kan du lese mer om singelkasser.

Matkasser på tilbud

Få tilbud hos enkelte aktører. HelloFresh, Adams matkasse og Godtlevert har en rabatt for nye kunder hvor man kan spare penger på de fem første matkassene. HelloFresh sitt tilbud begynner på kr 410,-. Adams matkasse sitt tilbud starter på Kr 703,- og godtlevert sitt begynner på kr 594,30,-

HelloFresh tilbyr også ekstra studentrabatt gjennom studentbeans i tillegg til å gi deg rabatter for å rekruttere venner og bekjente.

Matkasse menyer

De fleste matkasse aktørene har flere menyer å velge mellom. Man kan velge mellom allerede fastsatte ukentlige menyer kokkene hos den aktuelle leverandøren har satt opp som forandrer seg på ukentlig basis eller lage sin helt egne meny mellom å velge mellom et større utvalg retter for å sette sammen sin helt egne unike uke meny.

Det kan også være stor variasjon i størrelse og valgmuligheter på menyene hos de forskjellige leverandørene. Det er alltid lurt å sjekke de ulike menyene før du bestemmer deg.

Fordeler og ulemper med matkasser for folk med diabetes

Det kan ofte være litt vanskelig å velge om man skal gå for en tjeneste. Her skal vi gå gjennom noen av fordelene, men også ulempene rundt det å få en matkasse levert rett hjem.

Positivt
 • Mange vil kunne spare penger i forhold til å handle på butikken.
 • Unngå unødvendige kjøp ved ekstra handleturer.
 • Smakfulle retter. Opplev nye favoritter og gamle klassikere.
 • Variert kost med fokus på gode råvarer.
 • Tidsbesparende avhengig av hvilken matkasse man velger.
 • Ingen bindingstid. Avbestill når du vil.
 • Levert hjem til deg.
 • Lette oppskrifter å følge.
 • Tilrettelagt for folk med allergener og intoleranser eller diett krav.
 • Enkelte aktører tilbyr ferdig tilberedte retter man kun trenger å varme opp.
Negativt
 • For enkelte husholdninger så kan det være noe dyrere med en matkasse enn å handle i butikken.
 • Litt mindre utvalg enn i butikken.
 • Lite utvalg av leveringsmuligheter hos de fleste aktørene.
 • Enda mindre variasjon i antall matretter hvis man har diett krav eller andre preferanser.

Hvorfor velge en matkasse tilrettelagt diabetikere?

Det er flere gode grunner til å velge en matkasse hvis du har diabetes. Det kan være økonomisk gunstig ved å slippe unødvendige kjøp, matsvinn og ekstra handleturer. Det er veldig tidsbesparende avhengig av hvilken matkasse du velger slik at du får mer tid til andre sysler eller arbeid. Man får også et sunt, variert og smakfullt kosthold fullt i god næring.

De forskjellige aktørene tilbyr mange forskjellige løsninger og matkasser og de fleste vil nok finne en som faller i smak for sin husholdning.

Om det er noe for din husholdning vil nok variere, men det er lurt å gå gjennom budsjettet og se på sine kjøps vaner..

Man kan også avslutte kundeforholdet uten noen form for bindingstid hos de fleste aktørene. Det gjør det enklere å teste ut forskjellige aktører, sette kundeforholdet på pause eller avslutte det helt.

Prøv en matkasse for å finne ut om det er noe for det. Kanskje det faller i smak?

Hvorfor velge en økologisk matkasse. Mann og dame som lager mat sammen

Hvordan velge en matkasse for diabetikere?

Det er ikke alltid like enkelt å sette seg inn i hva som er viktig å se på når man velger en matkasse. Her skal vi vise deg hvordan du kan velge en matkasse. HelloFresh, Adams matkasse, Godtlevert og Spisriktig tilbyr alle forskjellige valgmuligheter og det finnes enda flere aktører på markedet.

Her er noen viktigere punkt man burde overveie før man bestiller en kasse.

 • Finn din husholdnings preferanser og diett krav slik som sunn og næringsrik mat for diabetikere, vegetarmat eller andre ting.
 • Hvor mange personer og antall måltid i uken vil du bestille til?
 • Finn ut hvilke leverandører som tilfredsstiller flest av dine krav eller preferanser.
 • Leverer de til din utvalgte leveringsadresse.
 • Sjekk menyene til de forskjellige aktørene da alle leverer forskjellige matretter og antall muligheter.
 • Gå over budsjettet ditt og sammenlign priser for å finne ut hvilken aktør du vil gå for.
 • Det kan være noe vanskelig å finne ut hvilken leverandør man skal velge, men slapp av. Det er ingen bindingstid hos de fleste og man kan enkelt teste flere leverandører for å finne ut hvilken man foretrekker. .

Har du fremdeles ikke klart å bestemme deg og vil ha litt mer informasjon av de forskjellige leverandørene kan du lese vår omfattende test av beste matkasse 2024. Vi har testet seks forskjellige aktører som alle leverer forskjellige og gode tjenester.

Ofte stilte spørsmål

Hva er den beste matkassen?

HelloFresh ble matkassetorget.no sin vinner av test av beste matkasse 2024. De leverer gjennomgående høy kvalitet i alle ledd og har en høy kvalitetssikring av tjenestene sine. Rettene smaker ypperlig og de er en av de billigste leverandørene. Hvilken matkasse individuelle personer finner best vil variere.

Kan man bestille Adams matkasse hvis man har diabetes?

Ja, Adams matkasse har mange gode og sunne matretter man kan spise med diabetes. Du kan velge helt selv hvilken type matkasse du vil ha og mange av matrettene inneholder sunne og næringsrike råvarer.

Hva er prisene på matkasser for diabetikere?

Prisene vil variere mye avhengig av hvilken leverandør man velger, hvor mange personer man vil bestille til og antall retter i uken. Det kan også være noe variasjon i pris avhengig av rabatter og prisforandring. Matkassene koster alt fra kr 410,- til 5994,40.

Finnes det roede matkasse?

Ja, godtlevert har inngått ett samarbeid med roede og kan tilby en matkasse satt sammen med hjelp av roede metoden. Prisene begynner fra kr 594,30,-. Hvis du vil lese mer om roede-metoden kan du lese her.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Matkassetorget | Sammenlign og finn beste matkasse
Logo