Matkasse Hamar (juni 2024)

Det er flere ulike aktører å velge mellom når det kommer til matkasser. Hamar ligger sentralt rundt hovedstaden og de fleste største aktørene tilbyr matkasser i Hamar. Her vil vi vise deg noen tilbud og sammenligne priser slik at det blir enklere for deg å velge.
Matkasse Hamar. Curry med kylling.

Hamar ligger sentralt til i nærheten av hovedstaden og det vil derfor være mange ulike leverandører å velge mellom. Matkasser har blitt populære de siste årene og mange husholdninger vil kunne spare mye tid og penger ved å gå for en matkasse. Vi vil vise deg flere ulike aktører i denne artikkelen slik at det blir lettere for deg å velge.

Vi har også gjennomført en stor test av beste matkasse i 2024 og denne kan du lese i sin helhet ved å klikke på lenken.

Her er noen av aktørene som leverer matkasser i Hamar:

Matkasser i Hamar

Her er ulike aktører som leverer matkasser i Hamar. Prisene som vises er for deres billigste alternativ, men de tilbyr også større matkasser og prisene vil således variere noe. Du kan selv sjekke om de tilbyr det din husholdning har behov for ved å klikke på se dagens kampanjer under.

10
HelloFresh Logo billigste matkasse

HelloFresh Matkassetorget.no sin testvinner

HelloFresh stakk av med en solid 1. plass i vår test og levererer høy kvalitet i alle ledd. Som verdensledende aktør har de mat fra alle verdens kanter.
Fra kr 410,-Kr 759,- Se dagens kampanjer
10
Adams Matkasse logo

Adams Matkasse Inspirasjonsrike retter

Adams matkasse havnet på en god 3. plass i vår test og det er tett i toppen. De er en gigant på det Norske markedet av en grunn. Her finner du inspirasjonsrike og smakfulle middager.
Fra kr 703,-Kr 879,- Se dagens kampanjer
10
Godtlevert Logo billigste matkasse

Godtlevert Kanskje de beste råvarene?

Godtlevert klarte å havne på en sikker 2. plass i vår test og leverer mange spennende middager. De har over 85 ulike middager man kan velge mellom og her finner nok både store og små noe som faller i smak.
Fra kr 594,30,-Kr 849,- Se dagens kampanjer
10
Singelkasse spisriktig logo

Spisriktig Ferdig tilberedte middager som bare må varmes

Spisriktig har lagt seg i det sunne segmentet og leverer mange spennende matkasser. De har også halal for de som ønsker det. Middagene er ferdig tilberedt og behøver kun å varmes.
Fra kr 589,- Se dagens kampanjer
10
Matkasser med protein. Trenogmat logo

Trenogmat Proteinrike måltider for folk som trener

Trenogmat har sunne matkasser for folk som er aktive. Her finner du middager stappfulle i proteiner for deg som lever en aktiv livstil. Middagene er ferdig tilberedt og man må kun varme de. Raskt og enkelt i en travel hverdag.
Fra kr 828,- Se dagens kampanjer
10
Kokkeløren logo

Kokkeløren Lokale råvarer

Kokkeløren har satset på lokale råvarer fra Norske produsent. Her får du spennende middager med restaurant kvalitet, men det er litt færre valgmuligheter enn de øvrige aktørene.

Alle leverandørene har ulike menyer og tilbyr ulike typer matkasser i tillegg til ulike størrelser. Du kan selv sjekke hva de har å tilby ved å klikke på se dagens kampanjer på de ulike aktørene. Her er det stor variasjon og det er lurt å sjekke om de kan tilfredsstille din husholdnings behov før du bestemmer deg.

Prisene varierer avhengig av størrelse på matkassen, nye tilbud eller variasjon i pris over tid etc. Husk alltid å sjekke prisen selv før du bestiller.

Hvem leverer matkasser i Hamar?

Hamar ligger sentralt til og har derfor mange ulike leverandører som leverer matkasser i Hamar området.

Fordeler og ulemper med en matkasse i Hamar

På grunn av Hamar sin beliggenhet kan man velge mellom mange ulike matkasser. Her er noen av de største fordele og ulempene ved å benytte seg av en matkasse i Hamar.

Fordeler
 • Det vil være økonomisk gunstig for mange husholdninger.
 • Man kan spare mye tid avhengig av hvilken aktør man går for.
 • Få det levert rett hjem.
 • Test ut ulike aktører da det ikke er noen bindingstid.
 • Slipp matsvinn og unødvendige innkjøp.
 • Mange har allergivennlige alternativer og diettvennlige matkasser.
 • Slipp å dra ut å spis like ofte. Her får du gode middager levert rett hjem.
 • Ta kontroll over kostholdet.
Ulemper
 • For enkelte kan det være noe dyrere hvis man er flinke til å planlegge innkjøp etc.
 • Lite fleksible leveringstidspunkt hos mange aktører.
 • Med sterke preferanser eller diett krav kan det bli en del mindre utvalg.
 • Hvis man handler i butikken kan man alltid velge det man vil ha der og da.

Hvorfor velge en matkasse i Hamar?

For mange husholdninger kan det være mye penger å spare ved å benytte seg av en matkasse, men det er lurt å sjekke matbudsjettet og sammenligne priser hos de ulike aktørene. Den største besparelsen vil for mange komme i form av tid avhengig av hvilken matkasse man går for. Det er også enklere å spise sunt, variert og næringsrikt.

Husk at det ikke er bindingstid og man kan enkelt teste ut ulike aktører før man bestemmer seg for sin favoritt. Dette gjør det også enkelt å avslutte eller pause tjenesten hvis man vil det.

Det er blitt dyrere for varer i butikken og det kan derfor lønne seg enda mer med en matkasse eller å ha bedre kontroll over hva man kjøper for å unngå unødvendige kjøp. Her kan du lese litt mer om dette i en artikkel fra Sparebanken1.

Vi har foretatt oss en omfattende test av de ulike aktørene og hvis du vil lese mer om hvordan de gjør det generelt før du bestemmer deg kan du lese vår test av beste matkasse slik at det blir enklere for deg å velge mellom de ulike aktørene som HelloFresh, Adams matkasse, Godtlevert eller øvrige aktører.

Hvis du bor i noen av disse byene rundt Hamar kan du lese om de leverer til deg ved å klikke inn på en av byene. Oslo, Fredrikstad og Sarpsborg, Drammen, Porsgrunn og Skien, Tønsberg, Moss og Sandefjord.

Ofte stilte spørsmål

Finnes det glutenfrie matkasser?

Ja, de fleste største leverandørene som HelloFresh, Adams matkasse og Godtlevert tilbyr alle glutenfrie løsninger. Du kan lese mer om hvem som tilbyr det og hvordan man går frem ved å klikke på denne lenken. Det er mange som lider av Cøliaki og det kan være lettere å benytte seg av en matkasse enn å planlegge innkjøp av dyre råvarer.

Leverer Adams matkasse i Hamar?

Ja, Adams matkasse leverer til Hamar og områder rundt. Som en av Norges største aktører leverer de i store deler av Norge, inkludert Hamar.

Matkasser for single?

Det finnes enkelte aktører som tilbyr matkasser for single, men man kan også benytte seg av matkasser for 2 personer 3 dager i uken slik at man får mer for pengene. Da har man middag to dager på rad eller lunsj dagen etterpå.

Har noen gjort en test av matkasser?

Matkassetorget.no har gjort en omfattende test for å finne ut hvilken matkasse som er best. HelloFresh stakk av med seieren, men det er tett i toppen og det er flere aktører som gjorde det bra. Du kan lese vår test av beste matkasse selv ved å klikke på lenken.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Matkassetorget | Sammenlign og finn beste matkasse
Logo