Matkasse Askøy (mai 2024)

I denne artikkelen skal vi ta for oss matkasser i Askøy. Det er flere levererandører som leverer matkasser i Askøy da det ligger rett utenfor Bergen. Vi vil gjøre det litt lettere for deg å velge matkasse.
Matkasse Askøy. To personer som lager middag.

Askøy er en øy litt utenfor Bergen og vil med dette ha mange aktører som leverer matkasser til Askøy. I denne artikkelen skal vi vise deg flere aktører som tilbyr matkasser for deg som bor i Askøy slik at det blir enklere for deg å velge hvilken din husholdning skal gå for.

Vi har tatt et dypdykk i de største aktørene når det kommer til matkasser og utført en omfattende test av beste matkasse i 2024. Hvis du vil se hvordan de ulike aktørene gjør det mot hverandre eller lese mer generell informasjon om de ulike aktørene kan du lese artikkelen i sin helhet.

I avsnittet under vil vi ta for oss flere av aktørene som leverer matkasser på Askøy.

Matkasser på Askøy

I tabellen under kan du se noen av de største leverandørene av matkasser på Askøy. Prisene vi viser er for deres billigste matkasse, men de har også matkasser for flere personer eller med flere middager i uken. Du kan klikke på se dagens kampanjer for å se mer om hva de ulike aktørene har å tilby og om de kan møte din husholdnings behov.

10
HelloFresh Logo billigste matkasse

HelloFresh Matkassetorget.no sin testvinner

Vår testvinner! Her har du et sikkert valg når det kommer til matkasser. Verdensledende aktør med gjennomgående høy kvalitetssikring.
Fra kr 410,-Kr 759,- Se dagens kampanjer
10
Adams Matkasse logo

Adams Matkasse Inspirasjonsrike retter

Adams matkasse er en gigant på det Norske markedet og havnet på en solid 3. plass i vår test av matkasser. Vi kan trygt anbefale denne aktøren.
Fra kr 703,-Kr 879,- Se dagens kampanjer
10
Godtlevert Logo billigste matkasse

Godtlevert Kanskje de beste råvarene?

Godtlevert kom på en trygg 2. plass i vår test og har over 85 ulike middager å velge mellom. Her vår du stor variasjon og høy kvalitet i middagene.
Fra kr 594,30,-Kr 849,- Se dagens kampanjer
10
Singelkasse spisriktig logo

Spisriktig Ferdig tilberedte middager som bare må varmes

Spisriktig leverer ferdig tilberedte matretter man kun behøver å varme. De har også flere sunne alternativ og tilbyr også halal.
Fra kr 589,- Se dagens kampanjer
10
Matkasser med protein. Trenogmat logo

Trenogmat Proteinrike måltider for folk som trener

Her får du proteinrike middager for deg som lever en aktiv livsstil eller bare vil passe ekstra godt på kostholdet ditt. De tilbyr mange ulike løsninger og har også helt ferdig tilberedte middager man bare må varme.
Fra kr 828,- Se dagens kampanjer
10
Kokkeløren logo

Kokkeløren Lokale råvarer

Kokkeløren leverer middager med høy kvalitet med fokus på lokale råvarer og produsenter. Her får du restaurant kvalitet levert rett hjem.

Alle leverandørene har ulike menyer og middager samtidig som de leverer ulike antall middager i uken og til forskjellig antall personer. Det kan være lurt å sjekke om den aktuelle leverandøren kan møte din husholdnings behov ved å klikke på se dagens kampanjer hos de aktuelle leverandørene.

Prisene vil variere avhengig av størrelsen på matkassen du velger. Det kan også være noe variasjon over tid i form av nye tilbud, produkter eller økning i priser. Husk å sjekke hva det koster før du bestiller din matkasse.

Hvem leverer matkasser på Askøy?

Askøy ligger rett utenfor Bergen og vil med dette ha mange ulike aktører som tilbyr matkasser på Askøy. Her er noen av disse:

Fordeler og ulemper med en matkasse på Askøy

Det er mange fordeler og noen ulemper ved å velge en matkasse på Askøy. Her er noen av de største:

Fordeler
 • Det kan være økonomisk gunstig for mange husholdninger.
 • Man kan spare mye tid ved å velge enkelte matkasser.
 • Matkassen blir levert hjem til deg.
 • Det er mulig å teste ut ulike aktører eller avslutte tjenesten enkelt. Det er ingen bindingstid.
 • Mindre unødvendige innkjøp og turer til butikken.
 • Enkelte leverandører har diett og allergivennlige alternativer slik som laktose og vegetarmatkasser.
 • Spis mer hjemme ved å få levert god mat rett hjem.
 • Mer kontroll over kostholdet med ferdig porsjonerte retter hvor man kan se alt av næringsinnhold.
 • Mindre matsvinn.
Ulemper
 • Kan være dyrere for enkelte husholdninger.
 • Lite fleksible leveringsmuligheter hos mange leverandører.
 • Hvis man har sterke diett krav eller preferanser vil det bli noe mindre å velge mellom.
 • Handler man i butikk kan man alltid velge selv hva man vil lage.

Hvorfor velge en matkasse på Askøy?

Mange vil kunne spare penger ved å benytte seg av en matkasse, men det største besparelsen kommer ofte i form av tid ved å velge enkle og raske matkasser eller matkasser med helt ferdige middager man kun trenger å varme opp. Det er også enklere å spise sunt og variert slik at man kan følge bedre med på kostholdet. Unngå unødvendige innkjøp og slipp matsvinn med ferdig porsjonerte middager.

Det er ingen bindingstid og man kan enkelte bytte leverandør eller avslutte tjenesten. Vi i matkassetorget.no anbefaler alle å teste ut ulike aktører for å finne den som faller i smak best hos din husholdning enten det blir HelloFresh, Adams matkasse, Godtlevert eller en av de andre.

Fremdeles usikker på om du skal velge en matkasse? Vi har utført en stor test av ulike leverandører slik at det blir lettere for deg å velge hvilken aktør du vil gå for. Les vår test av beste matkasse ved å klikke på lenken.

Askøy ligger rett utenfor Bergen og hvis du vil lese mer om hvem som tilbyr matkasser i Askøy kan du sjekke vår artikkel om Matkasser i Bergen.

Ofte stilte spørsmål

Hvor leverer Adams matkasse?

Adams matkasse leverer i store deler av Norge. Du kan selv sjekke hvor de leverer ved å klikke deg inn på deres nettside også fylle inn ditt postnummer for å se om de leverer til deg.

Hva er den beste matkassen?

Den beste matkassen for din husholdning vil nok variere ut i fra smak, preferanser og behov. Vi i matkassetorget.no utførte en omfattende test av matkasser hvor HelloFresh stakk av med seieren, men det er tett i toppen og hvilken aktør som er best for din husholdning vil nok variere.

Kan man få matkasse for 1?

Ja, Godtlevert, Spisriktig, Trenogmat har alle matkasser spesifikt for 1 person. Man kan også benytte seg av andre aktører ved å velge en matkasse for 2 personer 3 dager i uken. Slik vil man få mer for pengene samtidig som man får flere valgmuligheter.

Er det billigere med matkasse?

Det kan være billigere å benytte seg av en matkasse avhengig av husholdningens kjøps vaner og forbruk. Det er viktig å ta en titt på matbudsjettet og det egentlige forbruket også sammenligne dette med hva en matkasse vil koste din husholdning for å finne ut om det kan være billigere med en matkasse.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Matkassetorget | Sammenlign og finn beste matkasse
Logo