Matkasse Arendal (mai 2024)

Hvis du ser etter matkasser i Arendal har vi laget en artikkel som tar for seg flere leverandører som leverer matkasser i Arendal. Det er noe mindre utvalg enn i de største byene, men alle de største aktørene tilbyr matkasser for folk i Arendal.
Matkasse Arendal. Hisøy i Arendal.

For mange vil det lønne seg økonomisk å bestille en matkasse i stedet for å handle i butikken. Det kan også være økonomisk gunstig for mange husholdninger. I denne artikkelen vil vi ta for oss flere leverandører av matkasser i Arendal og samtidig vise deg noen tilbud. Vi vil også gå gjennom noen fordeler og ulemper og samtidig forklare deg hvorfor det kan lønne seg med en matkasse.

Vi i matkassetorget.no har gjennomført en ekstensiv test av de største aktørene i Norge. Du lese vår test av beste matkasse i 2024 i sin helhet for å finne ut mer generell informasjon om de ulike aktørene og se hvordan de har gjort det i forhold til hverandre.

Matkasser i Arendal

Her vil vi vise deg flere aktører som leverer matkasser i Arendal.

Prisene som vises er for deres billigste alternativ, men de har også matkasser som inneholder flere porsjoner i uken til flere antall personer. Du kan selv sjekke hva de har å tilby og om de tilfredsstiller din husholdnings diett krav ved å klikke på se dagens kampanjer.

10
HelloFresh Logo billigste matkasse

HelloFresh Matkassetorget.no sin testvinner

HelloFresh er vår testvinner og leverer høy kvalitet i alle ledd. Her får du morsomme, gode og næringsrike matretter til en veldig kompetitiv pris.
Fra kr 410,-Kr 759,- Se dagens kampanjer
10
Adams Matkasse logo

Adams Matkasse Inspirasjonsrike retter

Adams matkasse er en av gigantene i Norge og var først ute med matkasser i Norge. De har mange ulike middager å velge mellom.
Fra kr 703,-Kr 879,- Se dagens kampanjer
10
Godtlevert Logo billigste matkasse

Godtlevert Kanskje de beste råvarene?

Godtlevert kom på en solid 2. plass i vår test og har over 85 ulike middager å velge mellom. Her får du sjeldent den sammen middagen på rad om ikke det er ønskelig.
Fra kr 594,30,-Kr 849,- Se dagens kampanjer
10
Matkasser med protein. Trenogmat logo

Trenogmat Proteinrike måltider for folk som trener

Trenogmat har lagt seg i det sunne segmentet for folk som trener og kan også tilby proteinrike middager. De leverer ferdig tilberedte middager man kun trenger å varme.
Fra kr 828,- Se dagens kampanjer

Prisene ovenfor viser deres billigste alternativ, men de har også flere løsninger for større husholdninger. Sjekk selv hva de har å tilby ved å klikke inn på se dagens kampanjer.

Det vil kunne forekomme variasjoner i pris over tid, eller ved nye tilbud, produkter, valg av større matkasse etc. Det er alltid lurt å sjekke prisen selv før du velger å bestille en matkasse.

Hvem leverer matkasser i Arendal?

Arendal er en litt mindre by og det medfører at det er en del mindre valgmuligheter når det kommer til matkasser, men her er noen av de som tilbyr matkasser i Arendal:

Fordeler og ulemper med en matkasse i Arendal

Her er noen fordeler og ulemper ved å velge en matkasse i Arendal.

Fordeler
 • Spar penger.
 • Raske og enkle middager.
 • Mindre turer på butikken.
 • Ingen bindingstid hos de fleste.
 • Få mindre matsvinn med ferdig porsjonerte middager.
 • Diett og allergivennlige matkasser.
 • Spis mindre ute.
 • Forhold deg til kosthold enklere med ferdig porsjonerte retter hvor det står næringsinnhold.
 • Lettere å spise sunt og variert.
Ulemper
 • Det kan være dyrere.
 • Mindre leverandører enn i de største byene.
 • Sterke diett krav eller preferanser minker valgmulighetene.
 • Mindre utvalg enn i butikken.
 • Rigide leveringsmuligheter hos mange aktører som for eksempel bare Mandag og Søndag.

Hvorfor velge en matkasse i Arendal?

Det er mange husholdninger som vil spare en del penger og mye tid avhengig av hvilken matkasse man velger og hvilket forbruk man har. Det er også lettere å spise sunn, variert og næringsrik mat samtidig som man unngår å gå ut ved å få god mat levert rett hjem.

Null bindingstid gjør det lettere å prøve ulike aktører og dette er noe vi anbefaler alle å gjøre for å finne sin favoritt. Alle har ulike menyer og mye spennende å by på.

Hvis du fremdeles ikke har bestemt deg for hvilken aktør du vil gå for kan du lese en omfattende test av beste matkasse vi har gjort slik at det blir lettere for deg å velge mellom ulike aktører som for eksempel: HelloFresh, Adams matkasse, Godtlevert og andre.

Hvis du bor i områdene rundt Arendal som Kristiansand og Sandefjord kan du klikke her for å finne ut hvem som leverer i disse byene og områdene rundt.

Hvis du vil være turist i egen by kan du lese mer om dette i denne artikkelen hos Tripadvisor.

Ofte stilte spørsmål

Finnes det matkasser for 1 person?

Noen leverandører har matkasser for 1 person, men man kan også bestille en matkasse for 2 personer 3 dager i uken for å spare penger og ha flere leverandører å velge mellom. Det er ofte billigere å gjøre dette og man slipper å lage mat like ofte, men må spise samme middag to dager på rad eller ha ekstra lunsj dagen etterpå.

Har noen gjort en test av matkasser?

www.matkassetorget.no har gjort en omfattende test av beste matkasse i 2024 og du kan lese testen i sin helhet ved å klikke på linken. HelloFresh stakk av med testen og hvis du vil vite mer kan du lese hele testen.

Hvor leverer HelloFresh?

HelloFresh leverer i store deler av Norge som en av de største aktørene i Norge. De leverer i alle de største byene, men også enkelte mindre steder. Du kan selv sjekke hvor de leverer ved å klikke inn på deres nettside og skrive inn ditt postnummer.

Hvor mye koster en matkasse fra Adams matkasse?

Det vil variere avhengig av hvilken matkasse du velger, hvor mange porsjoner i uken den inneholder og til hvor mange personer. Prisene begynner fra kr 703,20,- til kr 1769,-.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Matkassetorget | Sammenlign og finn beste matkasse
Logo