Matkasse Sandefjord (juli 2024)

Det er mange matkasse leverandører som leverer matkasser i Sandefjord. Det kan være vanskelig å finne ut hvilke disse er, men vi skal hjelpe deg å finne dette ut samtidig som det blir lettere for deg å sammenligne de ulike akøtrene.
Matkasse Sandefjord. Laks med råkost.

Sandefjord ligger sentralt til rundt hovedstaden noe som gjør at det er mange leverandører å velge mellom når det kommer til matkasser. I denne artikkelen skal vi vise deg flere av disse og samtidig vise deg noen tilbud slik at det blir lettere for deg å velge hvilken aktør du vil gå for. Hvis du vil ha mer generell informasjon av de ulike aktørene i artikkelen kan du klikke her for å lese vår test av beste matkasse.

Videre i artikkelen får du se flere aktører å velge mellom samtidig som vil vil vise deg noen priser slik at det blir lettere å velge hvilken aktør du skal gå for.

Matkasser i Sandefjord

Sandefjord ligger sentralt noe som fører til at det er mange aktører å velge mellom. Prisene under er for deres billigste matkasse, men de tilbyr også større matkasser. Her kan du lese en artikkel om priser på ulike matkasser.

10
HelloFresh Logo billigste matkasse

HelloFresh Matkassetorget.no sin testvinner

Testvinner! Gjennomgående høy kvalitet i alle ledd med mange spennende matretter fra alle verdens hjørner. Verdensledende aktør.
Fra kr 410,-Kr 759,- Se dagens kampanjer
10
Adams Matkasse logo

Adams Matkasse Inspirasjonsrike retter

Adams matkasse stakk av med en komfortabel 3. plass i vår test av beste matkasse. Her får du mange inspirasjonsrike matretter samtidig som du finner gamle klassikere.
Fra kr 703,-Kr 879,- Se dagens kampanjer
10
Godtlevert Logo billigste matkasse

Godtlevert Kanskje de beste råvarene?

Godtlevert endte på en god 2. plass i vår test av beste matkasse og kan skilte med hele 85 ulike middager å velge mellom.
Fra kr 594,30,-Kr 849,- Se dagens kampanjer
10
Singelkasse spisriktig logo

Spisriktig Ferdig tilberedte middager som bare må varmes

Spisriktig gjør det lettere å spise riktig ved å tilby sunne middager. De har også halal for de som ønsker det.
Fra kr 589,- Se dagens kampanjer
10
Matkasser med protein. Trenogmat logo

Trenogmat Proteinrike måltider for folk som trener

Middagene er helt ferdiglagede. Trenogmat tilbyr sunne matkasser stappfulle i proteiner for deg som lever et aktivt liv eller bare ønsker å spise sunnere.
Fra kr 828,- Se dagens kampanjer
10
Kokkeløren logo

Kokkeløren Lokale råvarer

Her får du lokale råvarer av høy kvalitet. Kokkeløren har satset stort på Norske produsenter og leverer med dette spennende middager med gode råvarer.

Tabellen viser kun priser for deres billigste alternativ, men de har også matkasser med mer innhold og prisene vil da variere.

Husk å sjekke selv hva de ulike matkassene som passer til din husholdning koster før du bestiller. Det kan også være variasjon i pris i forhold til nye tilbud, produkter etc.

Hvem leverer matkasser i Sandefjord?

Sandefjord ligger sentralt til rundt hovedstaden og vi vil med dette ha mange aktører å velge mellom. Her er en punktliste med flere av disse.

Fordeler og ulemper med en matkasse i Sandefjord

Det er flere positive ting, men også noen negative ting rundt det å bestille en matkasse i Sandefjord. I listen under vil vi ta for oss noen av de største.

Fordeler
 • Kan være økonomisk gunstig for mange husholdninger.
 • Spar mye tid med enkelte matkasser.
 • Hjemlevering.
 • Null bindingstid. Bytt aktør eller avslutt tjenesten når du vil.
 • Unngå matsvinn og slipp unødvendige innkjøp.
 • Allergi og diettvennlige matkasser.
 • Slipp å spis ute så mye med god mat levert rett hjem.
 • Lettere å overvåke kostholdet sitt og spise sunnere.
Ulemper
 • Kan være dyrere.
 • Rigide leveringsmuligheter hos mange aktører.
 • Hvis man har sterke diett krav eller preferanser blir det mindre å velge mellom.
 • Ved å handle i butikken selv kan man alltid velge hva man vil ha til enhver tid.

Hvorfor velge en matkasse i Sandefjord?

Det kan være økonomisk gunstig for en del husholdninger samtidig som man kan spare mye tid ved å velge enkelte matkasser. I en travel hverdag kan dette komme godt med for mange husholdninger. Det er også lettere å spise sunt og variert slik at man slipper å dra ut å spise like ofte og det blir lettere å unngå unødvendige innkjøp på butikken.

Det er lurt å se på sitt matbudsjett og kjøps vaner før man velger å gå for en matkasse. Det er heller ingen bindingstid og vi i matkassetorget.no anbefaler å teste ut ulike aktører før man finner sin favoritt enten det blir HelloFresh, Adams matkasse, Godtlevert eller noen av de andre aktørene.

Hvis du fremdeles ikke har bestemt deg for hvilken aktør du vil prøve kan lese vår test av beste matkasse for å finne ut mer om de ulike leverandørene og hvordan de gjør det satt opp mot hverandre.

Ofte stilte spørsmål

Finnes det matkasser for single?

Ja, det er flere leverandører som har matkasser for single. Man kan også velge en matkasse for 2 personer med 3 middager i uken slik at man da har ekstra middag eller lunsj dagen etterpå. Man får ofte mer for pengene ved å velge en slik løsning samtidig som man sparer tid.

Leverer Adams matkasse i Sandefjord?

Ja, Adams matkasse leverer i Sandefjord og store deler av Norge. Du kan selv sjekke om de leverer til deg ved å gå inn på deres nettside og fylle inn postnummeret ditt.

Hva koster en matkasse fra Godtlevert?

Det vil variere avhengig av hvilken matkasse du går for, men matkassene deres koster fra kr 594,30,- til kr 1549,- avhengig av hvilken matkasse du velger.

Hvor mye koster HelloFresh i måneden?

HelloFresh koster fra kr 410,- til kr 1299,- avhengig av størrelsen på matkassen i form av antall porsjoner og personer.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Matkassetorget | Sammenlign og finn beste matkasse
Logo