Matkasse med asiatisk mat (april 2024)

Ser du etter en matkasse med asiatiske retter? Her finner du flere leverandører som tilbyr asiatiske retter i matkassene sine.
Matkasse med asiatisk mat sushi

Det er flere leverandører som har asiatiske retter i matkassene sine. Man kan også sette sammen sine egne matkasser ved å velge mellom mange spennende og gode retter i menyen til de aktuelle leverandørene. I denne artikkelen skal vi ta for oss flere aktører som leverer spennende asiatiske matkasser.

Hvis du er på utkikk etter andre matkasser eller vil se hvilke leverandører vi mener er best kan du lese vår test av beste matkasse 2024.

Videre i artikkelen skal vi vise deg noen tilbud og gå videre inn på hvordan man skal velge en asiatisk matkasse.

Asiatisk matkasse for 2 personer

Her kan du se flere alternativer om du vil ha en asiatisk matkasse for 2 personer 3 dager i uken. De aktuelle leverandørene tilbyr også retter for flere eller færre personer og flere antall middager i uken.

10
HelloFresh Logo billigste matkasse

HelloFresh Matkassetorget.no sin testvinner

HelloFresh er et internasjonalt firma som tilbyr mange spennende asiatiske retter og mat fra alle verdens hjørner. Her finne man nye favoritter og gamle klassikere.
Kr 410,-Kr 759,- Se dagens kampanjer
10
Adams matkasse Logo billigste matkasse

Adams Matkasse Inspirasjons rike retter

Adams matkasse er en av Norges største leverandører av matkasser og var en av de som var tidligst ute. De har mange inspirasjons rike matretter fra Asia.
Kr 703,-Kr 879,- Se dagens kampanjer
10
Godtlevert Logo billigste matkasse

Godtlevert Kanskje de beste råvarene?

Godtlevert leverer gjennomgående høy kvalitet på alt fra matretter til levering. De har spennende asiatiske matretter og et stort utvalg retter man kan velge fra.
Kr 594,30,-Kr 849,- Se dagens kampanjer
Asiatisk matkasse for 2 personer. Kylling og ris spist med spisepinner

Asiatisk matkasse for 4 personer

Ser du etter en matkasse med asiatisk mat for 4 personer? Her vil vi vise deg noen tilbud fra enkelte aktører som tilbyr asiatiske matkasser for 4 personer 3 dager i uken. De aktuelle leverandørene tilbyr også flere muligheter. Klikk på se dagens kampanjer for mer informasjon om hva de ulike leverandørene har å tilby.

10
HelloFresh Logo billigste matkasse

HelloFresh Matkassetorget.no sin testvinner

HelloFresh er et internasjonalt firma som tilbyr mange spennende asiatiske retter. Man kan sette sammen sin helt egne matkasse full i asiatiske matretter eller velge fastsatte menyer med asiatiske retter…
Kr 580,-Kr 999,- Se dagens kampanjer
10
Adams matkasse Logo billigste matkasse

Adams matkasse Inspirasjonsrike retter

Adams matkasse er en av Norges største leverandører av matkasser og var en av de som var tidligst ute. De har mange inspirasjons rike matretter fra Asia
Kr 831,20,-Kr 1039,- Se dagens kampanjer
10
Godtlevert Logo billigste matkasse

Godtlevert Kanskje de beste råvarene?

HelloFresh er et internasjonalt firma som tilbyr mange spennende asiatiske retter og mat fra alle verdens hjørner. Her finne man nye favoritter og gamle klassikere..
Kr 699,30,-Kr 999,- Se dagens kampanjer

Ovenfor vil vi kun vise en liten andel av mulighetene hos de forskjellige aktørene. Aktørene tilbyr alt fra 3 retter for 1 person i uken til 6 retter for 5 personer i uken. Prisene vil også variere.

Det kan være vanskelig å finne ut nøyaktig hvilken leverandør du skal gå for når det er så mange å velge mellom. Hvis du vil lese en mer omfattende test har vi sett etter de beste matkassene i vår test av beste matkasse 2024.

Sunn asiatisk matkasse

Det finnes flere sunne asiatiske matkasser å velge mellom. De forskjellige aktørene tilbyr alle sunne, varierte og næringsrike middager, men hvis du er på jakt etter noe litt lettere kan du sjekke ut denne artikkelen hvor vi går igjennom hvem som tilbyr litt sunnere og lettere alternativer.

Ser du etter enkel asiatisk mat å lage?

Da kan du prøve en asiatisk matkasse. De fleste oppskriftene er veldig enkle og raske å lage. Det er flere leverandører å velge mellom som for eksempel HelloFresh, Adams matkasse og godtlevert.

Oppskriftene er lette å følge og enkelte av råvarene kommer ferdig oppkuttet. Her er det mye tid å spare samtidig som at alle klarer å følge de enkle oppskriftene kokkene hos den aktuelle matkasseaktøren har satt sammen. Man kan enten velge helt selv hvilke matretter man vil ha ukentlig eller la kokkene sette sammen uke menyen med fastsatte menyer som forandrer seg på ukentlig basis.

Det blir ikke enklere enn det.

Hvem leverer Asiatiske matkasser?

HelloFresh, Adams matkasse, Godtlevert er noen av aktørene som leverer matkasser med asiatiske middager.

For å sjekke om de leverer til deg kan du klikke inn på en av de aktuelle leverandørene ovenfor også skrive inn postnummeret ditt på deres nettside.

Slik får du levert en asiatisk matkasse til deg.

 1. Finne husholdningens diett krav og preferanser. I dette tilfellet leverandører som tilbyr asiatiske matkasser etc.
 2. Gå igjennom hvor mange middager man vil ha levert i uken og til hvor mange personer.
 3. Sjekke hvilke leverandører det er som tilfredsstiller husholdningens diett krav og kan dekke flest preferanser.
 4. Leverer den aktuelle leverandøren til dere? Dette kan du sjekke ved å skrive inn postnummeret ditt på deres nettside.
 5. Sjekk menyen. De fleste aktørene har flere fastsatte matkasser som forandrer seg på ukentlig basis, men man kan også plukke ut sine favoritter ved å velge mellom flere retter for så å sette sammen sin helt egne matkasse. De ulike aktørene har også forskjellige retter.
 6. Velge leverings tidspunkt.
 7. Sjåføren vil så levere matkassen i løpet av det valgte tidspunktet. Leverings budet kan sette matkassen fra seg ute hvis det lar seg gjøre, men hvis ikke må noen personlig møte budet for å ta imot kassen.
 8. Avhengig av vær og vind kan det være lurt å ta inn matkassen så fort som mulig slik at råvarene holder seg best mulig.
 9. Avhengig av hvilken matkasse du har valgt kan du enten spise middagen med en gang eller så må du tilberede den selv.
 10. God middag!

De billigste asiatiske matkassene

HelloFresh sin billigste asiatiske matkasse koster fra kr 410,- opp til kr 1299,- avhengig av antall måltid og personer i uken. Adams matkasse sin koster fra kr 703,- opp til kr 1769,-. Mens Godtlevert sin koster fra kr 594,30,- opp til kr 1549,-.

Prisene varierer avhengig av hvor mange personer man er og antall måltider man vil ha i uken. Det kan også variere avhengig av rabatter eller forandring i priser over tid.

Er det billigere med en asiatiske matkasse enn mat i butikken?

Det kan være billigere med en asiatisk matkasse enn å handle inn maten selv fra en butikk. Hvorvidt det er billigere avhenger av flere ting slik som noen av disse punktene:

 • Lang reisevei til butikk.
 • Det er lettere å porsjonere riktig og unngå matsvinn.
 • Tidsbesparende slik at man kan bruke mer tid til jobb eller fritid avhengig av hvilken matkasse man velger.
 • Husholdningens kjøps vaner og hvor flinke man er til å planlegge handlingen og se etter tilbud.

Her må husholdningen se på kjøps vaner for å anslå om det kan lønne seg å få levering av en asiatisk matksse rett hjem eller handle i butikken selv.

Asiatisk matkasse for 1

Det kan være kjedelig å lage mat kun til seg selv og man ender ofte opp med lite variasjon i rettene eller at man går for lettvinte, men dyre og næringsfattige måltid som ferdigpizza eller å spise ute. Ved å velge en asiatisk matkasse for 1 person, altså en såkalt singelkasse får man levert enkle, raske, varierte og næringsrike retter rett hjem.

Enkelte leverandører tilbyr også helt ferdig tilberedte retter. Hvis du vil lese mer om disse og andre leverandører som tilbyr matkasser for en person kan du klikke her.

Fordeler og ulemper med asiatiske matkasser

Det å velge en asiatisk matkasse har flere fordeler og noen ulemper. I listen nedenfor skal vi ta en titt på noen av punktene som er positive og negative.

Positivt
 • Det vil være lønnsomt for enkelte husholdninger.
 • Færre handleturer.
 • Sunne, varierte og næringsrike retter.
 • Få nye smaksopplevelser og oppdag nye retter.
 • Avhengig av hvilken matkasse man velger vil det være veldig tidsbesparende for mange.
 • Null bindingstid. Avslutt eller sett kundeforholdet på vent når som helst.
 • Hjemmelevering.
 • De fleste rettene er enkle og raske å tilberede og noen leverer helt ferdige middager man kun må varme opp.
 • Allergi og intoleranse vennlige retter.
 • Lett å holde styr på kostholdet sitt med ferdig porsjonerte matretter hvor kalorier står opplyst.
Negativt
 • Det kan være noe dyrere avhengig av husholdnings kjøps vaner og evne til å planlegge.
 • Litt mindre utvalg enn i butikken.
 • Det er ikke sikkert det passer med leveringstidene de kan tilby eller at de ikke kan levere til din adresse i det hele tatt.
 • Enkelte perioder kan det være litt lite variasjon i rettene.

Hvorfor velge en asiatisk matkasse?

Det er mange grunner til å velge en asiatisk matkasse. Man får nye smaksopplevelser samtidig som man møter på gamle klassikere. Det kan være økonomisk lønnsomt for din husholdning. Man kan spare veldig mye tid avhengig av hvilken matkasse man velger.

Matkassene inneholder oppskrifter som er veldig enkle og ofte raske å tilberede eller så kan man finne en leverandør som tilbyr helt ferdig tilberedte middager man kun trenger å varme opp. Her kan til og med folk med ingen erfaring på kjøkkenet briljere på kjøkkenet og få mat med restaurant kvalitet levert rett hjem.

Det er ingen bindingstid hos de fleste aktørene og veldig enkelt å enten pause kundeforholdet eller avslutte forholdet hvis man vil. Det kan også være lurt å prøve forskjellige aktører for å finne sin favoritt.

Hvorfor ikke prøve en asiatisk matkasse å finne ut selv om det er noe for din husholdning?

Hvorfor velge en asiatisk matkasse. Asiatisk matrett med reker og ris

Hvordan velge en asiatisk matkasse?

Det er ikke alltid like enkelt å velge en matkasse når det er flere aktører å velge mellom slik som HelloFresh, Adams matkasse og Godtlevert. Her er noen holdepunkt det er viktig å tenke på når man velger sin leverandør eller type matkasse.

 • Hvilke preferanser og diett krav har din husholdning.
 • Alle leverandørene i denne artikkelen tilbyr asiatiske matkasser.
 • Hvor mange måltid og antall middager i uken vil man ha også finne en leverandør som tilfredsstiller kravene.
 • Sjekke om de leverer til din adresse.
 • Alle leverandørene har forskjellige menyer selv om mye kan være likt. Ta en liten titt for å finne ut om de har matretter som kan falle i smak hos din husholdning.
 • Sammenligne priser hos de forskjellige aktørene og ta en titt på budsjettet ditt.
 • Noe vi i matkassetorget.no kan anbefale mest for å finne riktig leverandør for din husholdning er å teste de forskjellige leverandørene for å finne ut hvilken som passer best for deg eller dere. Smak er delvis subjektivt og det kan godt være man foretrekker en leverandør over en annen basert på forskjellige ting.

Har du eller dere fremdeles ikke bestemt dere for en leverandør eller matkasse?. Her kan du se vår test av beste matkasse 2024 som kanskje gjør det enklere å velge.

Ofte stilte spørsmål

Finnes det asiatisk matkasser for single?

Ja, det er flere aktører som tilbyr asiatiske matkasser for single slik som HelloFresh, Adams matkasse og godtlevert.

Beste asiatiske matkasse?

Den beste asiatiske matkassen har HelloFresh i følge matkassetorget.no sin test av beste matkasse 2024. Prisene begynner fra kr 410,- til kr 1299,- avhengig av antall måltid i uken og antall personer. Det kan være lurt å teste flere aktører for å finne hvilken matkasse din husholdning foretrekker.

Har Adams matkasse asiatiske retter?

Ja, Adams matkasse har flere spannede asiatiske retter man kan velge mellom. Du kan enten sette sammen din egne meny eller la kokkene velge for deg med en av deres fastsatte matkasser som forandrer seg på ukentlig basis. Prisene begynner fra kr 703,20,-.

Har HelloFresh asiatiske matkasser?

Ja, HelloFresh har asiatiske matkasser hvor prisen begynner på kr 410,- med rabatt mens original pris er kr 759,-. Prisene vil variere avhengig av antall retter i uken og antall personer i husholdningen. Man kan sette sammen sin egne matkasse ved å velge rettene helt selv ut i fra menyer som forandrer seg på ukentlig basis eller la kokkene i HelloFresh velge for deg med en av de fastsatte menyene.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Matkassetorget | Sammenlign og finn beste matkasse
Logo