Matkasse Bodø (mai 2024)

Her vil vi vise deg hvem som leverer matkasser i Bodø. Siden det ikke er en av de største byene i Norge og ligger ganske langt nord er det en del mindre leverandører å velge mellom, men vi skal vise deg disse slik at det blir lettere for deg å velge.
Matkasse Bodø. Båthavn i Bodø.

På utkikk etter matkasse i Bodø? Her skal vi vise deg noen av aktørene som leverer matkasse så langt nord som til Bodø! Det er en del mindre aktører å velge mellom, men flere av de største aktørene leverer til Bodø. Her skal vi vise deg noen tilbud og forklare litt mer om fordelene og ulempene ved det å velge en matkasse i Bodø.

Vi har gjort en omfattende test av flere av aktørene i denne artikkelen og hvis du vil ha litt mer omfattende informasjon om hva de ulike aktørene kan tilby kan du lese vår test av beste matkasse 2024.

Matkasser i Bodø

Her vil vi vise deg flere aktører som leverer matkasser i Bodø.

Prisene under er for deres billigste alternativ. De ulike aktørene har også matkasser for flere personer og flere antall middager i uken og prisene vil avhenge av dette. Du kan selv sjekke hvilke muligheter de ulike aktørene har å tilby ved å klikke på se dagens kampanjer.

10
Adams Matkasse logo

Adams Matkasse Inspirasjonsrike retter

Adams matkasse er en av de største aktørene i Norge. De har mange spennende og gode retter som faller i smak hos både store og små.
Fra kr 703,-Kr 879,- Se dagens kampanjer
10
Godtlevert Logo billigste matkasse

Godtlevert Kanskje de beste råvarene?

Godtlevert har mer enn 85 ulike matretter å velge mellom. De er en av Norges største aktører og leverer middager av høy kvalitet.
Fra kr 594,30,-Kr 849,- Se dagens kampanjer
10
Matkasser med protein. Trenogmat logo

Trenogmat Proteinrike måltider for folk som trener

Trenogmat har satset på sunne matkasser for folk som bare vil spise sunnere eller lever aktive livstiler med fokus på godt kosthold. Her får du ferdig tilberedte middager man kun må varme.
Fra kr 828,- Se dagens kampanjer

Prisene vi viser ovenfor er for deres billigste alternativ. Du kan selv sjekke om de ulike aktørene kan levere riktig antall måltid i uken til riktig antall personer ved å klikke på se dagens kampanjer.

Prisene vil variere avhengig av flere ting som nye tilbud, variasjon i pris over tid eller antall porsjoner og antall personer man vil ha middag til i uken. Husk å sjekke prisen selv før du bestiller en matkasse.

Hvem leverer matkasser i Bodø?

Bodø ligger så langt nord at det er en del mindre aktører som leverer matkasser i Bodø. Her er ulike aktører som leverer matakasser i Bodø:

Fordeler og ulemper med en matkasse i Bodø

Her er flere fordeler og noen ulemper ved å velge en matkasse i Bodø:

Fordeler
 • Man kan spare penger.
 • Enkelt og raskt å tilberede.
 • Unngå ekstra dyrer på butikken.
 • Null bindingstid. Avslutt tjenesten når du vil.
 • Unngå ekstra matsvinn.
 • Mange leverandører tilbyr matkasser for folk mer allergier eller sterke diett krav.
 • Unngå å spise like ofte ute med god mat hjemme.
 • Følg med på kostholdet ditt.
 • Spis sunn, variert og næringsrik mat.
Ulemper
 • For mange kan det være dyrere.
 • En god del mindre leverandører enn i de største byene.
 • Hvis man har sterke krav til diett eller preferanser vil det være noe mindre utvalg.
 • Man kan velge hva man vil i butikken, mens matkassene har færre valgmuligheter.
 • Rigide leveringsmuligheter hos mange leverandører.

Hvorfor velge en matkasse i Bodø?

Det kan være mye penger å spare ved å velge en matkasse ved å slippe matsvinn, unødvendige innkjøp, reise til butikken etc. Den største besparelsen kommer nok i form av tid for mange ved å slippe planlegging, innkjøp, raske og enkle retter eller helt ferdig tilberedte middager som kun må varmes.

Det er heller ingen bindingstid og det er lett å bytte leverandør eller avslutte tjenesten helt.

Har du fremdeles ikke bestemt deg? Vi har gjort en omfattende test av ulike matkasser i vår test av beste matkasse. Ved å klikke på lenken kan du lese testen i sin helhet slik at det blir lettere for deg å velge mellom Adams matkasse, Godtlevert og Trenogmat.

Hvis du bor i andre byer nord i Norge som Trondheim og Bodø kan du klikke på lenkene for å se hvem som leverer matkasser i disse byene.

Her kan du lese om hva som skjer i Bodø hvis du liker konserter eller andre arrangementer.

Ofte stilte spørsmål

Kan man få matkasser i Trondheim?

Ja, man kan få matkasser i Trondheim. Det er flere ulike leverandører som leverer matkasser I Trondheim.

Finnes det glutenfrie matkasser?

Alle de største aktørene har glutenfrie matkasser. Man må ofte sette matkassen sammen selv ved å velge glutenfrie middager, men de har flere ulike middager å velge mellom som er helt glutenfrie.

Kan man få matkasser for single?

Ja, det er enkelte aktører som tilbyr spesialiserte matkasser for single. Man kan også kjøpe en matkasse for 2 personer 3 dager i uken slik at man får mer for pengene.

Leverer Adams matkasse i Bodø?

Ja, Adams matkasse er en av få leverandører som leverer så langt nord som Bodø.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Matkassetorget | Sammenlign og finn beste matkasse
Logo