Matkasse Molde (april 2024)

I denne artikkelen skal vi vise deg flere leverandører som leverer matkasser til rosenes by, Molde. Molde ligger litt ugunstig til nordvest i Norge og vil derfor ha noe mindre valgmuligheter når det kommer til matkasser.
Matkasse Molde. Pizza som er delt opp i åtte biter.

Matkasser har etter sitt inntog i Norge vokst i popularitet og det er mange husholdninger som finner det økonomisk gunstig og tidsbesparende å benytte seg av en matkasse. I denne artikkelen skal vi vise deg noen tilbud og sammenligne enkelte aktører slik at det blir lettere for deg å velge.

Hvis du vil lese litt mer generelt om hvordan de ulike leverandørene i denne artikkelen gjør det satt opp mot hverandre kan du lese vår test av beste matkasse i 2024.

Matkasser Molde

Vi vil vise deg noen tilbud i tabellen under slik at det blir lettere for deg å sammenligne priser samtidig som du finner ut hvilke aktører som leverer matkasser i Molde.

Prisene er for deres billigste matkasse, men de har også matkasser for flere antall personer eller med flere porsjoner i uken. Du kan selv sjekke hva de ulike leverandørene har å tilby og om de kan dekke din husholdnings krav og behov ved å klikke på se dagens kampanjer.

10
HelloFresh Logo billigste matkasse

HelloFresh Matkassetorget.no sin testvinner

Testvinner. HelloFresh stakk av med seieren i vår test og vi kan trygt anbefale denne aktøren. De er verdensledende i matkasse segmentet og leverer mange spennende middager fra hele verden.
Fra kr 410,-Kr 759,- Se dagens kampanjer
10
Adams Matkasse logo

Adams Matkasse Inspirasjonsrike retter

Adams matkasse er en gigant i det Norske markedet og var først ute med matkasser i Norge. De har mange inspirasjonsrike retter som faller i smak hos store og små.
Fra kr 703,-Kr 879,- Se dagens kampanjer
10
Godtlevert Logo billigste matkasse

Godtlevert Kanskje de beste råvarene?

Godtlevert endte på en solid 2. plass i vår test av matkasser og kan tilby over 85 ulike middager å velge mellom. Her finner nok hele husholdningen noe som faller i smak.
Fra kr 594,30,-Kr 849,- Se dagens kampanjer
10
Matkasser med protein. Trenogmat logo

Trenogmat Proteinrike måltider for folk som trener

Hvis du lever en aktiv livstil og vil spise litt sunnere med mer proteiner i en hektisk hverdag har Trenogmat mange spennende matkasser med ferdig tilberedte middager man kun trenger å varme opp.
Fra kr 828,- Se dagens kampanjer

Prisene vil vise deres billigste alternativ, men hvis du vil lese mer om ulike priser kan du lese vår artikkel om priser på matkasser for å sammenligne priser.

Prisene vil variere avhengig av hvilken matkasse du velger. Det kan også være noe variasjon over tid med tanke på nye tilbud, produkter eller økning i pris over tid. Husk å alltid sjekke prisen selv før du bestiller en matkasse.

Hvem leverer matkasser i Molde

Det er noen aktører som leverer matkasser i Molde, men en del mindre enn i de største byene. Alle de tre største aktørene leverer matkasser i mode, men også enkelte andre. Her er noen av disse:

Fordeler og ulemper med en matkasse i Molde

Her er noen fordeler og ulemper når det kommer til å benytte seg av en matkasse i Molde:

Fordeler
 • Mange vil kunne spare penger.
 • Enkle og raske retter å tilberede eller helt ferdige middager man kun trenger å varme.
 • Dra mindre på butikken og unngå unødvendige innkjøp og planlegging.
 • Null bindingstid.
 • Få mindre matsvinn med ferdig porsjonerte middager.
 • Diett og allergivennlige alternativer.
 • Dra mindre på restaurant med god mat levert rett hjem.
 • Enklere å følge med på kostholdet.
 • Varierte, sunn og næringsrik mat.
Ulemper
 • Det kan være noe dyrere for enkelte husholdninger.
 • Færre leverandører å velge mellom enn i storbyene.
 • Hvis du eller noen i din husholdning har sterke diett krav som allergener eller vegetarisk vil det bli noe mindre å velge mellom.
 • Ved å handle i butikk kan man alltid velge hva man vil ha selv.
 • Rigide leveringsmuligheter hos flere aktører.

Hvorfor velge en matkasse i Molde?

Mange vil kunne spare penger ved å unngå matsvinn og unødvendige innkjøp, men den største besparelsen vil for mange komme i form av frigjøring av tid slik at man får mer tid til andre sysler eller jobb i en hektisk hverdag. Man får sunn og variert mat som smaker godt levert rett hjem.

Vi anbefaler å teste ut flere ulike aktører før du finner din favoritt siden det ikke er noen form for bindingstid. Man kan også avslutte eller pause tjenesten når man vil.

Fremdeles usikker? Les vår test av beste matkasse i 2024 for å finne ut mer om de enkelte leverandørene, og se hvordan de gjorde det i vår test for å finne ut hvilke matkasse du burde gå for enten det blir HelloFresh, Adams matkasse, Godtlevert eller andre.

Her kan du lese mer om hvorfor Molde blir kalt rosenes by.

Hvis du bor i byer eller områder rundt Molde og er på utkikk etter en matkasse kan du lese mer om hvem som leverer matkasser i byer som Trondheim og Ålesund i disse artiklene.

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster matkasse i måneden?

Det vil variere fra leverandør til leverandør og hvilken matkasse man velger. En matkasse kan koste alt fra kr 1640,- til rundt kr 20 000,- i måneden avhengig av hvor mye mat man vil ha og hvilken leverandør man velger.

Hva koster en matkasse fra Godtlevert?

Det vil variere avhengig av hvilken matkasse du velger. Prisene begynner fra kr 594,30,- og går helt opp til kr 1549,-. Dette vil variere av antall porsjoner i uken og til hvor mange personer man ønsker middag levert til.

Leverer Godtlevert i Molde?

Godtlevert leverer matkasser i Molde. Hvis du vil finne ut om de leverer til din husholdning kan du sjekke dette ved å taste inn postnummeret ditt på deres nettside.

Leverer Adams matkasse i Molde?

Adams matkasse leverer mataksser i Molde som en av Norges største leverandører leverer de i store deler av Norge. Finn ut om de leverer til deg ved å gå inn på deres nettside og fyll inn postnummeret ditt.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Matkassetorget | Sammenlign og finn beste matkasse
Logo