Matkasse Larvik (mai 2024)

Larvik ligger sentralt til rundt hovedstaten og vil med dette ha flere ulike leverandører som leverer matkasser rett hjem til deg. Her skal vi vise deg flere av disse slik at det blir lettere å velge hvilken du skal gå for.
Matkasse Larvik. Fiskemiddag.

Med sin sentrale beliggenhet i nærheten av hovedstaden og flere andre større byer vil det være mange ulike aktører å velge mellom når det kommer til matkasser. I denne artikkelen vil vi vise deg noen tilbud og fortelle deg litt mer om hvilke aktører du har å velge mellom.

Les vår test av beste matkasse i 2024 hvis du vil vite mer om de ulike aktørene i denne artikkelen. Her vil du få mer generell informasjon samtidig som det blir lettere å gjøre deg opp en mening om hvilken du vil gå for.

Her er flere aktører som leverer matkasser for folk som bor i Larvik og områdene rundt:

Matkasser i Larvik

Her vil vi vise deg noen tilbud og legge til rette for at du kan sammenligne priser hos de ulike aktørene. Prisene som vises er for deres billigste alternativ, men de har også matkasser med flere antall middager i uken og til flere personer. Du kan selv sjekke om de ulike aktørene tilfredsstiller det din husholdning har behov for ved å klikke på se dagens kampanjer. Her vil det være noe variasjon i hva de ulike kan tilby.

10
HelloFresh Logo billigste matkasse

HelloFresh Matkassetorget.no sin testvinner

Testvinner. HelloFresh har som verdensledende aktør slått seg opp i Norge i rekordfart. De leverer mange spennende middager fra hele verden.
Fra kr 410,-Kr 759,- Se dagens kampanjer
10
Adams Matkasse logo

Adams Matkasse Inspirasjonsrike retter

Adams matkasse kom på en 3. plass i vår test i et veldig kompetitivt marked. De er en gigant i det Norske markedet og leverer gjennomgående høy kvalitet i alle ledd.
Fra kr 703,-Kr 879,- Se dagens kampanjer
10
Godtlevert Logo billigste matkasse

Godtlevert Kanskje de beste råvarene?

Godtlevert har over 85 ulike middager å velge mellom. Her finner nok alle noe som faller i smak. De endte på en solid 2. plass i vår test og vi kan trygt anbefale Godtlevert.
Fra kr 594,30,-Kr 849,- Se dagens kampanjer
10
Singelkasse spisriktig logo

Spisriktig Ferdig tilberedte middager som bare må varmes

Spisriktig har fokus på sunnere alternativer og tilbyr mange spennende løsningen innen dette. De har også halal for de som ønsker det.
Fra kr 589,- Se dagens kampanjer
10
Matkasser med protein. Trenogmat logo

Trenogmat Proteinrike måltider for folk som trener

Trenogmat har satset på middager rettet mot folk som lever en aktiv livstil. Her kan du få middager med høyt proteininnhold eller sunnere alternativer generelt.
Fra kr 828,- Se dagens kampanjer
10
Kokkeløren logo

Kokkeløren Lokale råvarer

Kokkeløren leverer gode middager til en kompetitiv pris med fokus på Norske råvarer og produsenter. Her er det få valgmuligheter, men den matkassen de har inneholder alltid gode og spennende middager.

De ulike leverandørene ovenfor tilbyr alle litt ulike løsninger og middager. Det kan være lurt å sjekke menyen og hvilke typer matkasser de har å tilby for å finne ut om de kan tilfredsstille din husholdnings krav i forhold til antall middager i uken og hvor mange personer man ønsker å bestille til.

Prisene varierer avhengig av størrelse på matkassen i tillegg til at det kan være noe variasjon over tid i forhold til tilbud, nye produkter eller sesongbaserte svingninger etc. Det er alltid lurt å sjekke prisen selv før du bestiller.

Hvem leverer matkasser i Larvik?

Larvik ligger nære hovedstaden Oslo og det vil derfor være mange spennende leverandører å velge mellom. Noen av disse er:

Fordeler og ulemper med en matkasse i Larvik

Siden Larvik ligger så sentralt har man mange muligheter når det kommer til leverandør av matkasse. Her er noen av de største fordelene og ulempene når det kommer til å bestille en matkasse i Larvik:

Fordeler
 • Økonomisk gunstig for mange husholdninger.
 • Spar masse tid ved å velge raske og enkle matkasser.
 • Levert på døren.
 • Man kan teste ut ulike aktører eller avslutte tjenesten enkelt uten noen bindingstid.
 • Mindre unødvendige innkjøp og matsvinn.
 • Diett og allergivennlige alternativer.
 • Spis mer hjemme. Restaurant kvalitet levert rett hjem.
 • Få mer kontroll over kostholdet med sunn, variert og næringsrik mat.
Ulemper
 • Det kan være dyrere.
 • Noe rigide leveringsmuligheter hos mange aktører.
 • Hvis noen i husholdningen har sterke diett krav eller preferanser vil det bli mindre å velge mellom.
 • Ved å handle i butikken kan man alltid selv velge hva man vil ha fra dag til dag.

Hvorfor velge en matkasse i Larvik?

Spar tid og penger i en hektisk hverdag. Det er også lettere å spise sunt og variert. Unngå matsvinn og unødvendige innkjøp samtidig som matkassen blir levert rett hjem til deg. Her kan det for mange husholdninger være mye tid og penger å spare avhengig av hvilken matkasse man går for i tillegg til kjøps vaner og evne til å planlegge.

Husk at det ikke er noen form for bindingstid hos de ulike aktørene og man kan enkelt teste ut flere aktører før man bestemmer seg. Dette er noe vi anbefaler alle slik at man kan finne sin favoritt.

Vi i matkassetorget.no har testet ut flere av de største aktørene og satt de opp mot hverandre i en test av beste matkasse. Hvis du vil lese mer om hvordan de ulike aktørene gjorde det og få litt mer utdypende informasjon om de kan du lese artikkelen i sin helhet for å vite hvilken aktør du skal velge som for eksempel: HelloFresh, Adams matkasse, Godtlevert eller øvrige aktører.

Larvik ligger sentralt til og hvis du bor i noen av omrodene rundt slik som Oslo, Fredrikstad og Sarpsborg, Drammen, Porsgrunn og Skien, Tønsberg, Moss, Hamar og Sandefjord kan du klikke deg inn på en av disse artiklene for å lese mer om hvem som leverer matkasser i disse byene.

Lurer du på hva du kan ta deg til i Larvik eller har du bare lyst til å være litt turist i egen by? Tripadvisor har laget en artikkel med de 10 beste tingene å gjøre i Larvik.

Ofte stilte spørsmål

Hva er den beste matkassen?

Det vil nok variere mye fra husholdning til husholdning, men vi i matkassetorget.no har foretatt en omfattende test hvor HelloFresh stakk av med seieren.

Leverer Adams matkasse i Larvik?

Ja, Adams matkasse leverer til Larvik og enkelte områder rundt. Du kan selv sjekke om de leverer til deg ved å gå inn på deres nettside og taste inn ditt postnummer.

Matkasser for single?

Det finnes flere leverandører som tilbyr matkasser for Single som Godtlevert, Spisriktig og Makroboks, men det går også an å velge en matkasse for 2 personer med 3 middager i uken hos andre aktører slik at man får en ekstra middag eller lunsj dagen etterpå. Dette er ofte billigere og man får mer igjen for pengene.

Hva koster en matkasse fra Godtlevert?

En matkasse fra Godtlevert koster fra kr 594,30,- til kr 1549,- avhengig av hvor mange personer man er og hvor mange porsjoner man vil ha i uken.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Matkassetorget | Sammenlign og finn beste matkasse
Logo