Matkasse i Drammen (mai 2024)

Ser du etter matkasser i Drammen? I denne artikkelen vil vi vise deg flere leverandører som leverer matkasser i drammen slik at det blir enklere for deg å finne riktig aktør.
Matkasser i Drammen. Levering på døren.

Det er flere leverandører som leverer matkasser i Drammen. Vi vil vise deg priser hos de ulike aktørene slik at det blir lettere for deg å velge hvilken leverandør du vil gå for. Det kan være vanskelig å navigere alle de ulike leverandørene på egenhånd og vi har gjort det litt lettere for deg.

Drammen ligger nærme Oslo og det vil således være en del flere aktører å velge mellom.

Klikk her hvis du vil lese en mer omfattende test av de ulike leverandørene i vår test av beste matkasse i 2024. De fleste leverandørene i denne artikkelen er med i testen.

Matkasser i Drammen

Det er mange ulike aktører som leverer matkasser i Drammen. I tabellen under vil vi vise deg prisene til noen av disse slik at det blir lettere for deg å sammenligne.

Prisene under er for deres billigste matkasse og vil derfor variere avhengig av hvor mange personer man er og hvor mange måltider man vil ha i uken. Du kan selv sjekke hva de ulike leverandørene koster eller om de kan tilfredsstille din husholdnings behov ved å klikke på se dagens kampanjer.

10
HelloFresh Logo billigste matkasse

HelloFresh Matkassetorget.no sin testvinner

HelloFresh er verdensledende aktør i matkasse bransjen. Her får du spennende middager fra alle verdens hjørner.
Fra kr 410,-Kr 759,- Se dagens kampanjer
10
Adams Matkasse logo

Adams Matkasse Inspirasjonsrike retter

Adams matkasse kom på en 3. plass i vår test og leverer høy kvalitet i alle ledd. Dette er et sikkert valg.
Fra kr 703,-Kr 879,- Se dagens kampanjer
10
Godtlevert Logo billigste matkasse

Godtlevert Kanskje de beste råvarene?

Godtlevert stakk av med en solid 2.plass i vår test. De tilbyr over 85 ulike matretter å velge mellom og her finner nok alle noe som faller i smak.
Fra kr 594,30,-Kr 849,- Se dagens kampanjer
10
Matkasser med protein. Trenogmat logo

Trenogmat Proteinrike måltider for folk som trener

Middagene kommer ferdig tilberedt og trenger kun å varmes opp. Trenogmat har satset på sunne middager stappfulle i proteiner for deg som lever et aktivt liv.
Fra kr 828,- Se dagens kampanjer
10
Spisriktig logo

Spisriktig Ferdig tilberedte middager

Spisriktig har lagt seg i det sunne segmentet og tilbyr mange ulike løsninger for deg som vil spise litt sunnere. De har også halal for de som ønsker det.
10
Makroboks logo

Makroboks Ferdig tilberedte middager

Ferdig tilberedte middager levert i en beholder som kun trenger å varmes opp. Spar tid i en hektisk hverdag.
10
Kokkeløren logo

Kokkeløren Lokale råvarer

Kokkeløren leverer matkasser stappfulle i lokale råvarer fra Norske produsenter. Her får du restaurant mat levert rett hjem.

Prisene ovenfor er for deres billigste matkasse, men de leverer også til større husholdninger og du kan selv sjekke om de kan dekke din husholdnings behov ved å klikke på se dagens kampanjer.

Det vil kunne være variasjon i pris over tid eller om det kommer nye produkter eller tilbud. Husk å alltid sjekke hva det koster før du bestiller.

Hvem leverer matkasser i Drammen?

Det er mange som leverer matkasser i Drammen og noen av disse er:

Fordeler og ulemper med en matkasse i Drammen

Det kan være mange fordeler ved å benytte seg av en matkasse, men også enkelte negative. Vi vil vise deg noen av disse slik at det blir lettere for deg å avgjøre om matkasser er noe for din husholdning.

Fordeler
 • Noen husholdninger vil spare penger.
 • Man kan spare mye tid i en hektisk hverdag ved å velge enkelte matkasser.
 • Slipp butikken. Få matkassen levert rett hjem.
 • Null bindingstid.
 • Mindre matsvinn.
 • Allergivennlige muligheter.
 • Spis mer hjemme i stedet for å dra ut.
 • Pass på kostholdet på en lettere måte med sunn, variert og næringsrike middager.
 • Rett og slett god mat.
Ulemper
 • Kan være dyrere hvis man har gode kjøps vaner.
 • Ikke alle leverandørene kan levere til deg.
 • Hvis du har sterke diett krav kan det være få aktører å velge mellom.
 • Mer å velge mellom i en butikk.
 • Lite fleksible leveringstider hos enkelte aktører.

Hvorfor velge en matkasse i Drammen?

Det kan være mye penger og tid å spare for enkelte husholdninger. Det er også lettere å holde seg til et sunt, variert og næringsrikt kosthold. Man slipper også unødvendige turer på butikken og planleggingen som ligger rundt det å lage middag. Her er alt gjort ferdig for deg.

Det er lurt å sjekke matbudsjettet sitt for å se om det kan lønne seg for din husholdning å gå for en matkasse. Husk å sammenlign prisene hos de ulike aktørene for å finne den som passer best for deg eller dere. Enten du velger HelloFresh, Adams matkasse eller Godtlevert er vi sikre på at du finner noe som faller i smak.

Null bindingstid. Her kan man teste ut ulike leverandører før man bestemmer seg for sin favoritt på en enkel måte. Det er enkelt å avslutte eller pause tjenesten hvis man ikke vil benytte seg av en matkasse eller rett og slett bare skal på ferie.

Du kan klikke her for å lese en mer ekstensiv test av de ulike aktørene som er med i denne artikkelen. Her vil du få mer informasjon om de ulike aktørene i tillegg til å se hvem som ble best i vår test av beste matkasse i 2024.

Drammen har mye spennende å by på og hvis du lurer på hva du kan gjøre i Drammen kan du klikke her.

Ofte stilte spørsmål

Finnes det matutdeling i Drammen?

Ja, Evas matkasse i samarbeid med Filadelfia deler ut gratis matkasser med mat hver mandag klokken 18.00.

Hva er den beste matkassen?

HelloFresh ble vinner av matkassetorget.no sin test av beste matkasse. Hvilken matkasse din husholdning vil foretrekke vil nok variere noe.

Er det billigere med matkasse?

Det kan være billigere for enkelte husholdninger med matkasse. Dette vil variere av husholdnings kjøps vaner og forbruk, men mange vil kunne spare penger ved å benytte seg av en matkasse.

Hvor mye koster Adams matkasse?

Det vil variere avhengig av hvor mange porsjoner i uken man ønsker og hvor mange personer man er. Prisene begynner fra kr 703,20,-

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Matkassetorget | Sammenlign og finn beste matkasse
Logo