Matkasser i Sverige (mai 2024)

Ser du etter matkasser i Sverige? I denne artikkelen skal vi vise deg noen leverandører av matkasser i Sverige slik at det blir lettere for deg å velge matkasse.
Svensk flagg

Sverige var en av de første som var ute med matkassekonseptet og det er flere store leverandører som tilbyr matkasser tilpasset de fleste husholdninger. I denne artikkelen vil vi vise deg noen tilbud og gjøre deg kjent med noen av de største aktørene innenfor matkasser i Sverige.

Vi vil gå litt dypere inn på hva en matkasse er også vil vi vise deg noen leverandører av matkasser i Sverige.

Matkasser i Sverige.

Her er noen leverandører som tilbyr matkasser i Sverige. Prisene er for 2 personer og 3 middager i uken, men alle leverandørene kan tilby matkasser som inneholder flere porsjoner og til flere antall personer i uken.

10
HelloFresh Logo billigste matkasse

HelloFresh Ferske råvarer fra alle verdens hjørner

HelloFresh skiller seg ut ved å være verdensledende på matkasser og tilbyr spennende og smaksrike retter fra alle verdens kanter. Her finner nok hele familien noe som faller i smak.
Fra kr 340,-Kr 599,- Se dagens kampanjer
10
Middagsfrid

Middagsfrid Stort utvalg ulike matkasser

Middagsfrid er en av sveriges største aktører og tilbyr mange ulike matkasser å velge mellom. Man kan velge å sette sammen sin egen matkasse ved å velge mellom mange ulike retter eller bestille en av de fastsatte matkassene som forandrer seg på ukentlig basis.
Fra kr 658,- Se dagens kampanjer
10
Linas Matkasse logo

Linas Matkasse Kanskje de beste råvarene?

Linas matkasse tilhører Godtlevertgruppen AS som også eier godtlevert og Adams matkasse i Norge. Her får du et stort utvalg retter fra en av Skandinavias største aktører.
Fra kr 461,30,-Kr 659,- Se dagens kampanjer
10
Matkomfort logo

Matkomfort Matkomfort levert rett hjem

Matkomfort levert på døren. Her får du gode nye matretter, men også gamle klassikere som faller i smak hos hele husholdningen.
Fra kr 795,- Se dagens kampanjer

Aktørene ovenfor leverer også matkasser til flere eller færre personer samtidig som de har flere middager i uken. Du kan selv sjekke hva de aktuelle leverandørene har å tilby og om det tilfredsstiller din husholdnings krav.

Hvis du er på utkikk etter Norske aktører har vi i matkassetorget.no gjort en omfattende test av seks ulike Norske leverandører. Du kan lese testen i sin helhet ved å klikke her.

Matkasser i sverige. Biff

Hvem leverer matkasser i Sverige?

HelloFresh, Middagsfrid, Linas Matkasse og Matkomfort er noen av leverandørene som leverer matkasser i Sverige. Her finner du mange ulike matkasser levert rett hjem.

Husk å sjekke om de kan levere i ditt område ved å klikke deg inn på en av de aktuelle leverandørene sin nettside ved å benytte lenkene ovenfor.

Hvordan få levert en matkasse?

Her er alle stegene man må ta for å få levert en matkasse

 1. Alle leverandørene tilbyr ulike løsninger. Sjekk om de tilfredsstiller din husholdning sine krav til diett, preferanser, antall personer og middager ønsket i uken.
 2. Leverer de i ditt område?
 3. Ta en titt på menyene. Velg fra fastsatte matkasser som forandrer seg på ukentlig basis eller sett sammen din meny selv.
 4. Velg ønsket leveringsdag, tidspunkt og hvor ofte du vil ha levering.
 5. Matkassen vil så bli levert innen det angitte tidsrommet.
 6. Leverings budet kan sette fra seg matkassen utenfor hvis det lar seg gjøre, men hvis ikke må noen møte budet for å få overrakt matkassen.
 7. Tilbered middagen.
 8. God middag!

Fordeler og ulemper med matkasse

Her skal vi ta for oss noen av fordelene og ulempene med en matkasse.

Fordeler
 • Spar penger.
 • Mindre matsvinn.
 • Variert, næringsrik mat.
 • Nye spennende retter, men også gamle klassikere.
 • Levert hjem. Slipp ekstra turer til butikken og unødvendige kjøp.
 • Allergivennlig.
 • Spar tid med raske og enkle måltider.
Ulemper
 • Kan være dyrere enn å handle i butikk.
 • Mindre utvalg.
 • Hvis du har sterke diett krav eller preferanser vil valgmulighetene være mindre.
 • Lite fleksible leverings løsninger hos mange aktører.

Hvorfor velge matkasse i Sverige

sunn, variert, næringsrik og god mat levert rett hjem. Oppskriftene er raske og enkle å følge slik at man kan spare mye tid i en hektisk hverdag. Det er også lettere å følge med på kostholdet sitt ved å velge en matkasse.

Enkelte leverandører tilbyr ferdige middager slik at du kan spare enda mer tid. Det kan også være økonomisk gunstig for enkelte husholdninger å gå for en matkasse ved å slippe unødvendige innkjøp og ekstra turer på butikken.

Det er lurt å gå gjennom budsjettet sitt å sammenligne prisene hos de ulike aktørene for å finne ut om det er gunstig for nettopp din husholdning å velge en matkasse. Det er heller ingen bindingstid som gjør det lett å bytte leverandør eller å avslutte kundeforholdet.

Hvorfor velge matkasse i sverige. Pizza

Ofte stilte spørsmål

Kan man få levert en matkasse i Sverige?

Ja, det er flere aktører som tilbyr matkasser i Sverige. HelloFresh, Middagsfrid, matkomfort og Linas matkasse er noen av de som leverer matkasser i sverige. For å finne ut om de leverer i ditt område må du gå inn på deres nettside for å taste inn postnummret ditt.

Hva koster en matkasse i Sverige?

Prisene vil variere, men de begynner fra kr 340,- Hos HelloFresh for en matkasse som inneholder mat til 2 personer 3 dager i uken. Prisene varierer ut i fra tilbud, hvilken matkasse man velger, antall personer og middager i uken.

Hva koster en matkasse fra HelloFresh i Sverige?

HelloFresh koster fra kr 340,- helt opp til kr 1139,- avhengig av hvor mange porsjoner man vil ha i uken og til hvor mange personer.

Er det billigere med matkasse?

Det kan være billigere for enkelte husholdning, men dette vil variere avhengig av kjøps vaner, planlegging av måltid og hvor mye man spiser ute eller velger andre raske løsninger. Her må man gå gjennom matbudsjettet sitt også sammenligne det med hva en matkasse koster for din husholdning.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Matkassetorget | Sammenlign og finn beste matkasse
Logo