Matkasse Halden (mai 2024)

Larvik ligger sentralt til rundt hovedstaten og vil med dette ha flere ulike leverandører som leverer matkasser rett hjem til deg. Her skal vi vise deg flere av disse slik at det blir lettere å velge hvilken du skal gå for.
Matkasse Halden. Laks med råkost.

Med en sentral beliggenhet rundt flere større byen og hovedstaden er det mange som leverer matkasser i Halden. Halden ligger også helt opp mot Sverige og hvis du vil lese mer om matkasser i Sverige kan du klikke på lenken. Vi vil vise deg noen tilbud samtidig som vi viser deg ulike aktører som leverer matkasser i Halden.

Hvis du er interessert i hvordan de ulike aktørene gjør det generelt kan du lese vår test av beste matkasse i 2024. Vi har også satt de opp mot hverandre hvor HelloFresh stakk av med seieren og du kan selv lese hvordan de ulike aktørene gjorde det ved å lese testen.

Her er noen av aktørene som leverer i Halden og området rundt:

Matkasser i Halden

Her finner du mange av leverandørene som leverer matkasser i Halden. Prisene er satt med utgangspunkt i deres billigste matkasse, men de ulike aktørene leverer også større matkasser. Hvis du vil se om de kan tilfredsstille din husholdningsbehov i form av antall måltider i uken og antall personer kan du klikke på se dagens kampanjer for å lese mer.

10
HelloFresh Logo billigste matkasse

HelloFresh Matkassetorget.no sin testvinner

Verdensledende aktør. Vi i matkassetorget.no kan trygt anbefale HelloFresh. Her får du varierte middager fra alle verdens kanter.
Fra kr 410,-Kr 759,- Se dagens kampanjer
10
Adams Matkasse logo

Adams Matkasse Inspirasjonsrike retter

Adams matkasse var først ut i Norge med matkasser og er en gigant i Norge. Her finner du inspirasjonsrike retter i form av gamle klassikere og nye favoritter.
Fra kr 703,-Kr 879,- Se dagens kampanjer
10
Godtlevert Logo billigste matkasse

Godtlevert Kanskje de beste råvarene?

Godtlevert leverer godt og har over 85 ulike middager man kan velge mellom. Her finner nok både store og små noe som faller i smak.
Fra kr 594,30,-Kr 849,- Se dagens kampanjer
10
Singelkasse spisriktig logo

Spisriktig Ferdig tilberedte middager som bare må varmes

Spisriktig har satset mer på sunne middager og de tilbyr også halal for de som ønsker det. Middagene kommer ferdig tilberedt og trenger kun å varmes.
Fra kr 589,- Se dagens kampanjer
10
Matkasser med protein. Trenogmat logo

Trenogmat Proteinrike måltider for folk som trener

Trenogmat leverer sunne og næringsrike matkasser stappfulle i proteiner for deg som lever en aktiv livstil. Spar tid i en hektisk hverdag med middager som kun trenger å varmes.
Fra kr 828,- Se dagens kampanjer
10
Kokkeløren logo

Kokkeløren Lokale råvarer

Kokkeløren har tatt utgangspunkt i gode råvarer og har satset på lokale produsenter. Her finner du spennende og smakfulle middager av høy kvalitet.

Alle leverandørene tilbyr ulike løsninger og ulike middager. Det kan være lurt å sjekke ut flere aktører før du bestemmer deg for å sjekke om de kan levere riktig matkasse til din husholdning.

Prisene kan variere avhengig av hvilken matkasse du velger, prisjustering over tid og nye tilbud eller produkter etc. Husk å alltid sjekke prisen i kassen selv før du bestiller en matkasse.

Hvem leverer matkasser i Halden?

Siden Halden ligger så sentralt til på Østlandet er det mange ulike aktører å velge mellom. Noen av disse er:

Fordeler og ulemper med en matkasse i Halden

Halden ligger sentralt til på Østlandet og det vil da være en stor andel leverandører av matkasser man kan benytte seg av. Her vil vi liste opp flere fordeler og noen ulemper ved å velge en matkasse i Halden:

Fordeler
 • Kan spare penger.
 • Det er mulig å spare mye tid.
 • Få det levert rett hjem til deg.
 • Mulig å teste ut ulike aktører eller avslutte tjenesten enkelt. Ingen bindingstid.
 • Unngå unødvendige innkjøp og få mindre matsvinn.
 • Mange kan tilbyd diett og allergivennlige matkasser.
 • Lettere å spise mer hjemme slik at man ikke trenger å dra ut like ofte.
 • Ha større kontroll over kostholdet ditt ved ferdig porsjonerte retter hvor alt næringsinnhold står opplyst.
Ulemper
 • For enkelte husholdninger kan det være noe dyrere.
 • Rigide leveringsmuligheter hos mange aktører.
 • Med en gang man har sterke diett krav eller preferanser vil man få mindre valgmuligheter.
 • Hvis man handler i butikken kan man alltid velge helt selv hva man vil ha.

Hvorfor velge en matkasse i Halden?

Det er mulig å spare tid og penger i en ellers hektisk hverdag. Man får varierte, sunne middager levert rett hjem ukentlig slik at det blir mer tid til overs. Slipp matsvinn og unødvendige innkjøp samt det å planlegge middager ved å velge en fastsatt matkasse som forandrer seg på ukentlig basis. Det er alltid lurt å sjekke sitt eget matbudsjett og se over sine kjøps vaner før man velger om man skal gå for en matkasse eller ikke.

Det er heller ikke bindingstid og man kan enkelt bytte aktør for å finne sin favoritt, noe vi i matkassetorget.no anbefaler alle.

Hvis du fremdeles er usikker på hvilken aktør du skal gå for har vi i matkassetorget.no utført en test av beste matkasse. Her kan du lese mer om de ulike aktørene og finne ut hvem som stakk av med seieren av aktører som for eksempel HelloFresh, Adams matkasse, Godtlevert og andre.

Halden ligger sentralt til på Østlandet og hvis du bor i noen av de andre byene i området slik som Oslo, Hamar, Fredrikstad og Sarpsborg, Drammen, Porsgrunn og Skien, Tønsberg, Moss, Hamar og Sandefjord har vi skrevet artikler om disse også slik at det blir enklere for deg å finne ut hvem som leverer matkasser til deg eller dine.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan ser menyen til en matkasse ut?

De fleste aktørene lar deg velge mellom ulike fastsatte matkasser satt sammen av kokkene selv som forandrer seg på ukentlig basis eller så kan man lage sin helt egne uke meny ved å velge mellom utallige middager. Dette vil variere noe fra aktør til aktør.

Leverer Adams matkasse i Halden?

Ja, som en av Norges største leverandører av matkasser dekker Adams matkasse store deler av Norge. De leverer matkasser i Halden også.

Hvor får man matkasser til single?

Godtlevert, Spisriktig, Makroboks og Trenogmat tilbyr alle matkasser for single, men man kan benytte seg av en vanlig matkasse for 2 personer 3 dager i uken slik at man får mer for pengene. Da har man en middag ekstra dagen etterpå eller lunsj om det er ønskelig. Slik kan benytte seg av flere ulike aktører.

Hvor mye koster HelloFresh i måneden?

HelloFresh koster alt fra kr 410,- til kr 1299,- avhengig av hvilken matkasse man velger. Dette vil variere med tanke på antall personer og hvor mange måltider man vil ha levert i uken.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Matkassetorget | Sammenlign og finn beste matkasse
Logo